Parties, Trips & Geocaching, United Kingdom Life

Bournemouth Bitch

13/08/2012

To jsme vám v sobotu ráno jeli všichni na Bournemouth Beach se válet na pláži a koupat se a tak. Máme to hodinu cesty z Andoveru, parking je tam zdarma, jsou tam záchody a stánek s kafem a dva plavčíci ve věži, tak co chcete víc, žejo. Přijeli jsme na pláž, vybírali jsme si místo, po shlédnutí jednoho ze dvou Lifeguardů ve věži jsme měli místo úplně jasný a zalehli jsme. Milan se k nim mohl se svýma červenýma plavkama úplně přidat XDDDDDDDDDDD

K našemu překvapení od moře foukal vítr a to docela dost, takže jsme měli písek úplně všude a hnedka jsme pochopili, proč mají všichni u svých dek na pláži plachty nebo takový ty malý „stany„. No nevadí, slunce opalovalo, zima nebyla, latté měli a Mičové Bjůkenenové se pokoušeli surfovat na vlnách. Tak jsme tam všichni chrápali na pláži, dělali kraviny a jedli oběd, co jsme si udělali. Sara mi doma dala hrozně obří thermo tašku plážovou na jídlo a my jsme měly s Lucií jen dvě krabičky rýže a jablko a banán XDDDDDDDDDDDDD Ale zdvořile jsme si ji půjčily teda.

Pár fotek z pláže, snad se tam během srpna ještě dostaneme :)

Večer byla omylem párty, za všechno může Lucie, která řekla, že jo, že jde a já bych byla sama chudák doma a bála bych se, tak jsem šla taky a neměla jsem to dělat přátelé. Neměla. Za prvé nechci vůbec nějak moc pít alkohol na můj zdravý životní styl! Za druhý prostě nevím a za třetí jsem usnula asi ve dvanáct v obýváku na zemi a ty kurvy, co si říkají kamarádi po mně skákali a kopali do mě, viděla jsem to v neděli na fotkách! Mimo to mi bylo ráno tak zle, že jsem do 12:30 jen ležela na místě a nemohla jsem se pohnout, protože jakmile bych se pohnula, tak bych se poblila. Pořád jsem se divila PROČ, když jsem vypila tak 1/4 flašky vodky s džusem prostě. Že jako divný. Večer jsem viděla tu flašku a vypila jsem nějakým nedorozuměním 3/4 flašky a vzpomněla jsem si, že jsme byli v hospodě a točili jsme tam panáky. Thx.

wtf1

wtf2

Dobře mi začalo bejt až tak v pět hodin navečer a v osum jsem měla ject na Heathrow. Dali mi na to 50 minut, stihla jsem to na minutu. Vyzvedávala jsem kamarádku Katie, co přijela z Holandska, vypadá jako Švédka a umí suprově anglicky. Cestou zpátky se nám nějak nepodařilo naject tam, odkud jsme přijely. Na terminálu čtyři nebyly žádný ukazatele, takže jsme se na 40 minut trošku ztratily, ale dobrým směrem dolů na M3, takže to nebylo zas tak hrozný. Doma jsme byly asi po jedenáctý večer. Musela jsem dělat, jak mi je hrozně dobře a nebolí mě hlava. Na letišti jsem si koupila v Costě kuskus a byl TAK HNUSNEJ, že se to nedalo za tři libry vůbec žrát.

Poslední noc s Lučíjou.

Budeme mít obě brzo narozeniny a asi si uděláme výlet do Švédska, uvidíme ještě podle cen letenek a počet sobotních babysittingů. Přemejšlím, co si zasloužím k narozeninám sama od sebe. Vždycky si kupuju nějakej dárek prostě, už x let. Letos by mě můj dárek vyšel jenom asi na 600 – 700 CZK, by šlo, ne? Mimo to všechno mi nefunguje skoro můj notebook a včera krachnul i záložní malej notebook. Teďka píšu z velkýho a doufám, že to přežije ještě. Na cestě baterka, nabíječka a čeká nás přeinstalování systému.

Flákám běhání, flákám běhání! Fuj.

You Might Also Like

12 komentářů

  • Reply Quanti 13/08/2012 at 15:00

    celý všechno wtf XD

  • Reply Kristýna 13/08/2012 at 15:25

    Skvěle pozitivní fotky :) A dárek ti schvaluju (i když nevím o jakej se jedná :D)

  • Reply Spencie 13/08/2012 at 18:12

    Jak u Lucy – hezký fotky od moře <3
    ty vole ty fotky z party? XDDD a ja myslela, ze nepijete alkohol, ze hubnete! XD

  • Reply nat 13/08/2012 at 18:17

    • Quanti, no dík teda XDDDDDDDDD

    • Kristýna, tak do toho asi půjdu!

    • Spencie, hubnu, ale abych se kvůli tomu posrala a nedala si alkohol občas a Mekáč a nudle, tak z toho jsem „vyrostla“ :)

  • Reply Jane 13/08/2012 at 19:16

    Nat, cesta do Švédska nevyjde asi jen na tak málo, je tam celkem draho. Ale jeďte, my byly letos s kámoškou jeden den :DDD a bylo to skvělýýýý!!!

  • Reply nat 13/08/2012 at 20:24

    • Jane, nám stačí rohlík :P :))))

  • Reply Barbie 13/08/2012 at 20:41

    A pak že je fyzicky nemožné olíznout loket :D

  • Reply nat 13/08/2012 at 20:44

    • Barbie, PŘESNĚ XDDDDDDDDDDDD

  • Reply Marme 14/08/2012 at 06:34

    Lucie má stejný šaty jako já, to se nedělá :D

  • Reply nat 14/08/2012 at 08:49

    Marme, ona sama jich má stejných 5847 XDDDDD já mám takhe stejný trička zas, všechny dvakrát XDDDDDDDDDDDDD

  • Reply Mary 14/08/2012 at 11:37

    WTF ten loket!

  • Reply lucienda 19/08/2012 at 09:20

    heleee zase dost fámám takové podobné mám jen 2!! :DD

  • Leave a Reply