Life & Stories

Tata Bojs jsou prostě nejlepší.

10/07/2010

V pátek jsem jela ráno do práce2. Abychom tady měli jako vždy úplnej pořádek, teď nyní si úplně všichni zapamatujeme, že když píšu o práci1 tak se to rovná pojišťovna a práce2 znamená realitní kancelář. A brigáda1 znamená ještě víkendová práce navíc v práci2. Chápete jo. I když časem se ty čísla asi přehoděj, začíná se mi víc líbit v práci2.

Prostě sem jela v pátek ráno do práce2. Jedu si jedu a najednou se mi před ksicht spustí odpornej velkej tmavěhnědej tlustej pavouk. Málem sem to narvala do protijedoucího auta, jak jsem tam s tim bojovala, aby se mě prostě nedotk! Zastavila sem a hledala, kam sem ho pinkla. Nenašla sem nic, tak jedu dál. Za pět minut mě něco lechtá na noze!! Mám ho na koleni!! Zastavuju zase, honim pavouka všude po sobě. Vyhodila jsem ho do trávy.

V Trutnově všude cops. Bomba ve spořitelně. Všude. Bože.

Šéfová mě poslala se dvěma staršíma Holanďanama do ČSOB pro jejich českou platební kartu, která tam byla, ale nebyl u ní PIN, protože to prej bylo prodložení karty a PIN musí mít oni, oni tvrdí, že ho opravdu nemají. Jenom pro upřesnění – JÁ NEMLUVIM ANGLICKY A MUSELA JSEM TO VŠECHNO ANGLICKY ZAŘÍDIT TAK WTF XDDDDDDDDDD (Samozřejmě jsem všechno zařídila a během půl hodiny se naučila anglicky XDDDDDD)

Odpoledne hřiště. G10, odmítám vodku, dostávám Polar. Hm. Večer všichni hrozně opilí. Jdu spát, nějaký smsky, nějaký volání, jsem zmatená.

V sobotu ráno brigáda1. F mi jede pomoct a pak, že pojedeme na Dolce se koupat. Protože brigáda1 je blízko Dolců. Asi 2 – 3 kilometry. Uklízíme dva baráky, kam se mi přijedou ubytovat lidi. 9 lidí ze školství ve věku asi 35 – 60 let, jsou v pohodě, děláme si srandu a tak.

Uklidím barák ještě pro Holanďany. Trošku se jich bojim, protože… né nebojim, přece vod pátka umim anglicky ne XDDDDDDDD Ale oni prej přijedou až po druhý hodině. Tak mě F pozve na oběd a jedeme na ty Dolce. Za chvilku mi volá šéfová, že tam už mám ject, že přijedou za chvíli. Pěšky 3 km? Pro auto až nahoru? Rozhlížim se okolo sebe. Ňáká partička kluků a dvě holky. ‚Hele lidi, pučíte mi na půl hodiny někdo kolo? Dám vám mobil třeba než ho vrátim.‘ ‚Dej stovku.‘ ‚Seš píča? To by se jí vyplatilo!‘ ‚Hele tamhle leží můj přítel, on tady bude než se vrátim jo..‘ ‚Tak si ho půjč‘ ‚Dík, ste hodný.‘

Ubytovávám čtyry Holanďany, jeden je ty vole pěknej. Vysvětluju kauci, turistickej poplatek, elektriku, peníze za úklid, kde co je a co se tady dá dělat… no prostě to si nedovedete představit, ale opět všechno věděj a na všem sme se dohodli XDDDDDDDD

Volno. Koupeme se na Dolcích a já ležim na slunci.

Zejtra pojedu na Sejfy se koupat. Na celej den bych chtěla. Úplně jako. Tak uvidíme. Večer práce1 a dvoje webovky mám udělat… tak snad všechno stihnu. Mám žízeň. No.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply