Moleskine, Parties

Swimming Pool

18/07/2010

Všechny dny byly stejný. Dopoledne práce, odpoledne vcelku nic, vypad na mě na záchodě z ruličky obrovskej pavouk a v sobotu sem dopoledne brigádničila v Dolcích. Jela jsem tam na kole. Chci zase hodně jezdit na kole. V Trutnově je nějakej asi metalovej festival, vůbec nevím jak se jmenuje a na Dolcích byli lidi odtamtud. Půlka byla zfetovaná a všichni se šli nahatý koupat s lahváčema v ruce ještě XDDDDDDD. A včera, včera jim dost sprchlo.

Když jsem u slova včera. V šest jsme měli jít na oslavu narozenin F přátel z fotbalu, já je znám jen jakojentak. Prostě nám začalo o půle hrozně chcát, průtrž jako prase, sehnali sme odvoz na ty dva kilometry naštěstí. Hnedka jsem si tam dala pivo, protekla nám pergola, tak na ni chlapi dávali v tý průtrži plachtu a vůbec takhle. Vypila jsem za ten večer a noc asi deset malejch piv, rumy, vodky a skvoše, hnus. A pak jsem se tak koupala nahatá s jedním taťkou v bazéně, mamka doma spala a jejich dcera mi půjčila gumičku, abych si nenamočila vlasy. XDDDDDDDD To je bordel což. Hustý je, že mi není blbě, protože jsem průběžně sežrala půlku mastnýho kuřete. Nejlepší.

Druhýho srpna jedu zas na celej den do Prahy, mám tam nějaký doktóry. Pojedu už brzo ráno a dopoledne se tam budu asi jen tak poflakovat a čumět na všechno, co si nemůžu koupit, protože sem kráva.

12.8.2010 – 15.8.2010 jedu s holkama na Slapy. Měly jsme tam bejt tejden, ale nějak jsem se zavázala pracovním poměrem no.

Rozchodila jsem tiskárnu, takže už si můžu vesele tisknout doma.

A vesele si čtu Moni v Keni.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply