Moleskine

Uživatelce Sabina Natalia se líbí Hlášky JAROMÍRA BOSÁKA

23/06/2010

No, tak jsem jako debil prostě. Zakažte mi někdo myslet na to, protože já se pak těším a když se na něco moc těším, tak to nedopadne. Dneska ráno jsem vážila 59,0 kg. Mám to už dlouho a šestku tam už nikdy nechci vidět. Akorát, že bych měla okamžitě začíst zase sportovat. U polovičních porcí jsem zůstala. Akorát, že si ji neumim nabrat teda sama. Musím vždycky nabrat celou velkou co jsem jedla a pak půlku ubrat… jsem idiot.

FS funguje, díky za zkušební otázky.

Zaujalo mě tohle.

Kam to chceš jednou dotáhnout?
ja tedka nevim. ze skoly jsem teprve 1 jedinej rok. potrebovala jsem odejit, potrebovala jsem prijem. nepremejslela jsem co chci delat ani a sla do prvni prace, kam jsem mohla. az ‚tedka‘ nekdy dokazu mit nejakej vetsi prijem nez je prumernej a vzpamatuju se z dluhu ktery mam, abych mohla zit ve vybavenym byte, pak teprve budu premyslet jeste o mozna o nejakym dalkovym studiu a o necem, co by me bavilo. tedka tezko mluvit o takovych vecech:( mam bordel v zivote, je hnus, jak ke vsemu potrebuje clovek penize, penize a penize.

Prostě… teď sama nevím. Ani tak netoužím po titulu před jménem jako mít třeba velkou zdravou šťastnou rodinu nebo tak. Ale to je otázka ještě hodně let. Budu ošklivá stará maminka. Jinak dnešní den začal příkladnou snídaní a úspěšnou ranní schůzkou.

Celozrnný chleba s jogurtovou lučinou a ledovej salát.

Pokračovalo to dost nepříkladně, nutno říct, že jsem snědla ani ne 100 gramů. Ale tohle je NEJLEPŠÍ ZMRZLINA na světě, kde neplatíte za značku a proto je za lepší cenu, než vyhlášený… vítekterý. A nejvíc na světě mě sere, že nemám velkej mrazák, abych si jich mohla pět koupit do zásoby, když jsou o 50% levnější… se zabiju fakt. Jednou musím mít obrovskej mrazák. Musím.

A polovina porce hovězího guláše s makaronama♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply