Moleskine

Moje speciální kožní nemoc<3

10/05/2010

Se tak v sobotu vzbudím, i když jsem moc nespala, v pátek jsem se totiž hrozně opila. Ani jsem nechtěla. A na čele, respektive na půlce čela až pod obočí úplně červenej flek složenej z milionu a půl malých svědících pupínků ne. Tak říkám wtf. Vylezla sem na slunce a bylo to ještě horší, štípalo to, pálilo to a všechno prostě. Jsem nikdy neměla nic takovýho. Tak já nevím, jestli něco ze slunce to je nebo tak. Ještě včera to hrozně pálilo. Dneska jsem na to dala Mask of Magnaminty a pak to namazala ještě tuhým LUSHEM a je to trochu lepší. Vypadám jak kretén a lidi na mě koukaj divně XDDDDDDD. Hlavně dneska ta paní mi první koukla na čelo a pak až řekla dobrý den XDDDDDD. Ještě budu nakonec alergická na slunce a všechno ne. Já, takovej nealergik absolutní, co začal mít po roce, co měl doma čtyry potkany, na ně alergii… vono dost lidí má alergii co? Já třeba vím, že moje babička má alergii snad na papriku XDDDDDDDDDD. Kromě teda všech živejch tvorů a všeho, co na jaře kvete… alergie sucks.

Stejně si za ně můžeme sami, jak žijeme a tak. Hnus. To ovoce a zeleninu, čím kropěj, jak to pěstujou a tak O_o. Hroznej ten svět. Hm.

Ráda bych na ty brusle, ale není kam. Od Svobody do Maršova je šílená silnice. Tak leda do tý Svobody, ale to je málo kilometrů, já potřebuju hodně :)

Btw včera jsem měla asi po třech letech na hřišti na fotbale klobásu! Hoši, to je hroznej mazec prostě si dát takhle ve stánku klobásu. Nebo párek v rohlíku. Se máte, vy normální smrtelníci, ani nevíte jak!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply