United Kingdom Life

Má nechuť psát…

07/03/2012

… je velká. Prosímvás promiňte, ale nenapíšu dneska nic o rodině ani co se děje či neděje, všechno je tak trapný, škoda psát prostě. Až na to budu mít jednou chuť nebo až změním rodinu a nebudu ve stresu, tak všechno sepíšu, ale teďka nemůžu. Úplně se mi svírá žaludek, že bych měla vzpomínat na všechno co se stalo a děje. Jen ale v rychlosti k otázce jestli mi umožní něco si prát. Já peru, vše a všem. Dělám všechno. Naprosto všechno a nejsou vegetariáni, jen prostě pro mě maso není nějak…

Jedna holčina měla stejné pocity jako já. V sobotu šla do nové rodiny a je TAK ŠŤASTNÁ. Mamka v pohodě, koupila jí jen tak na uvítanou novou televizi, křeslo a stůl do pokoje, prý aby měla radost. Peníze navíc, všechno jídlo kupuje a stará se, co chce koupit. Prostě úžasný. Já mám fakt smůlu do konce života nebo nevím. To je jedno seru na to, třeba to bude lepší, třeba je někde chyba ve mně.

Najdeme a zničíme ji.

Prostě, žiju, jsem stále tady, ale mám hodně nervů a stresu a práce. Fakt neuvěřitelně hodně. Všechno ale hrozně poctivě stíhám, ty důležitý věci. Něco si občas nechám na další den, protože mám přesčas a vím, že to nespěchá (třeba vyžehlit povlečení, když mám dalších milion čistých vyžehlených nahoře) ale to už je problém.

Takže zatím asi tak.

Po třech týdnech tady jsem byla o víkendu s holkama ve velkým OC v Basingstoke. Důležitý pro mě byl PRIMARK, kde jsem zakoupila další dvoje černý legíny, takže už nemám jenom jedny, skvělá práce. Jany slova: „Prosimtě NIC si neber s sebou všechno si hnedka na libru koupíš!“ proto jsem měla s sebou jedny legíny a pár triček, ano. Nikdo netušil, že se dostanu nakupovat za tři týdny.

Našla jsem tady nové přátelé nějaké.

V Basingstoke jsem omylem narazila na LUSH, takže mám všechny peníze v prdeli. Netušila jsem, že v tom obchoďáku je, nikde to nepsali jako. Čuchám to už z dálky prostě. A taky jsem si musela koupit v Body Shopu tělový krémy na šíleně suchou pleť. Z té vody tady mi umírá kůže. Normálně se třeba musím namazat i olivovým olejem nebo umírám jak to je suché a svědí to! Hnus!

Ten olej mi pomohl hodně v kombinaci s BS. Už mám zas normální kůži.

Mám babysitting doma, tak hlídám. V pátek a v sobotu možná první brigáda jinde. V sobotu možná piknik. Možná pohovor s novou rodinou. Nevím nic, je to nejistý. Do školy pořád chodím, příště taky víc rozepíšu. Mám svoji první UK cache. Zas odpočítávám stromy, nemám tady internet v mobilu.

Miluju latté v Costě.

A raspberry muffin.

A jak tady jím skoro samou zeleninu, tak mám pak hrozný chutě a celej večer jím čipsy a čokolády a tak a budu zas tlustá, jestli nepřestanu!

Jo a umím líp anglicky, než za čtyry roky na střední škole, no není to báječné?

You Might Also Like

13 komentářů

  • Reply Martina 08/03/2012 at 03:25

    Je mi líto, že tě ta rodina připravuje o nervy a radost z tvé existence v Anglii, ale lítost ti nepomůže, já vím. Škoda, protože líp ti nijak nepomůžu, když do toho nevidím. Rozepsat se o tom by ti taky nepomohlo? Třeba bys to při tom viděla jinýma očima…
    No nic, držím moc palce, ať se karta obrátí a začnou se Ti dít zase pěkné věci v čele s novou dobrou rodinou atd. :-)
    A děkuji za zodpovězení otázek (pračka a maso :) ) Prima, že se Ti zlepšuje angličtina, zvyšuješ si tak šanci na …ehm…obranu svých práv v rodině apod.

  • Reply Karolina 08/03/2012 at 07:00

    Ahoj, tvuj blog ctu chvili, ale zatim jsem nekomentovala.. no, ale ted uz fakt musim. Taky sem delala au-pair a myslim, ze mam podobne blbou zkusenost:( Jidlo sem si porad kupovala sama, makala od rana do vecera, deti hrozny, matka pica.. otec podpantoflak.. a k tomu vsemu navic jsem ja byla blba a neumela jsem se ozvat, ze takhla to nepujde. Drzim palce s tou jinou rodinou:)

  • Reply Joy 08/03/2012 at 07:14

    Je to jenom start, ty jsou vždycky blbý. Držím palce s novou rodinou!! :)

  • Reply Athelas 08/03/2012 at 07:45

    drž se a nezblazni se z toho! uvidi se po tom vikendu, jestli se karta nejak obrati. mame te radi:*

  • Reply Jane 08/03/2012 at 07:55

    Koncis to optimisticky a drzim palec, aby slo vse uz jen lip. <3 (jinak teda ach jo!)

  • Reply Kristýna 08/03/2012 at 08:17

    Nemyslím si že je chyb v tobě, to se prostě stane, že ti rodina nesedne… sestra byla v hodně rodinách a každá byla jiná, každá má jiné nároky a jinak rozmazlené děti. To bude lepší, třeba musela tahle ošklivá zkušenost přijít, aby tě zocelila a pak už to bude jen fajn :) tak se zaměřuj na ty dobré věci jako ve zbytku článku :) Držím palce

  • Reply Spencie 08/03/2012 at 09:05

    Jsem taky zjistila, že měsíc v UK a seriály a umím líp anglicky než 4 roky na střední.

  • Reply Mary 08/03/2012 at 09:08

    čuchám to už z dálky XDDDDDDDDDDDDDDDDD ale inak je to na píču, že to takto nevyšlo

  • Reply Athelas 08/03/2012 at 10:50

    na ty chutě pomáhá (a mně se to docela osvědčilo) přidat sacharidy ve formě pečiva přes dopoledne. Máte tam nějaké dobré pečivo? když se ti podaří dobře se nadlábnout něčím takovým během dopoledne, večer je to snažší vydržet. Jinak je už jistý, že 4.8. budu v Londýně, kdyby jsi něco potřebovala přivést:)

  • Reply lucienda 08/03/2012 at 11:43

    přijedu a zabijem je!

  • Reply Denisa 08/03/2012 at 18:40

    To je hrůza, dělat si z tebe 24/7 služku a ani se s tebou nepodělit o maso, kterym se sami cpou! Asi bys to u nich měla odpískat a soustředit se na hledání jiný rodiny, nemá cenu se s nima trápit, hledání chyb v sobě bude nařadě až když si nesedneš s dalšíma rodinama. Nebo myslíš že byla chyba i ve všech těch holkách co od nich utekly?

    Off topic: Docela mě při čtení ruší tvoje hejbající se hlava vlevo, nechceš s tim přestat? :)

  • Reply elis 08/03/2012 at 22:46

    najdeš lepší rodinu, o tom nepochybuju! :)
    jak píše Denisa „hledání chyb v sobě bude nařadě až když si nesedneš s dalšíma rodinama“, to jsem přesně chtěla napsat :))
    good luck ;)

  • Reply nat 09/03/2012 at 09:31

    • Karolina, TOS BYLA TADY NE? XDDDDD úplně sedí popis totiž :)

    jinak všichni no jo, prostě já mám asi i debilní ksicht. v O2 to nešlo s vedoucí, tady to nejde s mámou a dětma nebo jsem fakt idiot nějakej, nevím. každopádně mě úplně mrzí jak holky říkaj že maj pohodu a nuděj se. já nevím, co to je a kdybych si nevynutila přestávku, tak ji ani nemám. pak sem taky začala bejt prostě taková neústupná. všechny mají přestávku 4 – 5 hodin mezi obědem a podvečerem a já neměla prostě. tak jsem jí řekla, že mít budu, že budu vážně makat 6 hodin jak je v dohodě, max 7 nebo že mi to bude platit všecko.. prostě hodně takových debat bylo.

  • Leave a Reply