Inspiration & Fashion, Moleskine

Víkend s Bárb a Andrejínou

27/06/2010

naše první společná fotka. před Los hadros :)

Sedíme takle s Andrejínou už na busáku a čekáme na Bárb. Čekáme si čekáme a najednou přijede nějakej pražák bus přesně v ten čas, co má přiject Bárb bus a tak úplně nejvíc najisto čekáme, až vystoupí žejo. Tak už máme v ruce vítací transparenty, Andreja troubí na vuvuzelu, já nahoře bez v barvách Mejta… vystoupí poslední člověk, kterej fakt není Bárb a busu jede pryč. My máme otevřenou hubu dokořán úplně, wtf jakože a prostě nikde nikdo XDDDDDD Tak čekáme dál. Za deset minut další pražák bus, opakujeme vítací akci a vystoupí pěkná hubená vysoká sexy luxusní kočka z busu a za ní Bárb. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ne kecám XDDDDDDDDDDDD Bárb je taky taková XDDDDDD

Tak nějak jsme si padly do oka všechny tři, měly jsme o čem mluvit, ale stejně celej vejkend mluvila jenom Bárb, tak pohoda XDDDDD

Zezačátku jsme se jen tak toulaly po Trutnově, protože jsem měla ještě doma mýho milovanýho přítele a nechala jsem ho se sbalit, jel s klukama kalit na víkend na chatu. Prošly jsme si trošku Trutnov, Bárb nám s Andy koupila nudle a kunpao na večer a nám to bylo hrozně blbý XDDD

Malé tlusté prase a Bárb u konkurence.

Andrejuš, Bárb a já u novýho divadla.

Potom jsme teda jely domů. Jsme doma a najednou prostě začaly chrastit klíče v zámku, já nahatá. Bála jsem se jako prase, protože jako kdo by zkoušela klíče do zámku? Tak jsem řkala, hm, dobrý, teďka nás někdo znásilní, zabije, pak znova znásilní a všechno… tak běžím k těm dveřím a tam můj nejlepší kámoš prostě XDDDDDDDD Tak mu říkám, co děláš kurva a von, že ho poslal F, ať mu doveze kapičky do nosu, prášky na alergii a paštiku XDDDDDDDDDDDDD Tak já stojím v kuchyni a Jirka přesně věděl, kde co je, všechno si vzal a zas šel XDDDDDDDDD. Já vyplašená jak svině prostě, že to je zloděj.

Průběžně jsem fotily i fotky, který nebyly zrovna momentky, ale fotky, který byly plánovaný a jsou moc pěkný, ale je jich hodně a tak budou, až to proberu všechno nějak na etapy, pokud teda máte zájem. A něco bude určitě u Bárb na blogu, vona to děsně umí všechno a je boží. Šly jsme za Andy na hřiště na trénink a pak jsme se všechny sprchovaly hromadně v jedný sprše a byly jsme tam tak namačkaný, že sme nevěděly koho jsou čí prsa a pipiny tak jsme to myly hromadně. XDDDDD Nakoupily jsme si v kauflandu nějaký pití a jídlo a udělal jsme megapárty se třema striptérama v našem obýváku a pak jsme se fotili všichni jak souložíme.

Slavnostní nafukování matrace…

Potom jsem hrozně pomáhala Andy s nafukováním matrace, nakonec jsme nepotřebovaly kompresor, dokázala jsem to sama XDDDDD. Né kecám, vona si debilka zapomněla kompresor doma a musely jsme pro to v jedenáct večer všichni ject prostě XDDDDD A potom jsme usnuly. Holky hrozně chrápaly, Andy se vrtěla na tý nafukovací matraci a tak to v noci hrozně vrzalo a hrozně mě to sralo a já jsem se snažila si v noci průběžně vzpomínat, že vedle mě neleží F a že nemůžu jít k němu pod deku. XDDDDDDD Bylo domluveno, že ráno v pět s Bárb vstaneme a půjdeme do desíti fotit fotky, protože Andy to nebaví a chtěla do deseti spát. Tak jsme asi o půl osmý vyjely samy. Balení věcí vypadalo na to, že jedeme na 3 tejdny do Turecka, protože jsem s sebou táhla dvě dvoulitrový flašky vlažný vody a rozprašovač XDDDDDD.

Louka. Bárb tam chybí mašle, ale můžete si ju domyslet, kdo máte fantaziju.

Dorazily jsme na louku, ke starýmu busu, kde to vypadalo, že nás někdo zabije, že tam někdo bydlí. Něco jako Pach Krve nebo tak, fakt žůžo to bylo a vůbec jsme se nebály, viď? XDDDD Bárb mi udělala nějaký fotky v louce, ale moc mě to nebavilo, protože jsem se bála hada. Nakonec to zas tak špatný nebylo, protože u lesa byli tři lumberjackové s motorovkama a tak si to představte jak to bylo dál. XDDDDDD Jely jsme na balíky slámy, abysme vám ukázaly, že máme hezčí balíky slámy než má ta z blondesalátu. Já tam mám nejhorší fotky v mým životě, za což ani tak nemůže ona jako já, že vypadám jak kokot. Nesedla mi vůbec paruka, nesedlo mi tam nic a ještě jsem se čtvrt hodiny válela ve chcankách na tom balíku, protože tam určitě choděj chcát jeleni. Nebo ti lumberjackové. Nebo zajíci. Nebo německý zájezdy, který na nás mávaly z busů, když jsme se nenápadně převlíkaly uprostřed louky. Bárbuška tam má krásný fotky v šatech, donuťte ju, aby vám je ukázala!

No. A teďka přijed moje sólo… XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Líčení se na fotky u garáže. Líčení nevím, spíš zprasení XDDDDD

Chtěla jsem prostě fotky ve starý špinavý garáži. Tak jsem musela objevit nějakou starou špinavou garáž. Nakonec jsem našla něco tak úžasnýho, že takovej ateliér nemaj ani v nejlepším časáku na světě, heč ne. Garáž s místnostma přesně pro nás. Jedna s dřevěnou podlahou s pneumatikou. Špína a dokonalý popraskaný špinavý stěny a prostě… nic, NIC lepšího jsem nemohla mít. Luxus, luxus, luxus. Tak jak jsem z toho byla úplně v tranzu, že mám místo míst, tak jsem tam začala Bárb pózovat jak divá úplně a najednou jsem měla venku prsa, zadek a všechno a víc vám nemůžu říct ani XDDDDDDDDDDDDD. Prostě mám fotky, co jsem mít chtěla a pokud najdu nějakou pěknou mezi nima, co by se dala vokázat a vy budete (jako vždycky, no vždycky vám to řikám!) hodný, tak ukážu třeba. No voni budou možná zejtra na BLESKOVĚ.CZ že Natalia Peréz nafotila sexy fotky, podívejte se na ně. XDDDDDDD a možná v příštím čísle Playboye.

Doma jsem se osušila trochu, umyla obličej trochu a vyrazily jsme na výlet směr MĚSÍC. Na Měsíci bylo vedro a nejlepší zážitek z toho je, jak jsem je v autě strašila, že se to může propadnout a tak a pak jsem na to stoupla a hrozně jsem zařvala a vony se lekly jako prase XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. To jsem měla radost, ahahahah. Udělaly jsme tam nějaký fotky i Andrejíně, z donucení a ona má nakonec nejhezčí a nejvíc přirozený fotky z nás všech, tak sme byly s Bárb trošku smutný z toho XDDDDDDDDD Taky pak ukážeme nějak.

Natálička zase na Měsíci.

Svítí mi sluníčko do tlamičky.

Pak jsme jely zase domů. Chvilku jsme nic nedělaly a pak šly na baseball na hřiště. Koukaly. Bárb si dala klobásu XXL a poslaly jsme to Póloj, aby nám to záviděl. Andy nás vopustila a my jsme šly pěšky AŽ do Sejfů podívat se na koupaliště a pak jsme jely do Trutnova na banánovou pecku. Bárb tam ukradla všechny brčka, míchátka, meče a nepoznala kandovanou višeň 14 dní naloženou a 40% ananasovýho džusu a 60% pomerančovýho džusu tak mě trošku zklamala XDDDDDD. Na námku byl nějakej koncert, chvilku jsme se procházely a pak jely domů. Koupily jsme tu dobrou zmrzlinu co mám někde v předchozím zápisu a nakonec jsem ji sežrala skoro celou já a to jsem ji nechtěla XDDDDD. Povídaly jsme si a šly spát.

Ráno jsme vstaly póóózdě hrozně, přišla Andy s Miluškou, která nás pak pozdravila, pračka se mi zasekla, mobil se mi překotil úplně celej v nastavení a pak jsem šla věšet prádlo, viz foto.

Věšení Finečkovýho povlečení. Sousedi prej říkali v krámě, že jsme divný, že máme černý povlečení, když jsme se sem nastěhovali XDDDDDDDDDD

Pak už jsme jely zase do Trutnova, kde jsem v DMku znovuobjevila ztracenou ASTOR 730 a tak si musím pořídit hnedka radši dvě, kdyby tam zas rok nebyla. Moje NEJVÍC NEJVÍC MOJE. MOJE NEJVÍC NEJOBLÍBENĚJŠÍ. Ach, díky.

Černá tužka na očka a konturka na rty.
Já jsem musela pak domů dřív než holky. Ještě jsme udělaly pár fotek ve městě a daly si zmrzlinu. Já jsem měla úplně nejvíc nejlepší jogurtovou a karamelovou prostě… fakt nejlepší nejvíc.

Poslední společná fotka♥

Jak to bylo doopravdy si můžete přečíst u Bárb XDDDDD. Máte hodně fotek, tak jsem vás snad uspokojila. Uspokojí vás snad teda i Bárbuška. A já? Já jdu v úterý na zkoušku do další práce a zejtra pomalu začneme stěhovat byt. Jdeme na léto k mým rodičům totiž. Tady nám končí smlouva. Přesně rok jsem tady bydlela. Rok pryč z domu, ze školy, rok v práci. Je to hustý prostě… :) Víkend byl fajn, Bárb je fajn holka, ukecaná, pozorná, nenáročná XDDD Dostala jsem čelenku od ní, kterou používám jako náramek teda zatím a Pólík mi poslal HK nálepky nejlepší XDDDDD Děkuji:)

Možná teďka v týdnu nebudu mít moc času na psaní, ale pokusím se vždycky upravit nějaký fotky a postupně dodávat, jestli teda je zájem. Ale stačí zájem Katie, Ävchen, Mary a Finečky, žejo XDDDDDDD

A víte, co Bárb nakonec řekla po tom všem snažení se jak kokot? XDDD Že nejhezčí fotky mám stejně ‚v civilu‘ jen tak, když jdu… tak nic XDDDDDDDDDDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply