Moleskine

Porcinkule 2010

01/08/2010
Tak vás zdravím takhle v neděli. Hnedka na úvod vám chci říct, že mám asi slabej otřes mozku, takže se příspěvek může během vašeho čtení měnit, protože se bude měnit během mého psaní, ale to je jedno XDDDDDDDDDD. Včera jsem jela teda na Porcinkuli do Hostinného. Co to je? Taková pouť, kde o půlnoci mluvěj dva obři, chčijou na lidi a pak někdo spustí ohňostroj, propálí to pár lidem bundy a jde se domu. Kromě toho se všude točí spousta piv a já jsem včera ztroskotala nakonec u Kozla, kde byla nejmenčí fronta. Ach jo. Nepředbíhejme. Andreja a Kačena mě hnedka na začátku donutily jít na SALTO. Byla jsem na tom minulej rok a pohoda. Teďka to měli všechno takový volný, 4x jsem se praštila mrtě do hlavy. Z toho jednou FAKT HODNĚ HODNĚ. Že se mi udělalo úplně blbě. Hodinu jsem pak seděla na betonku vedle stánku, pila colu a čekala jsem, až se pobliju… HODINU !!! Pak se mi udělalo líp a šla jsem na náměstí za holkama. No nejhorší. Jak jsem v tom lítala nahoru a dolů, tak mám naražený ramena jak svině, záda, loket taky hodně a nohy… NEVER MORE. Takže Vám nabídnu teďka jenom video už.
Btw jsem nejvíc nejlepší jak jsem si spravila to, že mi jdou dělat videoblogy. Ani mástři na to nepřišli a já jsem to už chtěla nést na nějakej servis, fakt.
Zejtra brzo ráno pojedu do Prahy, mám tam sraz se Štěpánou, pražští se na mě vyprdli úplně. Odpoledne tam něco mám a domů až večer pojedu. Nejhorší je, že mě všechno bolí hrozně a budu se zejtra táhnout po Praze prostě… achjo achjo.
Venku začíná bejt zase vedro a mě to začíná zase srát. Včera bylo tak příjemně navečer. Tričko s dlouhým rukávem a paráda… chyba večera byla si dát o půlnoci nudle, kupu nudlí. Dneska mi z toho je blbě a bolí mě břicho a mám ho nafouklý. Mám chuť hrát RCT3.
WATCH THIS!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply