Life & Stories, Moleskine

Photoblog01

29/04/2010

Dneska jenom fotky mám, co jsem nasbírala za pár dní. Od rána chodím na záchod, jeli jsme do Hradce dneska a po cestě jsem i museli zastavit na benzínce a nechtějte vědět proč to dneska takhle mám.

Dostala jsem se v práci do PROFI TÝMU. Dostala jsem peníze na přenosnou tiskárnu, peníze na benzín a certifikát ‚Profi‘. Ti, co začínali prostě byli v týmech Junior, Kadet a tak. Na postup se muselo udělat hodně práce, kterou jsme s kolegou díky dobrým kontaktům odvedli a to dokonce během 14ti dní (!!!). Všichni ostatní to samé dělali 6 týdnů. Přesto jsem šestá nejlepší v republice (!!!). Ano, jde nám to spolu, když máme dobrý lidi XDDDDD. A až se nebude výplata rozdělovat do tří měsíců, budu spokojená. Takže teďka zase makat, makat, makat… :)

A shrnutí dneška. Protože jsem se rozhodla nežrat už nic ani trošku víc těžkýho, tak jsem si udělala trošku kuřecího masa, ananasu a kari a bez přílohy, protože rejže měla moc sacharidů na dnešek XDDDDDDD. A zkoušela jsem to jíst pomalu. A trápila jsem se u toho. Protože prostě normálně bych to snědla za 2 minuty a zkoušela jsem to asi 10 – 12 minut. Hrozný. Ale účinný. Taková minihromádka jídla a za půl hodiny jsem byla najedená tak hrozně moc jakoby, že by tomu jeden nevěřil. Koupila jsem si dva ananasy (!!!!!! ňam). Cheesecake druhý den. Měla jsem úplně nejmenší kousíček jo. Moje první surimi tyčinky. Třikrát mi dneska ředitel gratuloval. Jsem zvědavá, jak splníme ty nároky, co požadujou v PROFI týmu O_o. Prosimvás, abyste si nemysleli že jsem nějaká profi děsně teďka XDDDDDDDDDDD. To je PROFI pro nováčky takový jakoby… :) Dneska je mi fakt blbě. Měla jsem mít dvě hodiny spinningu a necejtím se ani na tu jednu. Tak asi pojedu jen na tu jednu, nevím. Dvě dneska fakt nezvládnu. Dvě bych nezvládla asi ani normálně sem chtěla říct. Mám ráda LEVNÉ KNIHY♥.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply