Jídlo, paleo a sport, Moleskine

Pravidelně i nepravidelně. Obojí.

04/05/2010

Dneska mám už od rána aktivní den. A bude ještě víc. Za hodinu odjedu do práce a vrátím se až v devět večer. Upekla jsem velkou sekanou plněnou vajíčkama a okurkama♥, kousek si vezmu do práce na oběd. Rozhodla jsem se pokusit se jíst v úplně co nejpravidelnějších intervalech. Takže, zatím to vypadá takhle:

Snídaně: 7.00 – 7.30
Svačina: 10.00
Oběd: 12.00 – 13.00 (tady bude problém se trefit)
Něco: 15.00 – 15.30
Večeře: 17.30 – 18.00 (tady bude úplnej problém XDDD)
Večeře, kdyby nevyšla večeře: 20.00 (hm, asi rajče XD)

Jelikož můžu mít schůzky až do osmi do večera, tak VEČEŘE bude asi obsahovat nějaký ovoce nebo zeleninu nebo jogurt a až přijdu domů v osm, tak si dám další zeleninu nebo něco… je to složitý :) Prostě jak tak, podobně. Musím vymyslet, kde budu celej den skladovat potraviny a v čem. Kde bude auto a v čem bude krabička.

Je deset, mám jogurt a cornflakes. Snídala jsem 1/4 ananasu a 2 toastový vícezrnný chleby a 1 vajíčko na nich. Pondělí a středa budu chodit ráno běhat. Úterý a čtvrtek mám večer spinning. V neděli bych mohla chodit do posilovny s panem spolubydlícím. Teďka se mi váha musí už zase začít hnout nebo mě jebne prostě. Můj problém ale je, že já neuběhnu ani sto metrů. Nevím proč, ale po 110ti chcípnu úplně. Lepší by byly ráno pro mě brusle, ale ty nemám nějak. Hm.

Chtěla bych hrát fotbal a tady nikdo nechce hrát fotbal XDDDDDDDDDD. V Chotěvicích až je ženskej tým.

Zejtra se asi jdeme mrknout na jeden byt. Kéž by byl levnej, kéž by chtěl dopadnout, kéž by byl boží. Pak bych poslala F na dovolenou na 14 dní na Letnou třeba a udělala bych ho růžovej s puntíkama XDDDDDDDDDD.

Potřebuju ty paušály doprdelefixuž.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply