Moleskine, Trips & Geocaching

Nicnedělání a výlety po okolí

14/07/2012

Všem, fakt, ale fakt moc díky za objednávky Natcakes a želé. Všem vám měly přijít e-maily s pokyny, kdyby někdo neměl, hnedka pište. Poslední dva dny jsem dospávala celej půlrok. Fakt jsem každou trochu volnou chvíli spala prostě, protože jsem se od února moc nenaspala. Takže snad jsem se vyspala na další půl rok. Co jinak dělám? Nic moc neděláme. Chodíme na procházky, odpočíváme, hledáme keše, jíme nudle a borůvkový koláče, hrajeme „poznej logo“ a hrozně se u toho tlemíme.

Dneska se stala úžasná věc a já jsem našla jednu ztracenou věc, kterou jsem dávno obrečela, hledali jsme ji celá rodina, fakt prostě to bylo hrozný. Jde o obraz, kterej mi dali rodiče před třemi lety k Vánocům a prostě já ho miluju. Mysleli jsme, že se ztratil při stěhování, že už není a já ho dneska omylem našla na půdě. Radost, hrozná radost!

Prošla jsem si český drogerie, koupila jsem si pár věcí, který mám v Anglii drahý, pár laků na vlasy, laků na nehty, deodoranty… a tak dále. Měla jsem kungpao na náměstí, ale nebylo tak boží jako vždycky bylo. A nudle zezdola. Neměla jsem ještě Kofolu! Vlastně hodně věcí jsem ještě neměla, už je možná ani nestihnu.

Relax, není moc o čem psát, od zejtra to začne bejt akční! Tak se těšte! Trochu by mě zajímalo, co děláte o prázdninách vy, co nechodíte do práce pravidelně a to nemám ráda otázky na blogu. Ale pokud tu někdo takový je, tak co jako děláte? Nic?

Výlety, sekvoj, vyhlídka Gablenz.

Šelmy u UFFO

Láska a láska a vítr

Geocaching, výlet na Stachelberg

You Might Also Like

15 komentářů

  • Reply skalain 14/07/2012 at 22:58

    Ja mam dovolenou sest tydnu a zatim mam v planu tyden v chorvatsku, tri dny ve spa resortu, triatlon, prochazky po praze, kadernice, vecere, kina a videt celou rodinu a kamarady, co jsem nevidela strasnou dobu a pokud mozno se co nejvic valet na terase s vinem nebo kavou
    cute fotky btw

  • Reply Bárb 15/07/2012 at 10:52

    Tam to znám jako svý boty <3

  • Reply Petr S. 15/07/2012 at 12:11

    já jsem pracující pravidelně, takže bych asi ani neměl odpovídat… ale co už. aspoň běhám. pak bude roadtrip na chorvatsko a itálii. a jinak asi nic.

    a na Stachelbergu jsme taky bylíí:)!! poslal nás tam Radim – úžasný číšník z hospody u Kopeckých v Trutnově. kvůli toho člověka žeru to město:D

  • Reply Delfa 15/07/2012 at 16:21

    makam jak barevna,a jelikoz se dneska „upekla“ dovolena s kamoskou, tak se tesim jak mala:)
    jinak zavidim boruvkovy kolac,mnam:D:D:D

  • Reply Jane 15/07/2012 at 19:26

    Vám to sluší! :) Jéééé! <3 Já se na vás nemůžu vynadívat. :)

  • Reply moni 16/07/2012 at 11:41

    ja nemakam, takze je to otazka pro me … hmmmmmmm..co tak delam? nic. dlouho spim, varim, ctu si, chodime ven se psem, cvicit, ted jsme byli na dva dny na chate. neceka me asi zadna dovolena, ale doufam, ze aspon nejaky vylet, mozna pojedu s mamkou do vidne a mozna mozna mozna do benatek na 4 dny na poznavacku, ale to zalezi vsechno na skole, takze je to opruz, protoze vim, ze se musim ucit, aby to vsechno vyslo :-)
    chci si udelat novou nastenku, vyvolat fotky, dat nam je do ramecku a vyzdobit byt v olomouci, koupit koberec, vymalovat p. pokoj .. no vim, ze tak pulku stejne nedame, ale aspon nejaky plany mam :-)
    normalne nemam moc casu na obchody, drogerie, takze ted to vyuzivam .. dnes jedu do olympie, prosla jsem si obchody u nas. jo jeste musim shanet latku na masli na saty a nechat si ji usit, protoze jdem za mesic na svatbu tak konec. :-)))

  • Reply Athelas 17/07/2012 at 07:55

    Já jsem povětšinu času s přítelem, protože je pracují žijící v cizím městě pocházející z ještě jiného města, tak pendlujeme na třech místech jak to zrovna vychází, plánujeme a uskutečňujeme výlety nebo si užíváme, že jsme spolu a v klidu u dobrýho filmu.. a tak dále :)

  • Reply Martina 20/07/2012 at 16:07

    já mám typické poslední prázdniny absolventa (i když jako učitelka to nevidím s těma „posledníma“ prázdninama tak bledě :-D ) : hledám práci, posílám životopisy, chodím na brigády, občas se nechávám i napálit na fejk nabídku. Dále propadám krizi budoucnosti, nechávám se vyhazovat ze závěreček v autoškole :-( A tak různě, no. Dovolenou už mám za sebou a stála za to…jenom mi trochu zkazila plány do budoucna (chtěla jsem zamávat ČR a odjet jako au-pair do Finska, ale láska všechno komplikuje, fakt X-D (to byl humor). Kdy se vracíš do země deště, Královny a Mr. Beana? :-) Doufám, že zajdeš na Olympiádu a dáš report ;-)

  • Reply elis 21/07/2012 at 12:14

    já jsem furt stejně freelancer v zimě i v létě, ale v létě je krásně teplo, takže ve volném čase víc výletuju – jak odpolední procházky, tak několikadenní cesty kamkoli mě zrovna napadne :) nejlepší je, že se dá pohodlně spát venku, když je teplo, což přináší větší svobodu :))

    Martino, jak moc dobře musí člověk umět finsky, aby tam mohl jet jako au-pair? bych to nejradši udělala jako Natálije s angličtinou – jela tam a pořádně se naučila :) myslíš, že by byla šance?

  • Reply Martina 21/07/2012 at 18:41

    elis: finsky není potřeba umět, místo toho ale chtějí místo toho dobrou angličtinu (jako nemusíš být mistr, ale dobrá komunikační úroveň). Rodina ti bude hradit kurzy finštiny nebo švédštiny, na kterou předpokládají, že budeš chodit, aby ses něco naučila. Ale jinak tam umí anglicky dobře skoro všichni, i děti.

  • Reply elis 22/07/2012 at 10:44

    anglicky umím hodně dobře, tak to je fajn :) moc díky za dobrou zprávu, třeba na příští rok pojedu… uvidíme, co přijde :) jak moc dopředu je potřeba si to tam domluvit?

  • Reply Martina 22/07/2012 at 14:37

    to záleží, jestli jedeš na vlastní pěst nebo přes agenturu – ve student agency třeba doporučují začít 2- 3 měsíce předem. Na vlastní pěst (přes internet) je to naprosto neurčité, může ti to klapnout hned ten týden, co si zadáš inzerát, nebo taky nemusíš najít nikdy, že :-/

  • Reply Joll Burr 23/07/2012 at 14:19

    Juuu, máš šikovného chlapce!;D
    mno a já nedostala pokyny!!!

  • Reply elis 23/07/2012 at 23:52

    Martino, děkuju za info!
    a Natálije, těším se na reportáž z vody :))

  • Reply nat 30/07/2012 at 10:57

    Tak dneska ne jmenovitě!

    Všem díky za info, je zajímavý si to všechno číst, co děláte a tak :)

    Já jsem se taky obča snapálila na fejk brigády, chtěla bych víc scrapbookovat, jeďte do země, kde neumíte jazyk, je to pohoda… XDDDD fakt!

    :)

    Užívejte ještě léto!

  • Leave a Reply