Moleskine

Magnosolv

07/09/2010
Dneska můžu napsat, dneska to je docela dobrý.
Doufám, že aspoň vás potěším… víte, co se fakt poslední dobou na tom internetu děje, je šílenost. Jeden pomlouvá tohle, druhej tohle. Nikdo si neuvědomí, že to jinej má z nějakýho důvodu a pak pomlouvá ještě jeho… někdo vyhledává chyby druhých a ‚šéruje‘ to na internet a druzí mu kývají… a další, co má být muž se oblíká jako 16ti letá holka – tak kam ten svět spěje jako?
Anorexie všude, myslíc si, že to je sexy. Zeptejte se někoho, CO je sexy. Zeptejte se muže. Muže, prosimvás…
Nebaví mě, jak jsou všude jenom fotky nově nakoupených věcí. VŠUDE VOLE, VŠUDE. Vlastně se teďka žije jenom tim mít prachy, nakoupit si prstýnky se sovama, trička s vysokou a fotit to ze všech stran a pak ještě makro pětkrát.
Což vo to, ňáký ty, co přilezly na net jen s tim a já je ani neznám – klidně. Ale nejeden bývalý dobrý bloger dělá to samé co ony! A co pak máme číst! No co? Achjo.
Musíme si najít novou zábavu?
Měla bych zas začít víc chodit do hospody a spát. Internet se bude rovnat e-mail a práce a zablokujeme si všechny blogy.
Mimochodem jsem to dopracovala až na psychologii, psychiatrii pak neurologii a nakonec i na kineziologii. Takže mám fakt pestrý nemocniční režim.
Moje, Jiřího a Hanyho oslava narozenin byla ale velkolepá.
George (15:32:25 7/09/2010)
ja jsem nikdy takhle dobrou oslavu neměl
A nebyl sám, kdo to řekl, díky všem za všechno :) Párty do rána, repráky větší než panelák. Doufám, že mě nebude nikdo vydírat těma videama imitujíc Shakiru.
Překvapení večera, písnička pro mě od Meďáka. Hahahah ;)
Dostala jsem obrovskej megadort ve tvaru mašle♥, velkou krásnou černou luxusní tašku, kam se vejdou papíry naležáka a vejde se tam vlastně všechno.
A jinak? Nic :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply