Life & Stories, Parties

Slapačka & Open Air Music Festival Trutnov 2010

24/08/2010
2v1. Zkráceně. Rozepsala bych se, ale mě už to blogování přestává bavit a hodně. Jako úplně vážně. Poslední dobou mi přijde, že nějak moc spím ve stanu, popř. v autě XDDDD A ani jednou ne střízlivá – hnus. Minulej tejden jsem byla s holkama na Slapech. Měly jsme tam bejt tejden, ale nakonec vyšly jenom tři dny. První kemp nějak nevyšel, tak jsme se tam s Andrejou aspoň zbořily, ale hrozným způsobem a za krátkou chvíli. Vypily jsme na ta piva v hospodě pak ještě dvě flašky vína ve stanu. Ráno byly všude kelímky a bordel a mně bylo hrozně blbě, fajn XDDDD. Vyrazily jsme o 15km dál na Novou Źivohošť, kemp vyhlášený nějaký. Přijely jsme a všude byla hromada lidí a vcelku pěkných mužů, takže paráda XDDDDD
Přijeli tam i Piráti z Karibiku, pouštěly jsme si i draka a viděly jsme i kunu. Jely jsme tam vlastně dost bezva, protože jsme se díky mně ztratily v nějakých vesnicích a pak nás jeden pán musel navigovat do Říčan, jel chudák s náma a nevěřil mi, že jsem stydlivá a neškodná a když vylezla Vendy z auta tak se podíval do nebe a řekl ‚to je asi další stydlivá a neškodná, ne?‘ XDDDDD
a tak XDDDDDDDDD
a pak začalo chcát a chcát a my jsme měly 2 cm vody ve stanu, vlastně jsme měly vodu úplně všude a všechno jsme měly mokrý a jely jsme kvůli tomu už o den dřív, ale už máme rezervovaou CHATKU na příští sezónu a budeme tam celý léto prostě, 2 měsíce XDDDDD Hrozně se nám tam líbilo fakt. Škoda, že nevyšlo počasí a ten tejden.
Letošní OAMF = napíču, napíču, napíču. Jediný co tam bylo dobrý, tak byli asi lidi, se kterýma jsem fest trávila a hlavně F byl moc fajn. Už mám pro něj vymyšlený takový malý poděkování. Potom kromě Manic Street Preachers ještě dvě kapely a konec… totální. Hlavní kapely ve dvě ráno, když už jsou všichni totálně nasračky ve stanu a chrápou, skoro jsme to nevydrželi na ně. Kryjící se kapely… a můžu pokračovat do aleluja. Prostě hudebně organizačně napiču a chyběl mi malej detail a to hodinka v podobě Fixy nebo Tleskače nebo Wohnoutů nebo něčeho. Záviš s otazníkem ve tři ráno se nedal. Ranní DJové paráda. Koupání v sinicích a tradiční ranní pivní sračka ou jé XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Od Meďáka jsem dostala dárek. Přišel a říká, že našel něco přesně pro mě a dal mi do ruky placku I HATE PEOPLE XDDDDDD. Bezva.
Za 3 dny jsem sežrala asi 7 misek nudlí a vypila nevimmkolik piv, ale nebyly špatný. V sobotu jsme se ztřískali dvakrát. Ráno hnedka pivo k snídani, druhý, třetí. Den předtím milion. Takže jak kdybysme v tu chvíli vypili všichni asi piv 10, šli jsme spát do rozpálenýho stanu ve 2 odpoledne, nemohla jsem dejchat a umírala jsem… a pak ve 4 jsme se šli zbořit zase XDDDDD Parádní.
Toť vše :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply