Moleskine, Parties

Rock for People 2010

05/07/2010

No. Tak na RFP2010 jsem se samozřejmě nedostala, všechno jsem oplakala a možná se kvůli tomu ještě během následujících několika dní zabiju, až mi to všechno dojde víc. No money. Včera nám psal Meďák a řikal, že se dovnitř snad ještě nedostal, že neviděl ještě ani jednu kapelu, protože se koupou v Hradci v kašně XDDDDDDDDDDDD Skvěle vyhozený dva litry, mohl mi ten lístek dát na dva dny.

A teďka shrnutí čtyřech dnů. V pátek jsem měla sraz po roce se SŠ. Abysme měli datum 2010 a líp se nám to po pěti letech počítalo. Sešlo se nás tam asi 12 z třiceti a tak jsem šla jako za hodinu domů, sehnala jsem si bezpečný odvoz XDDDDDDD

S Prďkou na sraze :)

Topinka s náma na sraze.

V sobotu. Sobota byla hroznej mazec a nemám z ní ani jednu fotku, ale hodně zážitků po dlouhý době. O některých vám nenapíšu, protože nemůžu XDDDDDDDDDD. Nevím co jsem dělala dopoledne, ale odpoledne jsme vyrazili směr hřiště. Měli jsme tady hasičský slavnosti a bylo tady hodně známejch lidí jako třeba všichni moderátoři na který si vzpomenete, hlavně ten sporťák a fotbalisti a herci, uvaděči a Maxim Turbulenc ( !! XDDDD ). A prostě všichni z Novy a tak. Tak se slavilo, pilo. Pilo se… na tom sluníčku kde bylo asi padesát stupňů. Pivo. Já jsem pila pivo na tom sluníčku, ano. Takže jsem po třech byla úplně nametená. Pak jsem šla do hospody na fotbal. Tam jsem si dala už malý piva, abych se dožila večera. Nakonec jsem byla teda úplně nasračku, všechno jsem vydržela. Do Deprese jsem jela, tančila jsem a ve 4 ráno jsem se doplazila opravdu zvláštní cestou s přestávkama pěšky domů. Domů do džungle. Svítalo. Ptáci zpívali.

V neděli po obědě jsme jeli s F na koupaliště. Docela dost dobrý v tom vedru se ráchat ve vodě. BYLA JSEM NA SLUNÍČKU !!! JÁ !!!

Koupaliště

Koupaliště

Spálila sem se jak kokot, protože jsem se nemazala. Protože jsem chodila pořád do vody a tak jsem se neměla kdy mazat víte a voděodolnej krém nefunguje stejně. Ale je fajn že jsem mega opalovací typ člověka a ležela jsem na slunci asi 2 – 3 hodiny dohromady mezi mym koupánim a měla jsem úplně totál bílý břicho, protože to bylo moje první slunce po dvou letech (!!!) a koukejte jak jsem se hnedka opálila. Heč. Fotky neupravený, abyste mi věřili, žejo. Mám tam něco otlačenýho XDDDDDDDDDDDDDD. Stehna mám spálený, ale nemám je rudý, ale štípou, tak nevim.

Břicho jedna

Břicho2

Tak. A dneska nejdeme na koupaliště doufám. F dělá kuře a po obědě pojedeme směr Žacléř náměstí naDEN LIDOVÝCH ŘEMESEL a udělám vám zase fotky, protože fotky vyhrály moji anketu a doufám, že už jste spokojení!

Zatím jó.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply