Moleskine

They don’t love you like I love you! (2)

28/04/2010

Hrozně mě vyčerpává ta moje přetvářka. Že se jako nic neděje a tak. Jenže já nechci zatěžovat těch pár lidí co mám ráda. Mluvila bych pořád jenom o tom… pořád dokola bych to řešila a vím, že by je to nebavilo, tak se radši užírám sama a před nima se směju a dělám, že jsem děsně v pohodě. Samozřejmě jde o práci. Když jsou dobrý kontakty a lidi, dokážu si vydělat docela fajn částku, kterou pokreju všechno, co musím, co potřebuju, co chci a ještě si koupím něco pěknýho. Jenže ty kontakty nejsou pořád a i když jsem si tu pěknou částku vydělala, tak se mi to rozdělilo do tří měsíců (podle druhu platby) a tak mám každý měsíc teď takovou malou částku. Jsem sice ráda, že mám aspoň něco na nájem, jídlo, telefon, benzín a tak, ale už by se to mohlo rozjet. Už je to potřeba. Blbý je, že bych najednou potřebovala fakt vysokou částku, abych si doplatila, co jsem od ledna neplatila. Tak mi držte palce, abych dostávala dobrý kontakty a vycházela mi práce jo. Nebo já už jsem fakt na provaz. Fakt. Já přijdu domů, zavřu s do koupelny, tam se musím dát dokupy, abych nezatěžovala život ještě F. Asi to tady píšu odlehčeně, ale kdybyste věděli, jak mi někdy je prostě kvůli tomuhle. Fakt zle. Chtělo by to nějakou taktiku na schůzky, domlouvání, uskutečňování, aby to bylo všechno snadnější a rychlejší, aby se jich víc stihlo a tak. No já vím, že jsem pořád v hrozným začátku a že to může přijít za rok. Ale ne, přijde to brzo. Už to musí přijít brzo a já tomu budu věřit hrozně. Gghfjghfgdf.

Novou taktiku potřebuju a budu mít taky na hubnutí. Už jenom 7 kilo bože. Nejsem fanoušek vět ‚od prvního začnu…‘ ale od pondělka (protože jsem teďka ve špatným psychickým stavu… a vlastně mám na vymýšlení víkend) si budu dělat na 1 den nějaký krabičky s jídlem, jogurt, jabko a tak a budu jíst v absolutně stejný časy, jak jen to půjde. Tak pravidelně, že i orloj by byl nasranej, že to dávám líp. JO. Plus ještě přidám víc pohybu. Potřebovala bych si pořídit inlajny a každý ráno hodinku jezdit na nich. Budu vymejšlet a řeknu.

Dneska ráno jsem dělala zase cheesecake. Ale jahodovej. A jak jsem spěchala hrozně, tak to není ono, rupnul mi nahoře při chlazení. Vidíte, nesmítě spěchat prostě na něj. Jo a dělala jsem to z jednou takový várky! Takže je vyšší pěkně.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply