Moleskine

Celozrnný špagety

12/05/2010
Včera jsem absolutně nezvládla spinning. Prostě vůbec. Posledních asi 10 minut jsem totálně odpadla. Konec jak svině. Jela jsem si jen tak. A tři minuty nejela vůbec. Bylo tam šílený vedro a nedalo se tam dejchat. Málem jsem omdlela prostě. Váhu mám už někde měsíc na jenom bodu a jsem z toho dost smutná. Hm.
peťulka mi poslala dva samoopalovací spreje :) Nejvíc jí za to děkuju, je nejlepší. Doufám, že budou kvalitní. Měly by, když jeden normálně stojí někde 700 CZK. Na Jahodě byly asi týden ve slevě za 190 CZK! Nesmrděj!

A dneska jsem se byla fotit na pracovní průkaz XDDD (Ty horní fotky) a pak ještě jsem si nechala udělat ty spodní fotky, kde čumím jinam a to je taková ta fotka jak vám máma řekne jééé dej mi ji XDDDDD Takže jima obohatím mámu a babičku. Jsem se tam snažila vypadat trochu seriózně, když je to na průkaz do práce, ale asi mi to nevyšlo XDDDDDDDDD.

Už nikdy nechci CELOZRNNÝ ŠPAGETY. To je největší humus na světě. Měla jsem si zas koupit ty svoje BIO Alnatura. Docela jsem se divila, kolika lidem chutnají. Mi z nich bylo blbě… vždycky to míchám s pestem a s tou červenou omáčkou z Izraele, kde je chili a česnek a koření a ani tím jsem to nezaplácla, tu odpornou chuť. Takže jsem si zkazila úplně oběd, bezva.

Blá blá blá, doufám, že budu mít dneska auto, půjdu nasmlouvávat kdyžtak schůzky, ať máme tolik práce, že nám z toho bude blbě XDDDDDDDD.

Moje nejvíc oficiální fotka vám přijde jako:

a) fotka vaší babičky v 17ti letech
b) fotka z tabla vaší maminky
c) fotka na kandidátce
d) panenka marie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply