Moleskine

Softballovej trénink dneska mám…

07/05/2010

Včera to bylo dost hektický. Všechno. No, a pak mě rozbolela hrozně hlava, rozbila se nám žehlička a tak. Lehla jsem si a napsala jsem, že nejdu na spinning a hnedka jsem se dozvěděla, že stejně se nejede, ale jestli chci, tak tam ject můžu, že ho pojede někdo jinej. Tak jsem si říkala, že budu přemejšlet o tom, jak na tom jsem. Když jsem se rozhodla, že asi pojedu, bylo tak 18.20h a najednou zavolal X ať se jdeme honem rychle podívat na ‚ten‘ byt‘ co chceme. Byli jsme tam do 18.40 a byt byl úžasnej. Mezonetovej :) Hnedka jsem si tam přestavila ty tmavě šedý a fialový tapety, naše fotky nad schodama a obraz na komínu, kterej bytem vede. Opět bude těžký se tam dostat. Znáte to, ne? Nakonec všichni řeknou, dejte milion nájmů dopředu a bude váš.

V Bukách jsou taky ještě nedostavěný úplně hustý byty. Maj dvě patra. Vejdete spodem kde je chodbička a koupelna, o patro výš je kuchyň s obývákem a o další patro výš je ložnice a je to hustý jako prase.

Začalo šíleně pršet a my jsme v tom děšti běželi domů a smáli sme se tomu, že sme úplně mokrý. Asi v 18.50 jsem rychle balila tašku na spinning a jela jsem tam stejně. Po spinningu přišla do Techtexu moje Prďkajediná a povídaly sme si o našich hodných protějškách, jak jsou milí a tak.

Dneska jsu vysvětlit softbalistkám, že ani nechytnu míč do lapačky a že se ho bojím a že neodpálím míč a že nemá smysl mi říkat, ať jdu hrát softball.

Večer se mám vidět v Trutnově s Aravisinkou, ale zatím to vypadá, že se tam vůbec nedostanu, že to nedopadne a všechno je zatím negativní. Zejtra má přijet Štěpána. Po roce. Po roce tady bude prostě. Naposled tady byla o svaťáku, když jsme říkaly, že se tady budeme učit a seděly sme tejden v hospodě u piva a říkaly sme, že to asi neuděláme, když se moc neučíme.

Začínaj mi chybět moje dlouhý vlasy. Už se nikdy nostříhám, ani když budou zničený, jak byly. Tak.

Později: Jsem hroznej debil :))) Já si prostě neumím a nedokážu nabrat půlku porce. Vždycky to zkouším, ale naberu si stejně víc. A tak si na talíř musím dát tu svoji klasickou přežrávací porci pro dva lidi, co jsem vždycky jedla a přesně půlku ubrat XDDDDDDDD. Fakt jsem debil, že to nedokážu nabrat. Přijde mi to málo vždycky… ale aspoň, že to nějak udělám, viď. Dost dobrý je, že se snažím jíst hodně pomalu a dneska jsem se PŘEJEDLA svojí poloviční porcí špaget s pestem. Prostě fakt jsem byla tak plná… :) Já si třeba fakt zvyknu jíst jako člověk♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply