Inspiration & Fashion

FELIZ CUMPLEAŇOS!

19/05/2010

Jak jistě víte (kdo to nevěděl, ať se PŘIZNÁ!) jsem jeden z největších fanoušků Natalie Oreiro na světě a ve vesmíru a nedám na ni dopustit. Na Divokýho Anděla čumím už potřetí (2x v češtině, teďka ve slovenštině), na Kachorru jsem koukala v češtině a skoro všechny díly v polštině, SOS MI VIDA jenom jednou v češtině teda jako, tam nosila Paul Frank tašku a tepláky a hráli v jednom díle Franz Ferdinand ne. A kdyby semnou chtěl někdo čumět na AMANDA O, tak může tady XDDDDD To bohužel dost nestíhám, ale třeba na všechno dokoukám přes Vánoce.

Abych vám trošku osvěžila paměť, pustíme si tenhle song teď tady spolu, kterej umím celej přesně zahrát a zazpívat, ale nikdy vám to neukážu XDDDDDD

Taky vám připomenu jeden díl DA, kde byli na Ibize. Ukážu, co jste možná nikdy neviděli a to díl ze SOS MI VIDA, kde hraje něco, co určitě hnedka poznáte.

Natalia, v pořadu HOGO FOGO. Ten Margita je hroznej vůl XDDDDDDDDDDD a na Slavíkoj.

První sex v DASMV. (v jedný minutě a osmi vteřinách XDDDD)

A protože vás to dneska vůbec nezajímá, tak skončím nejvíc aktuálníma videama z úplně poslední doby… jen jako abyste věděli, co dělá jo.

Reklama MO
Reklama MO 2
Focení nové kolekce Las Oreiro s nejhezčí písničkou na světě, kterou jsem neznala ač mám všechna alba Yeah Yeah Yeahs stažený.

No a jednou za ní pojedu prostě a setkám se s ní prostě. Tak.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply