Life & Stories

Ve Vysokym Mejtě No Name byli víte.

13/09/2010
Byly jsme s Bárbinou v Hradci v sobotu. Playboy kýče. Ňák úplně extra jsme to neplánovaly, prostě jen, že máme obě HK docela blízko, že pojedeme. Já jsem k narozeninám ukořistila nějaký peníze a tak přišel čas na pár podzimních věcí. Objevila jsem nejvíc nejkrásnější kabát na světě. No kabát podzimní. Spíš takovou lehkou letní bundu co mi je malá XDDDDDDDD. Ale já jsem prostě nic hezčího za svých už 22 let neviděla a hlavně, šedá barva je jenom moje a ne vaše a ještě jsem si nedávno přivlastnila jednu barvu o který jsem si myslela, že je coral, ale ona to je spíš ňáká meruňkostarorůžová nebo něco, tak na to ale stejně seru a je to moje světlá coral. XDDDDDDDDDDDDDDDD Dopoledne jsme couraly po městě a mě začaly bolet nohy z mých nejlepších bot, tak jsme šly do lékárny, tam sem se svlíkla, oblepila sem se a šly jsme dál. těch bot se nevzdám a odmítám jiný nosit do konce mýho života, tak. Baťa forever.

Udělaly jsme sérii sexy fotografií u vody a měly jsme hroznej hlad, tak jsme šly žrát. Hnusný nudle jsme prej měly…
Bárbina moc nechápala, že si kupuju 4 stejný trička obyčejný s dlouhým rukávem každý v jiný barvě, ale mně to hrozně vyhovuje XDDDDDDD.
V sekáči jsem pořídila krásnou těhotenskou tuniku, ale dobrou na poslední měsíce těhotenství, tak mi nezbejvá nic jinýho, než čekat a čekat. Nechci to zužovat. těším se už teďka :)))
Potom jsme jely do Vysokýho Mýta, kde mi byl nabídnut nocleh, ale říkala jsem, že nebudu otravovat nějak prostě. Hned na to mi bylo řečeno, že tam dneska free na námku hrají NO NAME !!!!!!!!!!! Achjo XDDDDDDD
Byly jsme ještě s Bárb mamkou ve městě, na věži, klacek jsme tahaly a tak <333333

Bathbombs už mají své první majitele a mně chybí 4 krabičky na to, abych Vám je mohla poslat. Zítra ráno mi je má hračkář dovézt do práce. Navečer jedu do Prahy, ale držím se jen mezi 20.00 – 22.00 v IKEE, takže jsem ani nenabízela schůzky. Kdyby přesto někdo chtěl třeba koule dovézt osobně a mohl by tam zamnou doject, e-mailujte :) Dokonce je z nich takový nadšení, že si lidi berou další várky po deseti XDDDDDDD

‚ne tak ty pises vtipnym stylem i smutny veci :D‘

… bylo řečeno. To je fakt bájo teda XDDDDDDDDDDDDDDDD Smutný je, že jsem měla mít kancelář od 1. října a milej pán to předělal na pátek. Ano, pátek, co nyní bude… Jsem absolutně nepřipravená a bez financí, protože mám čtyry podzimní trička místo židle a lampičky ty vole. Bóže. No není to krásný, takle na podzim? Letáky nemám hotový, plakáty. Nic nemám. Hostesky mám objednaný. Takový dvě čubky. Potřebuju ještě do Teska a potřebuju pak do Makra. Buď vyloudím MakroCárd a nebo si nechám udělat. Mohli by mi ji dát kvůli kancelářskýmu nakupování.

Je to všechno stejně divný.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply