Recenze, United Kingdom Life

KOSMETICKÉ RECENZE KVĚTEN 2012

20/05/2012

Dneska asi spíš pro holky. Čekám si tady s nudlema na hokej a nemám moc co dělat, takže jsem se rozhodla podělit se o nějakou kosmetiku, co zrovna mám, používám a je dobrá. Vlastně jsem chtěla udělat recenzi jen na ten Dior krém, ale když už jsem u toho tak nějak byla, řekla jsem si, že udělám na všechno. Sice to říkám asi po dvacátý, ale prostě musím, novým čtenářkám. Mám úplně nejvíc citlivou pleť na světě, foukne vítr a jsem úplně červená. Po odlíčení mám taky všude červený flíčky, jak prostě přitlačím na odličovací tamponek. Většinou používám makeup, protože mi hrozně chrání pleť. Minimálně BB krém. Kdybych v zimě vyšla bez makupu, tak mi zmrzne obličej, umře a odpadne na zem. Kdybych vyšla v létě, tak začne hořet, fakt XDDDDDDDDDDD

Ten Dior mi úplně změnil život!

CHRISTIAN DIOR Hydra Life – Fluide Matité
Dlouho jsem chtěla nějaký kvalitní krém. Dřív jsem hodně používala Lancome Nutrix, ale ten můj přestali vyrábět, tak jsem chvíli tápala a našla tohle zlato. Nikdy, ale fakt nikdy jsem neměla lepší krém v mým životě. Já mám hrozný tmavý velký ošklivý kruhy pod očima po tátovi a přijde mi, že tenhle krém mi na ně dost pomáhá. Že už nejsou úplně takový, že to mám tak poloviční. Taky není mastný, takže si poprvé v životě dávám krém i ráno, krásně se vstřebá, udělá krásnou pleť a taky od tý doby co ho používám, tak nemusím mít BB krém nebo makeup každý den(!!!). Tak nějak si udělá ochrannou vrstvu a pomáhá pleti. Prostě pro mě je to momentálně něco naprosto NEUVĚŘITELNÝHO a nebudu vůbec nikdy hledat nic dalšího <333

LUSH – Celestial
Protože zastávám názor, že věci by se měly střídat, aby si pleť úplně nezvykla na jednu věc, tak to střídám s tímhle Celestialem, který je speciální na citlivou pleť, je víc mastný, takže sem tam na noc ideální. Pleti hrozně pomáhá zklidnit třeba právě po odlíčení a sluníčku. Kdo máte taky citlivou pleť a tenhle krém neznáte, vřele doporučuju!

Loreal Elvive – Triple Resist x3 a Nutri Gloss Shine
Nejsem si úplně jistá, jestli tohle v ČR máme, ale jestli ano, tak ho určitě zkuste, protože dělá hezký jemný, ale pevný vlasy. Střídám ho téměř pravidelně s naprostou novinou tady v Anglii, všude na to jsou reklamy, šamponem pro absolutní lesk vlasů a protože já vždycky vlasy fixuju lakem, tak mi to je asi k prdu stejně, ale mám dobrej pocit, že mám šampon pro lesk vlasů XDDDDDDD. Oba jsou fajn, mám k nim samozřejmě i kondicionéry a nemám potřebu měnit.

LUSH – Hair Doctor
Jedna z Lushím čerstvých masek, jež musíte uchovávat v ledničce. Vůní mi připomíná takovou tu malou tygří mast. Používám jednou za 14 dní na nějakých posledních 15 cm vlasů, nedávám ke kořínkům. Už po prvním použití byly vlasy hezčí. Já je hrozně morduju denně tupírováním a častým barvením, takže bez těhlech věcí si myslím, že by ani nepřežily.

The Body Shop – Body Butter DUO Sweet Pea
Je naprosto úžasný voňavý tělový krém, chtěla jsem zkusit tenhle DUO, protože tahle jejich voda hrozně vysušuje, je tvrdá a hrozná, takže jsem chtěla něco na suchou kůži, funkční to je 100% a fakt krásně to voní. Mám ráda tyhle svěží ovocný a květinový vůně, nikdy u mě nenajdete nic čokoládovýho, karamelovýho a tak. Kdo to má podobné, do toho!

You Might Also Like

9 komentářů

  • Reply marilyn 20/05/2012 at 14:56

    ten elvive bych ráda vyzkoušela. on to totiž má být náš známý český elseve ale jak je známo, na západ od nás mají nejen jiné názvy ale také kolikrát kvalitnější složení :) slyšela jsem, že ho tu u nás prodávají někteří vietnamci, tak půjdu na lov asi :) jinak s dior mě láká už dlouho (koho ne žejo :D), tak jsem ráda za další pozitivní recenzi :)

  • Reply lucienda 20/05/2012 at 18:25

    jestli tam pojedeš a budou ho mít ten Dior chci ho taky! dík

  • Reply nat 20/05/2012 at 20:00

    • marilyn, nojo vidíš vlastně, máš pravdu. kdoví jak to je s těma šamponama no, vím, že Tigi byl vždycky fakt něco jinýho a šampon od kadeřnice taky.

    • lucienda, Lůco, už tam nemají ty slevy vůbec a teďka tam není nic ve slevě. Kdyby zas někdy bylo, vezmu.

  • Reply Bárb 21/05/2012 at 08:32

    VŠECKO CHCI!!!
    a JESTLI BYL TEN DIOR V NĚJAKÝ MEGA SLEVĚ, TAK AŽ BUDE, TAK TAKY CHCI :D

    Jinak jsem četla všechny tvé blogy, boží fotky a úplně ti to všude sluší a mám radost z tebe! :) Jen nestíhačka, nó.. Huu!

  • Reply Janinka 21/05/2012 at 10:56

    Ty Natálo, Hair doctor je ale na vlasovou pokožku..:P

  • Reply nat 21/05/2012 at 11:12

    • Bárb, kdyby zas byly slevy, dám vědět :) Jinak díky :)

    • Janinka, já vím že to tam píší, ale já si nemůžu dát úplně k hlavě úplně ke kůži žádnou masku a ani kondicionér, úplně mi to zruší možnost udělat si nějakej účes, je to pak spíš mastný a zplihlý a hnusný, takže používám na konce všechno:) a pomáhá!:)

  • Reply Athelas 21/05/2012 at 18:03

    ježiši dior je za tisícovku tady, no tak to ani omylem:D

  • Reply bet 23/05/2012 at 14:34

    Jezis Natalie, ty ses naka prachata ne???? Ten krem je desne drahej! :)))

  • Reply nat 23/05/2012 at 19:00

    • Athelas, ALE TA FUNKČNOST, měla jsem ho ve slevě docela velký, ale teď už bych za něj ten litr dala<3

    • bet, já sem tedka tak prachatá, že nevim co s tim XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Leave a Reply