Recenze

Pár vyzkoušených kosmetických výrobků!

09/01/2012

Zdravím vás, dneska ráno jsem měla milý překvapení. Stoupla jsem si na váhu a ta mi ukázala krásných 58,2 kg. Od srpna neběhám a nic nedělám, boží, co? Stačí se trochu kontrolovat v jídle, ale jen co bude o něco menší zima a začne tát sníh, chci zase začít, protože mě to bavilo a protože jsem měla docela pevnou postavu.

Dneska tady bude pár kosmetických recenzí na pár výrobků, který mám nově, třeba to někomu pomůže při výběru nebo tak. Opakuju, že mám hodně citlivou pleť. Foukne vítr a zčervená, po odlíčení, jak jezdím tamponkem po ksichtě mám úplně rudý flíčky a tak. Jinak ji mám čistou bez akné.

Začnu novým výrobkem od Garnier. Je to cenově dostupný BB Cream, který se prodává ve všech drogeriích. Já ho mám z DM za 201 CZK, protože jsem měla slevu za žolíka z kartičky za 50 bodů. Normálně stojí 269 CZK. Mám ho v té světlé verzi a myslím si, že by mohli udělat jednu ještě světlejší teda. Je to docela paráda, protože jsem denně používala trochu makeupu kvůli již zmíněný citlivý pleti. Tohle mi připadá úplně dostačující! Funguje to asi takhle. Nezakrývá pleť jako make-up, ale sjednotí ji. Jediný mínus je vážně asi to, že je jeden ve dvou odstínech.

Druhou věcí je krém od AVONU, kterýho jsem se trošku bála. Vůbec jsem nemusela, je jemný, krásně se roztírá a chladí. Má větší balení, takže si ho můžu roztírat na krk i dekolt, cenově naprosto dostupný krém pro nenáročné. (Jednou týdně se mažu Lancome Nutrix krémem jako taková kúra a jednou týdně si na pleť dávám AHAVA suchý olej jako další kúra a výživa) Takže pro běžné mazání je to ideální, spokojenost!

Další věc, kterou bych vám přímo nadšeně doporučila je Essence Gel Eyeliner! Tyhle linky jsou mnohem lepší než ty od ELF! Přijde mi, že se líp nanášej, mají lepší štětec. Jsou taky za super cenu. Pro nás, které si bez linek nedokážou představit den je to věc, ze který budete mít ohromnou radost! Mají 4 barvy, ale já mám jen černé. Přemýšlím o pořízení fialových, jenže si nejsem jistá, jestli bych to nosila… :)

Hroznou radost mám i z této Catrice paletky! Úplně jsem něco takovýho sháněla! Má naprosto luxusní použitelný barvy na večer i na den a ještě k tomu přesně dva odstíny tvářenky, který zrovna používám ráda! Taky má štěteček a tužku na oči. Vlastně jsem dala pryč všechny ostatní stíny a mám v koupelně v krabičce s používanýma věcma jen tuhle paletku. Ale musíte vědět vy, zda by vám barvy vyhovovaly. Stála myslím 169 CZK. Paletky existují čtyři, ale u ostatních mi barvy nepřišly tak využitelné. Jedna je do modra, další do fialova. Poslední ta to má celý trošku pomatený. K nim jsou vždycky i laky na nehty, ale nekupovala jsem.

A poslední věcí je tenhle Vichy Lip Balm. Předem se přiznám, že takové věci skoro vůbec nepoužívám, nevím proč. Nemám žádný balzámy ani lesky na pusu. Jednou jsem ale měla fakt suchou pusu, úplně se mi na ní dělaly šupinky a šla jsem do lékárny. Paní mi poradila tenhle balzám. A? Je úžasnej! Nejvíc na světě voní, fakt jsem snad nikdy neměla nic s takovou příjemnou lehkou vůní. Na rty mi to hnedka pomohlo. Nestál hodně, myslím, že nějak do sta korun. A vím, že si nekoupím jinej, až mi dojde. Že si půjdu zase pro tenhle. Prostě super funkční nejlepší balzám na rty.

Natcakes! Nejlepší šumivý olejový dortíky do vany na světě! :))) Sweet Butterfly, Päärynä, Rosé, Happy New Year! (videa, která musíte vidět! Děkuji Bárb a Cassidy a Mary!)

A když už jsme tady dneska takhle hezky spolu při večeru, objednala jsem si šperky ze Strawberria!♥ Měly by mi přijít tento týden a šíleně se těším. Poštovné ze Slovenska za pakatel! Facebook, e-shop. Takže semnou podpořte ručně dělané věci s láskou, každý je originál!

You Might Also Like

22 komentářů

  • Reply Zuza 09/01/2012 at 22:02

    Tak linky vyzkouším, hned zítra koupím :)) Catrice paletka vypada taky perfektně, ale to je pro mě momenátlně vyhazování peněz, teď na to nemám :D co se týče Lip Balmů já zase vřele doporučuju od Avéne (http://www.aveneusa.com/typo3temp/GB/fd11e96c41.gif), právě v zimě na popraskaný rty je ideální a pomáhá hned…
    Noo a jaký ty šperky sis objednala se nám svěříš? :))

  • Reply nat 09/01/2012 at 22:07

    Zuza, linky jsou úžasný no :) To bude asi funkčně podobný balzán, kolik stojí? Jo, až přijdou, tak je vyfotím :)

  • Reply Mary 09/01/2012 at 23:06

    milujem ťaaaaa<3

  • Reply katie 10/01/2012 at 00:16

    essence gelove linky taky pouzivam, mam cerne s jemnyma trpytkama, ale ony tam ani moc nejdou videt, myslim ze se jmenujou London calling… a jsou bozi!! mam jeste linky od Bobbi Brown gelove, ty jsou taky bozi,ale v podstate jsou srovnatelne a essence jsou o dost levnejsi no :)

    a dík za tip na ten Vichy balzam na rty! z tehle rady mam telove mliko, cistici penu a jeste cosik jsem mela a nejvic mi to vyhovuje, takze si koupim i ten balzam, ja jsem na ne zase docela uchylna :))

  • Reply Zuza 10/01/2012 at 00:19

    no je dražší než ten od vichy, stojí asi dvě stovky..

  • Reply elis 10/01/2012 at 10:05

    taky jeden tip ode mě na balzám na rty: http://www.protisedi.cz/article/vyzkouseli-jsme-veganske-balzamy-na-rty-hurraw

  • Reply Spencie 10/01/2012 at 10:21

    Jů. Nechceš k tomu všemu dopsat ceny ? :))
    Videa jsou hodně dobrý!

  • Reply nat 10/01/2012 at 10:24

    • Mary, :)))

    • Katie, chtěla bych ještě nějakou barvu sakra :) Balzám zkus, je úžasnej!

    • Zuza, no, to je blbý pro mě, co to moc nepoužívá :(

    • elis, čekala jsem něco takového! :)

    • Skoro všude ceny jsou, kde nejsou, tak si nejsem vůbec jistá :/

  • Reply elis 10/01/2012 at 10:31

    nat :D to mě trochu děsí, že mě takhle znáš :DD tak aspoň je to trochu vyvážený, když Tě tady furt šmíruju :)

  • Reply nat 10/01/2012 at 10:45

    • elis, jsi jasná :D

  • Reply cassidy 10/01/2012 at 13:09

    ten balzám mě uchvátil, má boží balení a já jsem na balzámy na rty úchyl, mám dojem, že ho nutně potřebuju :D bude to můj asi miliontej. počkej, počkej, taky mám připravenej kosmetickej článek, taky tě budu nutit utrácet :D
    gelový linky jsou jedna z nejlepších věcí, co essence když udělalo, doufám, že je budou prodávat už navždcky.

  • Reply An 10/01/2012 at 15:24

    Dobrá váha. Šikula jsi. Taky se musím začít hlídat více v jídle a cvičit. :D

  • Reply Lucienda 10/01/2012 at 16:29

    taky mám něco podobného jako je ten BB cream ale od Nivea a taky dobrý.
    a zrovna včera jsem nad tou paletkou od Cartrice taky přemýšlela :DD

  • Reply Michelle 10/01/2012 at 19:28

    Koukám, že máme úplně stejnej typ pleti :-), ten BB krém si musim koupit teda, protože to je přesně to, co by mi stačilo. Jinak krém od Avonu mi přesně teďka přijde ve čtvrtek, akorát s granátovym jablíčkem. Balzám taky zkusim, až mi dojde, co mám -> http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_gesichtspflege_und_reinigung/balea_produkte_gesichtspflege_lippenpflege/26000/balea_face_lippenpflege_splashy_watermelon.html;jsessionid=DA78A4430B49870216105D502D8B8DF3.hpworker1 je taky super (ten mega dlouhej odkaz až tak ne:-D, sorry)

  • Reply Zuza 10/01/2012 at 21:33

    mám námět na příští blog: novej recept nejakyho dobryho zdravyho jidla :DDDD

  • Reply Zuza 11/01/2012 at 12:37

    tak sem si dnes koupila taky ty cerny gelovy linky..tak sem na to zvedava :))

  • Reply Lenka 11/01/2012 at 20:05

    Ja ten BB krem porad shanim a porad nic :-/
    Jinak tem linkam z essence bysme asi mely zalozit fanclub, protoze jsou fakt bozi…(to ze si neumim namalovat stejny linky je vec druha :-D)
    a taky chci recept zdraveho jidla.

  • Reply Hanyzka89 12/01/2012 at 19:45

    Hezka recenze, mam tvuj blog opravdu rada, je takovy osobni a o vsem moznem a jsi mi proste strasne sympaticka:)
    Jinak co se tyka hubnuti, pred rokem jsem konecne dokazala zhubnout, obdobnym zpusobem jako ty, sport a hlavne jist a normalne dobre a uz rok se udrzuju mezi 59-60 kilo a jsem naprosto spokojena a ikdyz ted ve zkouskovem moc cvicit nestiham, stale se mi vaha drzi. Sledovala jsem i jak ty hezky a zdrave hubnes a hlavne, jak ti to desne sekne vic a vic:) Je dobre videt, ze ma taky jednou nekdo k hubnuti zdravy, normalni postoj, oproti tem anablogum, kde pisi, jak dnes vypily dvacet sklenic vody a snedly jedno jablko:D :D

  • Reply nat 13/01/2012 at 10:44

    • Cass, přesně, taky bych nemusela střídat za jiný, ale pořád všechno stahujou z trhu a dávaj nový věci, jak idioti… takže snad!

    • An, úplně to stačí, je to super a stejně 2x týdně se večer přežeru trochu a je to ok. Možná to je i tím, že když jdu třeba v 6 večer na kungpao, že pak jdu spát naschvál někde v jednu, dokud mi nevytráví. Dřív jsem chodila narvaná hned spát.

    • Lucienda, Nivea něco takovýho má? Uka? :)

    • Michelle, já fakt na balzámy moc nejsem, ale tenhle jsem viděla. :) nepoužívala bych to :D Lůca mi dala k Vánocům taky, Hello Kitty, ale budu to mít jen jako přívěšek :DDD

    • Zuza, mám tam myslím dva nafocený, ale už nevím kde, super<3

    Lenka, Všude ho mají! Linky jsou o trénování bych řekla, jenom já jsem šikovná a udělala jsem to napoprvý XDDDD recept nějak dodám.

    • Hanyzka89, to jsem ráda, moc díky :) Jo, přesně tak, hlavně to člověk asi fakt nenabere, když hubne hodně pomalu a takhle<3

  • Reply Zuza 13/01/2012 at 16:25

    tak doufam ze naleznes a podelis se :)

  • Reply Natalia 13/01/2012 at 19:24

    @ máte tam 3 nový, první dva zdravý, pokud dáte jen maličko olivového oleje třeba :) tož dobrou :)

  • Reply Zuza 13/01/2012 at 19:41

    no pecka… prvni co me napadlo bylo: no jo zemlovku uz sem nemela pekne dlouho :D a babiccin recept vyzkousim urcite :)na testoviny moc nejsem, leda tak prasacky spagety se sejrema tunou kecupu poradne rozkvrdlat aby se ten sejra s kecupem slepil k sobe :DD

  • Leave a Reply