Life & Stories

Rozteklej asfalt ne

12/07/2010

Dneska u Kauflandu tekl asfalt. Muselo se to vobejct. Hroznej mazec. V práci mi bylo fakt zle. Zejtra asi beru můj větrák nejlepší. Musím zejtra zařídit mejm Holanďanům na trojce rybářskej průkaz pro cizince na jeden tejden. Musím ukázat nějakejm lidem kanceláře na náměstí. Teďka peču v troubě dole hrozně obrovskou plněnou sekanou vajíčkama a okurkama. Bez oleje, bez tuku a stejně je vždycky úplně, ale úplně nejlepší. Sakra, mohla jsem udělat recept. A včera jsem udělala luxusní „čínu“ jak tomu říkáte a taky jsem neudělala recept. Ale když mně přijde, že podle toho prostě nevaříte no! Dneska jsem si zařídila internet do notebooku, že se připojím všude možně, od Vodafonu. Mám na 4 měsíce 50% slevu a taky mám 10% slevu na celou dobu. Takže ho mám asi za 470 CZK měsíčně a teďka za 235 CZK heč heč. Když mi budou stačit 3GB na měsíc, tak si zruším svůj normální net… kdybych potřebovala něco většího někde, půjdu si to zařídit tady k rodičum… dobrý, ne?

Chtěla bych od Vodafone i číslo, tarif, telefon. Ale mám smlouvu s posraným T-Mobilem ještě na dva roky, mobil od nich budu dávat asi na reklamaci a celkově je tam asi zjebu jako prase. Nevíte, když mám smlouvu a prostě CHCI odstoupit, jestli jim doopravdy musím doplatit všechny ty paušály dopředu nebo to jde nějak obejít?

Dneska jsem si zařídila IZIP u VZP, koupila jsem si půl kila rajčat, paprik, dvě lučiny, celozrnnej chleba. Jela jsem na svym kole po roce, se project s mámou na koupaliště, vykoupaly jsme se, hrály sme na mušle a já se ji tahala za nohu ve vodě a vona ječela XDDDDDDD

A včera jsem úplně debilně skočila do vody a měla jsem hrozně dlouho vodu v uchu. V noci se mi chtělo brečet už jak to tlačilo a píchalo. Nehtem sem tam furt šťourala, vším sem tam šťourala a všechno jsem dělala… takovýto skákání a tak… a nic. Tak jsem šla ráno na nosní, ušní, krční a udělali mi tam mega výplach ucha a už slyším a je to dobrý.

Zjistili mi tam, že mám křivej nos a chtěli se mi podívat do krku normálně !!!!!!!!!!!!!! No proč !!!!! No ne !!!!!!!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply