Moleskine

Ranní blog

22/06/2010

Včera mi Marme říkala, ať něco napíšu. Chápu, že si na mně můžete vytvořit nějakou závislost, kdo ne, ale zase mě nutit do blogu, když se nic nestalo, to teda nevím hele! A tak napíšu včerejší den.

Ráno jsem vstala v pět. Udělala jsem si kafe a dala si jogurt, protože tady nic jinýho nebylo a nevěděla jsem, odkdy máme školení. Nejdřív jsem si myslela, že od desíti, ale pak sem si vzpomněla, že někdo říkal, že od devíti a v osm jsem volala šéfový v kolik to teda je a ona, že od půl devátý XDDDDDD. Byla jsem přesně o půle tam. Ráno jsem stihla něco málo práce, kterou dokončím až dneska a úplně dokončíme až zítra.

Na školení se všichni málem poprali XDDDDDDDDD. Byl tam školitel na povinný ručení, kterej je nejvíc sex a pak tam byl ‚odborník‘ na povinný ručení a začali se hrozně hádat o jedný věci XDDD. A taky tam je taková debilní blondýna, která si myslí, že je v padesáti stále pořád osumnáctka, oblíká se podle toho a myslí si, že se z ní všichni poserou, pořád se do toho vkládá a nemůže držet chvíli hubu. Já jsem byla nasraná, že mi tam nejde jejich wifi a oni na sebe pořád řvali, ona do toho řvala, ať jsou ticho a mě nenapadlo nic jinýho, než na celej sál zaječet SILENCE, I KILL YOU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Načež ona se ke mně natáhla, že mě asi praští, ale zrovna se otočili dva kolegové na nás dvě a tak šíleně brutálním způsobem vybuchli smíchy, že jsem úplně totálně vyprskla taky a najednou bylo všude ticho, a Stáně začal do toho ticha zvonit mobil nějakou takovouhle melodií a hleala to asi minutu v kabelce, no tak si to představte XDDDDDDDDDDDD Vypila jsem tam 2 litry kafe a chtěla jsem ject pracovat potom, ale odychtli mě zlí muži a pak přijel můj osobní kolega (XDDDDD všecko mám) a donutili jsme se navzájem, že pojedeme hledat někam do Trutnova místo jako kancelář, aspoň pro nějaký papírování, abychom nemuseli jezdit s trutnovákama do Vrchlabí a tak. Volala jsem na zákaznickou linku a nic jsem neslyšela XDDDDDDDDD

Pak jsem jela konečně z Vrchlabí. Bylo po druhý hodině a doma nebylo žádný jídlo, tak jsem jela rychle nakoupit do Kauflandu, můj nejoblíbenější obchod, jak jistě víte. Tam jsem byla asi hodinu, protože jak čtu poslední dobou složení výrobků a tak, tak to rychlejc nejde a koupila jsem na komáry do zásuvky zabíječ. Cestou zpátky jsem se stavila u tří klientů, který jsem měla po cestě, koupila jsem si pekingskou polívku a uklidila nákup.

Večer jsem klientům volala, protože proč bych tam jezdila, když mám na některý telefonní číslo, viď. Nikdo to nebere a nikdo není doma v létě. Všichni jsou na debilních zahrádkách. Koho to jako baví ty vole mít zahrádku?! Takže dneska pokračování…

Úplně večer jsem pomáhala kolegoj pro dnešní den, toho má chudák hodně, tak aspoň s tímhle nemusí mít starost. A já budu dneska dělat to samý. Odpoledne mám schůzku na práci dvě, na kterou by mě vzali na poloviční úvazek na pár hodin a já bych ji mohla spojit s touhle prací, že ani nevíte jak… ale pokud ji nebudu moct spojit, tak na to seru hnedka… ale pobavit se o tom můžu žejo.

No a teď je taky ráno, umyla jsem si vlasy, a jdu zase na to…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply