Inspiration & Fashion, United Kingdom Life

Panebože díky, je PÁTEK!

09/03/2012

Tak abychom tady měli taky nějaký pozitivní chvilky spolu, já a vy, tak jsem se rozhodla dneska narychlo napsat něco. Za hodinu jedu na svoji první brigádu, práci navíc, peníze navíc. Kéž by to bylo pořád. Takže kromě trápení s rodinou tady prožívám i super chvíle s dalšíma au-pairkama a některé z nich bych mohla asi nazvat i kamarádkama. Mám tady dokonce už i kamaráda XDDDDDD. Vážně jen kamaráda. Je to první muž se kterým jsem se tady vůbec seznámila a je ze Slovenska.

Když máme volný víkend tak jezdíme buď na výlety jen tak, jakože památky, přírodní úkazy a podobné nebo to střídáme s horlivýma nákupama v PRIMARKU, kam se mi poslední dobou moc nechce, neboť dostávám necenné rady, jak jsem nechutně oblečená a že bych se měla začít oblíkat jako normálně do džínů, chlupatých bot a fake kožené bundy.

Tak zrovna nedávno jsme byli všichni na Danebury Hill. Je to tam naprosto boží, skvělý, krásný, cejtíte se hrozně volní. Musím tam jezdit častěji, pokud chci přežít :) Taky jsem byla na svojí první cache. Sice bez GPS, zase to budu mít složité, ale byla. Jo a běhat jsem přestala, protože když mám chvíli break, tak padám únavou a sbírám síly na večer, na přesvědčování kluků, že tu večeři musí sníst, že musí jít do vany a spát. Ale zase začnu, jen potřebuju nějaký ustálení a nebo novou rodinu.

V tom Basingstoke jsme byly, ale jen na nákupech. V okolí je plno pěkných měst, včetně Winchestru(!), kam se musím podívat a projít je. Ve škole je to trošku složitý, protože já hrozně myslím na to, co všechno musím udělat odpoledne a nesoustředím se, jak bych měla a sere mě to. Taky bych chtěla víc mluvit, než psát diktáty a pracovat s úkolama, takže jsem už i přemýšlela, že ty peníze co dávám do školy, bych dávala radši nějaké studentce a ona by se mnou mluvila a opravovala mě no. Ona to není zrovna levná sranda ta škola a pokud by mi tohle pomohlo víc, tak bych to brala víc. Ve škole mám týdně jen 2 hodiny, ale hodně narvaný a aktivní hodiny. Ve třídě je nás asi 10, ale vždycky nás přijde tak osum. Jsem tam (začala semnou chodit i Pavla, takže na mě furt něco mele česky a hrozně mě sere ale mám ji ráda jako XDDD), Polsko, Německo, Španělsko, Portugalsko, Srí Lanka, Nová Guinea a Čína. Číňance nerozumím ani slovo no. Nevím co víc bych vám o škole napsala, normálně jak ve škole, přijdete do třídy, řeknete si SCHOOL SUCKS a pak zas jdete XDDDDDDDDDDDD

I když dneska hostmáma povídala, že moje angličtina je za ten měsíc co tady jsem SO MUCH BETTER!

No. Mají tady odpornou vodu, takže jsem byla taková hnusná a suchá. Ale smíchala jsem THE BODY SHOP s olivovým olejem a jsem zase hrozně sexy. Protože čekáte na fotky a můj text vás vůbec nezajímá, přejdeme na ně XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dělaly jsme s Pavlínou guláš u ní v bytě, pak jsme se vožraly jak hovada<3

Já na Danebury Hillu a našla jsem LUSH v Basingstoke :)

Naprosto skromný LUSH nákup jen tak na kukačku a sešit do školy, diář na cesty a notebook :)

Některý dny je tady fakt nádherně. Ta první fotka je pořízená navečer z mého pokoje za oknem po naprostém sněžení. A na druhé se nahřívám :)

FASHIONBLOG VOLE.

Tričko: CZ C&A 198 CZK
Legíny: PRIMARK £6
Cardigan: Woow £5
Boty: Woow £5 (!!!!!!!!!!)

You Might Also Like

24 komentářů

  • Reply Adelka 09/03/2012 at 20:19

    Ser na chlupaty boty, dziny a fejk bundu, to, co mas na sobe, je naprosto bozi a hlavne ses to TY!

    Hele, staci rict a muzeme spolu travit na Skype klidne kazdej vecer a budem konverzovat v anglictine! Ja s tim nemam problem, smat se ti nebudu, rada te opravim a reknu ti, jak to ma byt spravne, pokud udelas nejakou chybu a jeste usetris na skole! Protoze je 100x lepsi mluvit nez psat diktaty. Ale jsem rada za tebe, jak si hezky pokrocila v anglictine ;)
    A drzim palce se vsim a tak, vsak vis <3

  • Reply consuelle 09/03/2012 at 20:20

    no tak ta poslední „fashionblogerska“ je užasna. strasne ti to sluší !!

  • Reply moni 09/03/2012 at 20:20

    jo! fashionblog jak ma byt! new in boty se mi moc libi! leginy taky…to je presne muj styl :-)))))) fotka ja kse nahrivas me dohani k zavisti, ze tam mate asi vedro nebo co?!!

  • Reply nat 09/03/2012 at 20:26

    • ADÉLKO! Ty vole ale já bych fakt chtěla. Já bych ti poslala klidně nějaký peníze třeba půlku, co dávám za školu nebo nevím :) ale ty máš čas takhle? Stačilo by mi 2x týdně :))) Díky že se ti líbí moje superkůl černý oblečení! :)

    • Consuelle, jo? tak dík, víšco, dávám si záležet :D

    • Moni, díky, hoho. Hele některý dny je fakt TEPLO, fakt, že je :)

  • Reply Quanti 09/03/2012 at 20:37

    diář za 99p <3

    a kdo ti dává ty rady jako? :o

  • Reply Adelka 09/03/2012 at 21:05

    Zadny penize nechci, prosim te! Casu mam na rozdavani zatim, tak to rada vyuziju! Navic pro me to neni nejaka prace, proste pokec. S anglictinou problem nemam a gramatice rozumim dobre jeste z gymplu, kde jsme to brali fakt dopodrobna. Beztak po vecerech cumim na youtube, tak se misto toho dozvim, co je u tebe novyho, jak se mas, probereme co budes chtit a ja budu mit hrejivy pocit, ze ti to aspon trosku pomuze ;) A kdyz si najdes treba nejaky gramaticky cviceni, tak to taky muzem nejak nastudovat, ja to vysvetlim a tak ;)

    Jinak cernej outfit bude mit u me uspech vzdycky, vzhledem k tomu, ze jsem sama stravila celej zivot v cernych hadrech :D

  • Reply Kristýna 09/03/2012 at 21:10

    To ti radily s tou modou Angličanky? Ono to fakt vystihuje to co je tam vidět na ulici (člověk je tak pozná i v Praze ani nemusej mluvit) oblíkáš se skvěle, neměli by vůbec hodnotit, nerozuměj tomu prostě

  • Reply Miguelita 09/03/2012 at 21:10

    Co je to ten Woow? to neznám vůbec :)
    Tak důležitý je, že se ti jinak líbí ))))

  • Reply Evča 09/03/2012 at 21:48

    jsem ráda, že už je fajn! :) zkus klukům hodit do vody balistiku, třeba si je tak aspoň na chvilku získáš..já to vyzkoušela a funguje to.. :D
    hlavně piš, ať máme co číst.. :))

  • Reply Jane 09/03/2012 at 22:31

    Svoj eslužby angl. bych taky mohla nabídnout, ale spíš o víkendu, když by byl čas nebo tak, protože přes týden je to do práce – z práce a padám doma únavou k smrti, no. :( Ale jsem ráda, že taky něco jde a není to jen špatný. Udělej, co je třeba, aby to šlo do prímovýho pobytu, ju?

  • Reply nat 10/03/2012 at 01:30

    • Quanti, Pavla XD

    • Adélka, TAK TO UDELAME. <33333333 ale ja se budu asi hrozne stydet ne!

    • Kristýna, ne, Pavla XDDDDD

    • Míša, hele byl to obchod v Basingstoke v THE MALLS :) taky jsem to viděla poprvý.

    • Evča, NIKDY BYCH DO TĚCH SPRATKŮ NEDALA ANI LIBRU, FAKT XDDDDDD. Navíc oni mě mají rádi. Dneska malej brečel, že jdu večer pryč z domu, úplně hystericky mě prosil at zůstanu to není problém. ale jak sou spolu a rozjařený, tak to jsou fakt parchanti. a i když zrovna nezloběj, tak je musím fakt přemlouvat třeba půl hodiny k jídlu, další půl hodinu do vany a je to každý den a fakt mě to takhle večer už vyčerpává někoho PROSIT aby šel ke stolu…. :(

    • Jane, tak o víkendech mě neptkááááš na netu, využívám každou minutu být mimo tento dům :)

  • Reply elis 10/03/2012 at 09:26

    Danebury vypadá krásně, příroda <3
    a jsem ráda, že je líp! to, že vůbec uvažuješ nad něčíma názorama na Tvé oblečení, se mi v tomto případě jeví jako dobré znamení, že vážnější starosti snad odeznívají :)
    vypadá to, že jsou parchanti rozmazlený, možná s potřebou bejt důležitý a upozorňovat na sebe nebo co… tak Ti přeju, ať k nim najdeš cestu a tím pomůžeš sobě i jim. nebo jim sežer maso, až zase nebudou chtít jíst. to bych doporučovala, uděláš to 2x a uvidíš, jak třetí den budou nastoupený čekat na večeři, aby jim neutekla :D

  • Reply Zorka 10/03/2012 at 10:37

    Moc pěknej článek. Úplně tě chápu, že se snažíš si to i užívat a tak, ale prostě vím jaký to je, bejt permanentně vyčerpaná ze všeho, pořád přemejšlet,jak donutit malý zlobivý stvoření k něčeme a pak si užívat života…jde to prostě těžko..

    kdy se chystáš vrátit? asi až za dlouho viď?

  • Reply lucienda 10/03/2012 at 10:49

    prosimtě najez se!

  • Reply nat 10/03/2012 at 11:07

    • elis, kdyby to šlo :)))

    • Zorka, jo, člověk musí, jinak by se zbláznil úplně. Já nevím, kdybych tady našla nějakou fajn práci, tak bych tady zůstala do odvolání XDDD měla bych víc peněz na letenky a mohla bych třeba každý měsíc a půl na víkend do ČR :)

    • lucienda, to mám z tý mrkve

  • Reply elis 10/03/2012 at 11:35

    tak to se pak nedivim, že jsou parchanti rozmazlený. já nevim, jestli rodiče někoho z vás tady půl hodiny přemlouvali na jídlo každej den? u nás to bylo „když nechceš, tak nejez, pak nebude“… a mě to ani tehdy jako malý holce nepřišlo divný, chápala jsem, že to tak funguje, nevnímala jsem to jako „nelásku“ či co, prostě normál. to si říkám, co z těch jejich děcek pak vyroste, s takovým přístupem asi brzy narazej ve vnějším světě, mimo „sladký domov“, kde je všechno po jejich a dělaj naschvály a tak. nechci nikoho posuzovat, neznám ty lidi, ale z toho co tady čtu mi skoro připadá, že maminka nechala děcka takhle rozmazlit, přerostlo jí to přes hlavu, že s tím nezvládá žít (není divu), tak si najímá au-pairky, aby přiměly parchanty normálně fungovat. což mi přijde dost smutný. jejej, to jsem se nechala unést, třeba to tak vůbec není, ale při čtení těchto řádků by mi to tak dávalo smysl. tak pardon :))

  • Reply cassidy 10/03/2012 at 12:45

    Ty boty jsou boží <3
    Btw kamarádka taky chodí do jazykovky a úplně přesně taky říkala, že Čínám není rozumět ani slovo :D

  • Reply Evča 10/03/2012 at 19:27

    To je fakt.. :DD Ale třeba by se to dalo nějak zmáknout. No vím o čem mluvíš, sice jsem nebyla v cizině, ale doma s tím mám zkušenosti.. :D Přemlouvání k jídlu, přemlouvání do vany, přemlouvání z vany.. :DD Ale nakonec třeba seženeš lepší rodinu.. Tak máš malýmu říct, že když nebude zlobit a bude poslouchat, tak sním „zůstaneš“ doma.. :) I když teda vím, že radši odejdeš aby sis oddechla.. :D
    Promiň za moje bláboly. Drž se! :) :-*

  • Reply Spencie 10/03/2012 at 23:08

    ty vole ty fotky se slunickem me dohaneji k zaavisti !

  • Reply nat 11/03/2012 at 20:06

    • elis, je to hrozný no. taky mi to někde tak přijde…

    • cassidy, díky :) fakt není :)

    • Spencie a kdybys to viděla DNESKA!

  • Reply pól 12/03/2012 at 21:22

    uz jsem se lekl, ze mas cerny vlasiska!

  • Reply skalain 14/03/2012 at 00:00

    jak vypada ta z novy guiney? Jaka je?

  • Reply nat 16/03/2012 at 17:53

    • pól, ále

    • skalain, ja ji videla jen jednou, nechodi tam moc. je to typicka klasicka tlusta zmalovana cernoska vypada jak z Bronxu :D

  • Reply Berry 22/03/2012 at 10:58

    až teraz som si našla čas na blogy. sorry :D
    cache bez GPS!!!
    ten zošit chcem!!

  • Leave a Reply