Life & Stories

Debilní složenky

03/05/2010

Než jsem začala psát, tak si beru kapesník a jdu smrkat a vysmrkala jsem asi půl litru krve a to se mi nikdy nestalo, asi mám zmatenou menstruaci XDDDDD Dneska jsem si koupila další dva ananasy, Lučinu na který snídaňově ujíždím a nějaký vícezrnný pečivo. Snídala jsem až v deset někde, tak obědovat budu asi dýl nebo vůbec, protože odpoledne jdu do práce a už se těším. Mám nějaký nový cíle totiž XDDDDDDDDDDDDDD.

Na to, kolik lidí se přihlásilo do ‚Story of May Day‘ jsem jich moc neviděla zatím. Přitom možnost pojmout to různě je krásná, ne? Takže všechny zajímají i nějaký vaše příběhy.

Nenapsala jsem o Čarodějnicích. U nás tady všude se to slaví ve velkým a každej to má rád. Všude jsou ohně, pivo a párky. Každej opejká párky prostě u desítek malejch ohníčků, každej má propálený bundy od lítajících kousků a každej pak páchne kouřem. Letos se dokonce pilot letadla shazujících bonbóny na hřiště snažil opakovaně zabít všechny mladobucké děti, když sem mu to minulý rok nepovedlo shozením bonbónů na koleje. Letos je shodil všechny na hlavního ohně a okolních ohníčků na opejkání párků a všechny děti se tam rozběhly, matky je nestíhaly sbírat a držet a hlídat. Pak mějte 4 děti a běžte na čarodky. Máte jistotu, že minimálně o dvě přijdete XDDDDDDD. Co přijde příští rok?

Zezačátku jsem se vůbec nebavila a F mě mimořádně hrozně sral už od večera. Nechtěla jsem ani pít. V báglu dvoulitrová flaška bílýho sladkýho Müllera a 7UPu. Dala jsem tu flašku Andreje a šla jsem domů. Jsem hnusná a zlá, vytáhnu ji na čarodky a pak jdu domů. Se divím, že se semnou kamarádí. Ale protože doma to nemělo smysl větší než tam, tak jsem se rozhodla, že se opiju. Volala jsem jí. Odpustila mi to. Šla mi naproti s nalitou skleničkou vína XDDDDDD. Stihla jsem se opít asi za dvě hodiny. Seděly jsme na střídačce, povídaly jsme si a nikdo nás moc nezajímal. Pak nechala Kátě zahrát nějakou písničku u místní kapely a pak už si nic nepamatuju, protože jsem na to víno začala pít pivo a konec. Andrejíně bylo docela blbě, protože jak jsem odešla, tak pila na žal, že tam nejsem a klopila to do sebe jak debil XDDDD. Tak jsem jí říkala, že se půjdeme projít, opustily sme davy lidí a šly pomalu k nám, kde sme ztroskotaly na lavičce před našim oknem a ona 15 minut koktala do telefonu Vlastíkoj, aby pro ni přijel, ale že neví, kde je XDDDDDD Vůbec nevím kolik bylo. Dvě teprv? Šla jsem do sprchy a usnula jsem pak hnedka.

F mi ráno říkal, že se na mě nezlobí, že jsem se šla opít a hrozně se tlemil. Odpoledne jsem zažila příšernej fotbal v Mostku, takovej tým idiotů jsem snad kromě ACS nikdy neviděla XDDDD. Od první minuty se mezi sebou hádali, sprostě hrozně si nadávali, při každým faulu měli všichni zlomený nohy a potřebovali nosítka, vyřvali si penalty tímhle… no mazec. No hrůza. No Mostek prostě, si pamatujte, kdyby u vás někde někdy hráli, že to jsou hrozný buzny XDDDDDDD.

Udělali jsme si pak kuřecí stehýnka a bramborovou kaši a zbytek víte ze Story of May Day XDDD. Po dlóóóuhý době jsem našla můj meloun :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply