Moleskine

Banány všude.

29/06/2010

Protože sem včera v noci plakala, dneska ráno jsem měla krásně napuchlý víčka. Chladila jsem to ráno čím se dalo, ale nic nepomáhalo a tak jsem dala asi 10 vrstev Garnier Roll On a stejně jsem vypadala jak kokot. A mám na to důkazy… poprvý ráno do nový práce. Trošku nervy, jak to bude… ve městě mě šíleně rozbolela hlava, vypadala sem že umírám a tak. Šla jsem do lékárny a říkám paní, že chci Ibalgin a nic víc. A paní se na mě podívala a říká, že mi k tomu donese trochu vody. Tak bezva. Tak jsem si první dala přímo v lékárně. Přišla jsem do kanceláře. Tak já vám to řeknu teďka jo. Jsem na zkušební době v jedný nejmenovanýrealitní kanceláři a budu prodávat baráčky a byty a vzala jsem si na starost úřední věci, pojištění a taky budu menší diář, abych si trošku šplhla u šéfový. Hnedka dneska jsem začala makat. Musela jsem hledat nový servery, kam bychom mohli dát inzerát. Našla jsem aukční server na nemovitosti, ihned všechno zjistila, jak co funguje, pak byl problém, šéfová mi půjčila svůj iphone a já jsem musela první hodinu v práci hnedka volat mým jménem + jménem realitky! No jako! Zvládnuto v pořádku, registrace realitky na serveru v pořádku. Pak jsem dělala smlouvu o pronájmu domu. Všechno v pořádku opět, vyhledala jse ‚chyby‘ ve smlouvě, protože jsem přepisovala trošku jinou a prostě si myslím, že jsem se uvedla jako SCHOPNA této práce. Tak uvidíme.

Přišla jsem domů a začala si balit věci.

Člověk ny neřek, kolik toho kurva má. Myslela jsem si naivně, jak dám všechno do těch krabic, co mám, ale nevyjdou mi. Tak si dám hadry někam mimo pak a pojedu si znova pro zbytek. Vůbec mě to nebaví a byla jsem zoufalá úplně… takových věcí ty vole, všude, achjo.

Fotka ještě od Bárbušky. Dávám ji sem proto, protože tam stojím blízko svojí nový práce XDD

A kousek od kanceláře mám Asia Fast Food, takže heč. Jasná volba občasných obědů, Peking Soup, juhuhu. Mám trošku tlusčí nožičky no a co XDDDDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply