Jídlo, paleo a sport, Moleskine

Bylinkové kuře…

13/05/2010

Dneska ráno, když jsem zase viděla to debilní mokro, tak sem byla už fakt naštvaná. Tak sedím celý dopoledne u počítače, hledám nějaký klienty co mají nevýhodný starý pojistky a tak, ale hledám si jen ty nejlepší a tak jich ani moc nemám. Nejvíc na světě se mi dneska nechtělo vařit. Tak jsem si vzpomněla, že mám doma BYLINKOVÉ KUŘE někde z časáku nějakýho. Dala jsem kuřecí do zapejkací mísy, nalila na to tohle a dala místo půl hodiny na hodinu do trouby a teďka jsem se nestačila divit, jak to je dobrý. Nejsem zrovna příznivcem pokrmů z pytlíků, ale když to není často, tak proč ne? :)

Klidně bych to koupila, zase až se mi třeba za měsíc nebude chtít vařit nebo tak. Paráda bez námahy. A mají i ŽAMPIONY A KUŘE. A pak už jenom pro příznivce sýra. No prostě ještě teďka se divím, jak to bylo dobrý a že to nepáchlo klasicky jak jídla z pytlíku…

Tak kdyby někdo neměl čas na vaření – tak tohle je fajn. Pak už nic fajn není jinak. Všechno mě sere. Jo a až se bude zase brzo stěhovat z týhle adresy, tak podplatím Marilyn a asi Póla, aby mi nějak udělali WP, dali mi tam design co si udělám, vysvětlili, jak ho mám změnit, vysvětlili prostě všechno a bude tam archiv. Koupím doménu na 5 let a už se z ní nebudu stěhovat, jo? XDDD Tak jo. Tak čau.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply