Moleskine

Nabídka sprchového želé (přiobjednání k Natcakes 2012)

12/07/2012

Dámy a pánové, povedlo se! :) Sprchové želé je na světě a je plně funkční ve sprše. Dělala jsem mu den a půl ‚zátěžové‘ (XDDDDDDD) testy a stále drží. Nechala jsem ho hodiny na slunci a drží! Klepala jsem s ním v krabičce a pořád drží. Má jediný problém. Sice drží při sobě a všechno, ale ztrácí mí tvar. Takže z nakrájených kousků se pomalu stávají placatější kousky. Ale když jej vezmete do ruky, je v pohodě zase.

To nevadí, protože jsem nakonec usoudila, že nejlepší bude to dávat rovnou do krabiček, takže to bude mít krabičkový tvar, nebudu jej vyklápět a vy si rovnou v krabičce nařežete malé kousky sami! Možná se poštou maličko „rozbije“ ale to se mi „rozbilo“ i Lushí želé, že nechalo na krabičce malé kousky a tak, ale dala jsem do ledničky a v pořádku :)

Takže, jmenuje se Jellx a jméno má dlouhou historii – moje psaní smsek v autě, nějak nevyšlo kliknutí na y a tak vzniklo jellx! No není to báječné? Nejdřív měly tedy být želé váhově 65g velikost jejich byla jako je forma na muffiny, tak jedna formička. Chtěla jsem dávat 2 do jedné krabičky, takže to bylo cca 130 – 135g želé v jedné krabičce. Pokusím se udělat něco mezi  135g a 150g jellx do jedný krabičky, snad to bude vyhovovat!

Takžééé!

OJEDNÁVKY BYLY UKONČENY :(

RASPBERRY JELLX 135 – 150g v plastové krabičce
59 CZK

JUICY MELON JELLX 135 – 150g v plastové krabičce
59 CZK

Kdo máte objednané Natcakes a chcete ještě přiobjednat želé, prosím, napište mi e-mail OBJEDNÁVKA ŽELÉ 2012, které chcete, ještě jednou Vaši adresu. Já si vás najdu, přičtu Vám želé k Natcakes a ihned zašlu pokyny k platbě!

Kdo nemá objednané Natcakes a chce jen želé, není to problém. Poštovné 45 CZK nebo osobní předání Praha 26. července 2012! Upřesním vám kde, ještě sama nevím.

Želé by se mělo uchovávat v ledničce, spotřeba tak nějak co nejdříve. Má méně chemie než Lushí želé a neměla by z ničeho vzniknout žádná alergie, tak budeme zase doufat! Mám zase omezenou nabídku, tak kdyby se tohle objevilo přeškrtnuté, došly zásoby :)

Tak takhle vypadá první shower jelly. Nejdřív celé, potom nakrájené a připravené do sprchy<333

A tady se Vám suší SWEET CANDY :)

Všem díky za přízeň, odeslání a předání – všechno platí jako v příspěvku v nabídce Natcakes, tak doufám, že máte pročteno a souhlasíte se vším. Potřebovala bych nejlépe do soboty/neděle odeslat všechny e-maily o platbách a v příštím týdnu mít všechno dané do pořádku :)

Strávila jsem nad tím vším šílených hodin, jsem z toho úplně hotová a potřebuju teďka pár hodin relax, tak snad ho budu mít. Zítra možná do Adršpachu do skal, nějaké cache nachytat, ještě uvidíme. A taky tady hrozně žeru samé omáčky a prasárny!

You Might Also Like

4 komentáře

  • Reply Mary 12/07/2012 at 08:28

    tyjo to želé vyzerá super!

  • Reply Delfa 12/07/2012 at 18:16

    ja uz se taaaak tesim na zeliskovani>D

  • Reply Athelas 12/07/2012 at 21:02

    ňam, já bych to spíš snědla, úplně si představuju tu vůni :)))

  • Reply Elis 13/07/2012 at 14:35

    To želé bych možná riskla, ale kouzlu natcakes jsem bohužel nepodlehla :-D

  • Leave a Reply