Moleskine

Všichni se sejdeme ve Starbucks, protože to je prostě Starbucks, ne.

09/12/2010

Musíme se domluvit v jakém. Protože budou Vánoce. Po mnoha letech jsem se rozhodla, že se vypotím a vyléčím z chřipky a nebudu ji přecházet. Ona se pak stejně vrátí. Za 14 dní jdu na vyšetření imunity, protože jsem nonstop nachcípaná. Paralen na mě už nemůže absolutně působit. Z dopisu pro Ježíška byla akorát jedna jediná věc, chladící podložka pod notebook. Doufám, že bude nějaká pekelně chladící, protože tady dávám notebooku docela dost zabrat si myslím, takže si ji zaslouží. Udělala jsem Vám VÁNOČNÍ DESIGN. Abyste se jako všichni víc těšili. Nechci nový profil facebooku. Měla jsem pro Vás i sexy ikonku se Starbucks logem, ale vůbec se sem nějak nehodila, tak třeba příští Vánoce. Ale tak jsem to nedopověděla. Mám prej akutní zánět průdušnice a tak celkově jsem taková muňka, ale budu iMuňka. Jsem na pár dní u rodičů, z mnoha důvodů a léčím se tady a mám tady internet, za což jsem ráda, viď :) Spím v jedný místnosti s mým třináctiletým králíkem Charliem Wattsem a teďka zrovna venku vánočně sněží (takovej ten velkej pomalej). Nemám tady teplý oblečení, abych nemohla jít ven a nemám tady ext.hdd, což mě jako fakt sere.

Kdyby vás zajímala kauza JÁ A ZIMNÍ BOTY, můžete číst tohle: Prostě já nemůžu najít teplý vysoký zimní boty, se kterýma kdybych vběhla někam do sněha, bych stejně nenabrala dvě kila a neroztejkalo se mi to po ponožkách.

A tak jsem vymyslela, že úplně úplně poslední záchranná věc jsou vysoký Uggy.
Koupit si je v Praze za pouhých 5800,- Kč by asi nebylo moc krásný a tak jsem si je chtěla přes kamarádku objednat za asi 2400,- Kč i s poštovným ze zahraničí. Tak už to skoro bylo, jenže pak přišla rána v podobě čísla bot. Chtěla jsem 39tky. Nohu mám 38,5. Oni tam píšou, že si člověk má vzít o půl čísla menší, než má nohu, takže bych si teoreticky měla vzít 38čky, jenže všechny 38čky boty mě tlačej a já jsem dostala strach a tak to vypadá, že nebudu mít nic a jsem dost smutná…

Kdyby měl někdo zkušenost s tím číslováním a roztahováním – dejte mi prosimvás vědět ♥

A jinak jsem u Ävchen viděla její návyky, o kterých člověk nemluví. A lidi by se divili :) A tak se Vám přiznám se dvěma věcma… protože víc mě jich nenapadá zrovna. Takže za prvé, jsem se asi před měsícem začala koukat na DOKONALEJ SVĚT♥ hahahaha no :) A už jsem se koukla i na předchozí díly, co jsem neviděla. Asi nejvíc mě na tom baví Olga, obecně to je hrozná kokotina, ale středa večer je jedinej den v tejdnu, kdy mám čas a jsem už v osm doma XDDDDDDD


A ta druhá věc je moje úchylka na písmenkovou polívku od KNORR. Tahle! A prostě nic na světě ji nenahradí a je nejlepší a miluju ji XDDDD A pak se divím, že mám celulitidu ne. Fakt se každej večer divím. Původně jsem Vám teda chtěla hlavně ukázat moje boty z Foreveru, který jsem si v létě koupila a měla jse minulej tejden poprvý na sobě, ale teďka se to sem už nehodí a tak mám o čem psát příště ;)

Kdyby si chtěl někdo pokecat o DS, tak to můžeme rozjet XDDDDDDDDDDDD

You Might Also Like

15 komentářů

  • Reply sumiko 09/12/2010 at 15:39

    Já mám téměř stejně vypadající boty Skechers jenom za tisícovku (ale byly ve slevě no) a jsou nejlepší! Chodím v nich už druhým rokem a konečně nemrznu :)

  • Reply Jane 09/12/2010 at 15:50

    Já taky nechci nový profil facebooku (a ještě ho nemám). A na Dokonalý svět taky koukáme a Kruťanda je borec!!! :DD

  • Reply cassidy 09/12/2010 at 17:46

    hele, já mam nějaký za 280 korun a teplo mi je v nich taky. ale nevim, podle mě ti do nich poteče, nebo minimálně navlhnou, je to takovej nacucávací materiál. a mě se vytáhly. nosím normálně 37, výjimečně 38, vzala jsem 37, byly mi těsnější, bála jsem se, že budou mačkat, ale jsou mi krásně.

  • Reply Natalia 09/12/2010 at 18:25

    • Jane, Olga je nejlepší prostě XDDD

    • Sumiko a Cassidy, jsem myslela přímo zkušenost s UGG, je to ovčí kůže, nevím jak se to roztáhne, chodí se do nich naboso. Nechci nějaký za 280 korun, chci kvalitní boty, co budu mít aspoň 3 zimy, koupím na ně něco takovýho aby nenavlhaly. O peníze teď nejde, teď jde o číslo. Když je můžu mít za takovou ‚akční cenu‘, tak se mi na 3 roky vyplatěj ;)

  • Reply p. 09/12/2010 at 18:45

    hlavne si je naimpregnuj, nebo ti i UGGy budou k hovnu ;)

    DS koukam taky, jeste na Prostreno, na Hleda se tata a mama a porad si nadavam, ze na to koukam, ze ty lidi tam jsou uplne debilni, ale stejne na to porad cumim a kdyz mi utece jeden dil, tak jsem nervni :D

  • Reply Natalia 09/12/2010 at 18:48

    • petulka, tak to by neudelal asi jenom debil ;) ja koukam jen na DS, na Prostreno koukam jen ted, kdyz jen lezim v posteli :)

  • Reply skalain 09/12/2010 at 19:17

    odkud by jsi sehnala ty ugg takhle levne?

  • Reply Jane 09/12/2010 at 21:16

    Já teda nevím, jak ty originál, ale ty fejkový má strašně moc holek sešlapaných. :( Vypadá to hrozně. U originálů jsem to ještě tak sešlapaný neviděla, tak nevím, jestli je to fakt materiálem (v což doufám), náhoda, nebo prostě ty holky neumí chodit.

  • Reply shuki 09/12/2010 at 23:32

    Znama si poridila ugg a nemuze si je vynachvalit, nepromoci se, neseslapou se, netece do nich:)
    Ty kopie jsou na nic, kdyz vidim jak v tom holky smajdaj, maj proslapany podrazky, promaci se to. Jestli chces, tak ji napisu jakou si brala velikost.

  • Reply katie 10/12/2010 at 08:11

    nikomu to nerikej, ale na DS se divam taky, online :D my s marketulkou milujeme sasika rasilova, takze hlavne kvuli nemu :DDD a taky je to vtipne, jen me stve, ze se tam hodne mluvi slovensky jako!

  • Reply Natalia 10/12/2010 at 11:29

    • skalain, napsala jsem ti to na facebook. ona by asi nechtela abych to tady verejne rekla a pak ji kazdej otravoval s tim treba :)

    • jane, v zivote bych si nekoupila kopie ugg, paul frank a niceho jinyho. kdyz uz potrebuju neco levnyho od vietnamcu, tak si to koupit jdu, ale nejdu si koupit nejaky kopie a ani jsem o tom nikdy nepremejslela, ze bych to udelala ;)

    • shuki, o kopiich tady uz nechci slyset vubec, to muzu rovnou chodit v teniskach, aby me zebaly nohy zejo. no kdyby ses zeptala, jestli teda koupila o 1/2 cisla mensi, byla bych rada. ale potrebovala bych to vedet hned XDDD na jare uz si je kupovat nebudu :))))

    • katie, DS je nejvic proste XDDDDDDDDDDDDDDDD slovensky tam je hodne nekdy no, spis jako me sere Norisova s tou slovenstinou jak jecí furt pica :D

  • Reply Charlotte 10/12/2010 at 14:36

    DS je nejlepší seriál teď <3333333333 ho úplně miluju. A nejlepší je Michelle, jak je hnusná na všechny :D

  • Reply Natalia 10/12/2010 at 14:49

    • Charlotte, hlavne jak koukam na serial! Vy jste si toho nikdo nevsiml, ze ja koukam na serial !!!!!!!!!! :(
    Mama rikala ze ja jsem presne jak Michelle jak mluvim na lidi :((((( XDDDDDD ale pak rekla ze tedka uz moc né, ze prej drív XDDDDDDDDDD

  • Reply lucka 12/12/2010 at 12:52

    ahoj Natálko, DS jsem taky začla sledovat a právě mě nejvíc baví Zuzana Norisová, přijde mi hrozně vtipná a v té roli i hodně podobná Natalii Oreiro (těma scénama, mimikou a stylem humoru..) v Sos mi vida :)). nepřijde ti? a samozřejmě Michelle je sjupr:). ale štve mě ten Saša a ani Marie se mi moc nelíbí, ani vzhledově ani ta postava mi není sympatická.
    no a Uggs si určitě kup, já o nich taky uvažuju už druhý rok, ale je to fakt dost peněz a bojím se, že by se mi hned zničily sněhem a solí. ale pořád si říkám, že až pojedu někam do zahraničí, kde jsou třeba levnější, tak si je koupím.
    a poslední věc, strašně moc se mi líbí tvoje nový tetování, skvěle jsi to vymyslela a hodí se k tobě moc! měj se hezky jo? a brzy se uzdrav a napiš potom, jestli máš už ty Uggy a tak.

  • Reply Natalia 12/12/2010 at 14:23

    • Lucko, ahoj, hezkej komentář dlouhej se vším :) Možná spíš v Kachořře hrála Natalia takovou pipinu co se oblečení týče a všeho než v SMV :D Nevím, tyjo, nenapadlo mě to, asi jak ji mám ráda, tak ji nesrovnám se špatnou rolí :D Ale Norisová mě tam fakt sere :DD Včera mi i F řekl, že jsem jak Michelle :((((((( XDDDDDD jinak Marie se mi nelíbí vůbec, má taky chudák příšernej nos, ale je to taková typcická modelka no… Saša je fajn, Vanda je nejlepší na světě, Kukuru nemám ráda… včera jsem slyšela na NOVĚ, že je ve středu závěr seriálu. Doufám, že tím mysleli, že závěr první řady… Uggy snad ani mít nebudu, prostě nevím jestli si mám vzít ty 38 čky…. :(( jsem zoufalá… kdyby byly kvalitně nastříkaný věřím, že ani sůl by si je nadala.. asi bych je kartáčkem vždycky čistila. K tetování díky, už jsem na netu našla asi dalších 5 stejných :DDDD To nevadí, mám ho ráda :)

  • Leave a Reply