Recapitulations

Shrnutí roku 2011

02/01/2012

Rok 2011 byl naprosto vymrdanej a stál za tu největší piču (sorry, ale je to pravda). Tady tou větou bych mohla úplně klidně skončit a nic dalšího nepsat, popsalo by to všechno. Hnedka prvního to začalo blbě. A i tak to celej rok pokračovalo…

LEDEN 2011
Hned prvního ledna se mi podělal můj notebook, odešel mu HDD a já jsem tam měla hroznou kupu věcí, nemohla jsem najít záručák ani fakturu, hledala jsem někoho, kdo mi z HDD vytáhne data. Naštěstí jsem sehnala a potom jsem ho měla hnedka za 6 dní z reklamace doma. Začala jsem jíst zdravěji a přidala jsem do jídelníčku nějaký ryby. S Lucií jsme začaly chodit jednou týdně na spinning a do posilovny. Dělali jsme s F byt po jeho taťkovi – malovalo se, kupovalo se nové lino, koberec, zmenšovala se kuchyňská linka, dali jsme tam věci z našeho starého bytu. Skončila jsem v České pojišťovně a hledala jsem nějakou práci. Jezdila jsem na pohovory, ale všude to bylo na živnosťák a žádnej fix, jen ukecávání lidí do něčeho a peníze z toho… Byly jsme s Vendy na maturitním plese naší střední školy a koho jsme tam nepotkaly! Zkusila jsem jezdit na snowboardu, bylo z toho hrozný haló, protože já a sníh nejsme kamarádi a předtím jsem ho viděla vždycky jen z okna a nedotýkala jsem se ho! Měla jsem nějaký problémy s možnou prací ve Vrchlabí.

ÚNOR 2011
Paní učitelka říká dětem ve škole: „Tak, děti, každý mi řeknete nějaké přísloví, a nejlépe, aby se rýmovalo.“ Anička: „Březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem.“ „Hezké, Aničko“, povídá paní učitelka, „a teď ty, Dežo. Znáš nějaké přísloví?“ „Joo. Únor bílý, sílí pole.“ „Ale Dežo, to se musí rýmovat.“ „Únor bílý, sílí pole, pičo vole!“

V únoru se odehrála moje sněhová kariéra číslo dvě a jeli jsme všichni, co se tak nějak známe na Černou sjíždět ji na sáňkách. Dělala jsem mamce třípatrovej oranžovej dort a nepovedl se mi, takže nakonec z toho byla malá hnědá krtičina. Byli jsme s F v Praze u Zmetka na tetování, já jsem se nenechala, ale F to měl promyšlený. Pořád jsem se snažila jíst zdravě, měla jsem 63kg. Na spinning jsem taky chodila. Problémy s možnou prací byly taky pořád, některý lidi jsou fakt vychcaný kurvy. Koupila jsem si armádu laků ve slevě, přišla mi kytička na krk od Jane. Přerušila jsem si živnostenský list. Udělala jsem svůj první a bohužel poslední onlineblog.

BŘEZEN 2011
Spinning se stále odehrával, pořád jsem měla 63 kilo a nešlo nic dolů. Místo párků a hranolek jsem se snažila jíst třeba občas i pohanku a víc zeleniny. Pořád jsem si naivně myslela, že tu práci ve Vrchlabí dostanu, takže jsem nehledala žádnou jinou. Hrozně jsme se opily s Lucií a jeden den i s Andrejínou v Depresi. Byla jsem asi 3x před plesem v solárku a trápila jsem se tam. Byl náš vesnický ples, šla jsem a narazila jsem tam do zdi! Dostala jsem od F krásnou kytici malých růžových tulipánů! Před spinningem jsme s Lůcou zkoušely aspoň rychle chodit na páse, ale váha pořád přes 60kg.

DUBEN 2011
Začala jsem běhat! Já běhat! Nejdřív teda prostě jen asi 300 metrů, ale další den 500 metrů a za 14 dní jsem běhala 3 km. I když to nebyl úplně běh, nepotřebovala jsem kondici, ale hubnout a tak bych tomu řekla taková rychlá klusající chůze. Byly jsme s Lůcou na INTERBEAUTY PRAGUE a taky na Tattoo Jamu ve Strakonicích. A taky na Matějské jsme byly. Ve strašidelným domě jsme si vyžádaly podpultovku a pak jsme se z toho málem pokadily ve vozejčku. Začaly jsme jezdit hodně na kole a docela velký dálky. Nasněžilo, běhala jsem i v extrémních podmínkách každý ráno třeba v šest. Jedla jsem jídla udělaná na páře, klukům jsem vařila normálně a sobě zdravě. Vyklízela jsem si svoji kancelář na náměstí v Trutnově a předávala ji jiným lidem. Běhala jsem pořád jak čamrda. Byly čarodky, hrozně jsem se zase opila <333 Byl turnaj v šipkách, měly jsme s Lucií na hřišti Lambrusco a taky jsme se hrozně opily.


KVĚTEN 2011
Začala jsem běhat s Lůcou, každá po jedný straně silnice a běhaly jsme už třeba i 10 kilometrů. Trvalo to teda skoro dvě hodiny, ale tělo si začalo zvykat a začalo to bejt jednodušší a jednodušší. Jezdily jsme taky pořád i na kole. Váha začala jít pomalu dolů a tělo se začalo trošku tvarovat. Pekla jsem medovník podle novýho receptu a byl lepší, než ten, který jsem dělala do tý doby. Vyjela jsem i s rodiči na výlet do Ratibořic. Koupila jsem si pulsmetr na běhání. Jednou odpoledne nás s Lůcou při běhání chytla šílená průtrž mračen a bouřka, byly jsme asi 3 km od hřiště a běžely jsme až tam. Namoklo mi sluchátko a od tý doby špatně fungovalo. Měla jsem mokrý i kalhotky celý. Taky jsme s Lůcou jeden den omylem zaběhly až do Maršova do čtyřky a musel pro nás ject F do Svobody, protože jsme nemohly doběhnout už zpátky a začínala být tma. Vzali mě od června do OZP jakoby na reklamní kampaň – hostesku.


ČERVEN 2011
Začala jsem jezdit s OZP stánkem po okolí a nabízet OZP pojištění. Chvíli mi pomáhala Lůca, ale poslala jsem ji pracovat jinam, kde to měla lepší, protože to bylo dost náročný a moc to nešlo. Ráno v šest jsem chodila běhat každý den. Shodila jsem váhu na 58,2kg! Dostala jsem balíček od Char! Michal Šeps přišel pro pojištění do OZP, zrovna jsem byla v kanceláři, protože byla středa a tak jsem ho donutila udělat pozdrav pro blog. Byly pivní slavnosti na náměstí a náš kamarád Honza se nám oženil s Kate. Byli jsme všichni na jeho svatební afterpárty, tady je jedna fotka s F, se kterým jsme v červnu měli dva roky výročí našeho italia vztahu :)

ČERVENEC 2011
Shodila jsem váhu na 57,3kg! Viděla jsem se poprvé živě s Blondýnem. Pořád jsem ráno běhala a hrozně mě to bavilo. Už jsem se tolik neklepala a ta váha pro mě znamenala od roku 2010 úbytek celých 13kg! Byl ROCK FOR PEOPLE 2011 a já jsem se viděla s holkama! Tady jsou fotky! Koupala jsem se na Dolcích a nestyděla jsem se v plavkách, protože už nebylo za co. Jezdili jsme s Georgem a Ivčou na Opaťák. Tady jsem snad nejvíc hubená, co jsem kdy byla. Spadla jsem na gauč, když jsem vstávala od notebooku a měla jsem z toho hrozně velkou modřinu a dodnes nechápu, jak se mohla udělat. Umřela Amy Winehouse a objevily se první fotky těhotný Natalie Oreiro♥. Chystají se přiject Bárb a Pól a já jsem hrozně ráda. A opravdu přijeli! Díky nim jsem začala s geocachingem. A musela jsem bez GPS.


SRPEN2011
Nevím proč, ale přestala jsem úplně nějak běhat. Byla jsem blbá a byla to největší chyba na světě. Měla jsem totiž 56kg a ani jsem to tehdá nikomu neřekla. F prodával svoji felicii a kupoval si fabii. Byla jsem na Porcinkuli v Hostinným a byly jsme s Lůcou v Praze. Taky jsme se hrozně zbořili všichni jeden víkend na Vávrovce. Vyhrála jsem na plurku ceny! Byla jsem přesně tak hubená, jak jsem chtěla být a jediný co, chtělo to začít chodit do fitka tvrdě zpěvňovat a já blbá jsem se na to vybodla… nevěděla jsem, jestli chci jít na OAMF TRUTNOV, pořád jsem se rozmýšlela, i když jsem měla lístek free, nakonec jsem dala přednost kamarádům dálkovým před blízkýma a jako překvapení večera jsem se vydala na Pólovu oslavu :) Další víkend se jelo zase do Brna na tetování, F si chtěl nechat dodělat a upravit to předchozí, první barevný tetování. Koupila jsem si nejhezčí šaty obyčejný na světě za 150 CZK. Byla jsem na pohovoru ve Vrchlabí do O2, protože mě vyhodili z OZP. A nejen mě. Všechny, kteří jim dělali tu slavnou kampaň. Byla jsem prostě taková využitá na léto. Hledala jsem keše, F to děsně nebavilo. Byli jsme na procházce na bunkrech, kde jsme jednu našli. Udělaly jsme s Lucií nejlepší a boží výlet na Sněžku! Celkový počet kroků byl 23 716 a bylo to skoro 17 kilometrů. Napsala jsem článek o běhání pro neběhače. Do O2 mě nevzali, nevěděla jsem proč, ale pak jsem to zjistila. Vzali by mě! Ale slečna z O2 se přestěhovala zpět do Vrchlabí a tak nechali místo jí.


ZÁŘÍ 2011
Bylo mi 23 let.  Obarvila jsem si vlasy na červeno takový různý. Měla jsem strašně krutou oslavu narozenin s Georgem a Lucií. Začalo to v jednu odpoledne a já si od tří skoro nic nepamatuju a vydržela jsem až do pěti do rána. Pohádali jsme se tam s F. Byla jsem na výběrovém řízení. Dostala jsem práci v O2 v Jičíně s tím, že budu jezdit s vedoucím autem, budeme si půlit cestu a takhle. S Lůcou jsme se opily ve Svobodě na slavnostech a pily jsme tam pivo z petky jak zamlada XDDDDDDDD Byla jsem za Vendy a za Prďkou v Pardubicích. Neběhala jsem, mám okolo 56 – 57 kilo.


ŘÍJEN 2011
Říjen byl zahájením práce v O2. Musela jsem skoro na měsíc do Prahy na školení. Ještě předtím ale jsme si udělali výlet do Prahy na Petřín, protože bylo krásně. Dostala jsem HTC telefon, svůj první smartphone. Mohla jsem hledat keše s GPS. Potom jsem jela na školení. Bydlela jsem po hotelích, líbilo se mi tam. Viděla jsem i pár dálkových kamarádů, byla jsem na oslavě Erakis. Keškovala jsem si po Praze sama. Byl Halloween. F se semnou ten večer rozešel, protože jsme si nechyběli ten měsíc, co jsem byla v Praze a pro milion dalších důvodů, hlavně kvůli našim věčným hádkám.

LISTOPAD 2011
Byl můj nejhorší měsíc na světě. Začala jsem jezdit do Jičína do práce, myslela pořád na to, jak zachráním rozchod. Jezdila jsem šíleně brzo a vracela se pozdě, ale bylo to autem, tak docela dobrý. Přemlouvala jsem F abychom to znova zkusili a sama sobě nalhávala, že se změníme. Vydrželo to asi 10 dní, ale jeden den už se to nedalo, zase mi řekl, ať se odstěhuju a já jsem se místo prošení a brečení fakt sbalila a odstěhovala jsem se zpátky k rodičům. Druhý den zamnou ale přišel, asi mu to bylo taky líto, řekl, ať se vrátím, ale já jsem úplně během tý noci asi dostala rozum, pochopila jsem, že co pořád říkal o nás je pravda a řekla jsem ne, ač mi to trhalo srdce nejvíc a už tady zase brečím, no super. Chodila jsem s rodičema na keše, myslela jsem si, že budu F nenávidět do konce života a že s ním nikdy nepromluvím a místo toho jsme se spolu úplně normálně bavili. Nikdy bych do sebe neřekla, že to zvládnu. Scházeli jsme se občas, nehádali jsme se konečně a snad nám bylo líp než ve vztahu, nevím to jistě. Nešlo mi moc pracovat s myšlenkama na tohle. Navíc mi dali vedoucího pryč z Jičína, nasadili tam tu zakomplexovanou černotu a já musela jezdit po čtvrtý ráno busem a vracela jsem se před osmou večer. Nedalo se to vydržet. Pak na mě začala být vedoucí i sprostá, hnusná a klidně bych to nazvala šikanou. Nedalo se to vydržet a musela jsem dát výpověď. Pak mi naschvál neposlali výplatu kolik mi měli poslat. Ubohost.

PROSINEC2011
Byl nedávno, co? Bydlím doma u rodičů. Vyklízela jsem hodně velký pokoj a táta mi dělal malý pokoj. Nevím, co mám dělat. S F se scházíme, přijde mi, že se máme víc rádi než jsme se měli, vycházíme spolu líp. Pořád je toho názoru, že bych se měla vrátit, ale já nechci, protože se bojím, že to bude to samý. A on sám mi natvrdo řekl, že se prostě nezmění. Ivča se rozešla s Georgem, ten jí slibuje, že se změní a udělá všechno. Dodnes čeká, až ona se vrátí. Dělala jsem narychlo Natcakes, když jsem už nejezdila do Jičína. Byla jsem s mamkou poprvé v životě ve Vídni. Opila jsem se hrozně s Lůcou a dělala jsem píčoviny v Depresi na bedně, nó. Taková nerozvážnost to byla :) Zkrátila jsem vlasy o 25 cm. Nějak nevím, co dál. Počítala jsem různě peníze, práce, moje dluhy a přemýšlela… přemýšlím doteď a nechci to nějak rozebírat. Měla jsem úžasný Vánoce s iPhonem a všema těma super dárkama. Viděla jsem podruhý v životě Blondýna. Měla jsem silvestr se všema lidma, co mám fakt ráda! Bohužel jsem nemohla zaject za rodičema na chatu. Na Vánoce jsem po šíleně dlouhý době zvracela z alkoholu a doufám, že zase dlouho nebudu. Andrejína mi tu noc zachránila život. Zemřel bývalý prezident Václav Havel. Těšila jsem se na další rok, snad bude lepší… jo, a přibrala jsem zase na 59!

You Might Also Like

25 komentářů

  • Reply moni 02/01/2012 at 21:12

    ze bych byla prvni? preju si, aby tento rok byl pro tebe mnohem lepsi, aby se to pohlo uplne jinam a dostalo to novej rozmer :-) hlavne zdravi, to je nejdulezitejsi.
    nevim proc, ale vubec mi neprijdou nektery veci, ze uz jsou tak davno…neco tu ctu a rikam si, ze to bylo maximalne pred mesicem .. hrozny jak ten cas leti. Musime si ten zivot uzivat kazdy den :-*

  • Reply Mary 02/01/2012 at 21:21

    ten november :(((( tak dúfam, že to tento rok bude fajn :)

  • Reply Jane 02/01/2012 at 21:26

    <3 taky se chystam, tohle miluju, ale…az bude cas! 2012 je tvuuuuuj!!!

  • Reply Spencie 02/01/2012 at 21:37

    Ty vole ta fotka v plavkách, nejvíc hubená! To sankovani bylo super. Doufam, ze az bude vic sněhu, tak půjdem všichni znovu. Do novýho roku ti přeju hodně štěstí a at se to všechno otočí pro tebe v lepší! :))

  • Reply Berry 02/01/2012 at 22:09

    Úplne krásne si schudla! Makala si na sebe a výsledok je vidieť. Druhá polovica je už smutná :( tak hádam ten nový rok bude lepší, aby sa to vyrovnalo celé :)

  • Reply katie 02/01/2012 at 22:22

    precetla jsem to jednim dechem,zejo.
    verim, ze 2012 bude lepsi! fakt bude. 2011 byl napiču rok. divný! fakt divný. ale teď se to změní,jo!

  • Reply Zuza 02/01/2012 at 22:35

    ta fotka v plavkách! wau.. k sežrání.. poslední měsíce jsou smutné :( ale zase na druhou stranu, když se na to podíváš, můžeš si říct, že ještěže máš tyhle podělaný měsíce za sebou! teď už bude lépe, musí!! jak jsem četla nedávno: „Nelituju, protože nic nejde vzít zpátky. S vědomím, že každý je strůjcem svého štěstí, se prostě odevzdávám příběhu a miluju svůj život….Kdyby se věci staly jinak, nepoznala bych hloubku propadů, ale ani pocit výšky, který člověk má, když se rozhodne správně…“

  • Reply delfa 02/01/2012 at 22:36

    natala je taaakova kocka:) krasna nase:) a chybim v srpnu…:(

  • Reply hardyz 03/01/2012 at 01:39

    !!!!!!červencová fotka!!!!!!
    já teď taky začínám takovej „novej život“, tak snad se nám oběma bude dařit :) jinak nejlepší článek a všechny fotky ♥

  • Reply hardyz 03/01/2012 at 01:41

    teda nejlepší až na ty potíže :(

  • Reply Kalanka 03/01/2012 at 09:53

    Teď už to musí jít nahoru. Jako výtah ze suterénu! Mamka je o tolik vyšší než ty?

  • Reply lucienda 03/01/2012 at 10:19

    ty jo měsíc po měsíci a jak se to všechno vybavuje a vůbec mi nepřijde, že to byl celý rok!

    mrtě sex červencová pictures <33

  • Reply nat 03/01/2012 at 10:56

    • moni, seš :) nojó dík, ale nad tím cos napala by ses teď měla zamyslet i ty sama :P

    • Mary, snad :)

    • Jane, odfláknuto trošku, nechtěla jsem, ale zas pak budu ráda, že to tady mám..

    • Spencie, klidně můžeme, se říkalo, že v neděli se půjde, blbej nápad XDDDDDDDDD

    • Berry, no a zas přibrala, tak to jsem zhubla úplně nahovno XDDDDD

    • Katie, jů. no byl to rok kokot.

    • Zuza, že XDDD už tak zas nevypadám. ráda bych se odevzdala příběhu 2012, ale na 11 zapomněla :)

    • delfič, nechybíš!!! :)

    • hardyz, no! jak ty skoro až na tu nožku XDDDDDD

    • Kalanka, udělám asi graf! Ona stojí výš, ale stejně vyšší je. já mám 159, ona asi 174? nevím :)

    • Lucienda, jo viď a Sněžka jak kdyby byla někde před měsícem.

  • Reply Zorka 03/01/2012 at 13:26

    Já jsem ten rok taky měla pěkně naprd, ale člověk musí hledat i to dobrý věci a tim pádem pak snáz zapomene na ty sračky (slušně se to prostě nedá říct :D )

  • Reply terka 03/01/2012 at 13:44

    Ty a F podle toho, co tu už pár let čtu, prostě patříte k sobě. i přes hádky. úplně se ten prosinec četl tak hezky, jakože F dobyvatel!:) a úplně mi to připomínalo vztah s mým badboyem, že to máme podobně, ale hrozně se milujeme, takže si těžko představuju, že bych jednou začínala někde s někým jiným. a jinak Ti Natálko přeju skvělej rok 2012 a spoustu Tvých dalších receptů, páč já podle nich vařím:)

  • Reply nat 03/01/2012 at 15:55

    • Zorka, nedá, já jsem taky musela začít blog šílenýma slovama!

    • terka, já si nemyslím, že patříme k sobě. když jsme spolu, okamžitě se začneme hádat a je hrozný, vůbec to není pěkný a já chci mít krásnej vztah bez hádek a jen hezký věci. když čtu u holek, jak spolu jezdí do dovolenou, jak se k sobě chovají, tak to vůbec neznám, protože my dva jsme dva idioti… bohužel nemůžeme být asi nikdy spolu. on to říkal POŘÁD, POŘÁD, a já idiot jsem mu nevěřila a jen jsem to prodlužovala a myslela si, že to bude dobrý… :) jsem ráda, že podle nich vaříš, mám další dva v zásobě :)

  • Reply Athelas 03/01/2012 at 17:02

    Stejny vztah jsem mela pred rokem. Ukoncovala jsem to pres pul roku, a nejvic nejhorsi bylo zvyknout si na to, ze uz ten clovek „neni“. Neztratila jsem v nem jen pritele, ale i nejlepsiho kamarada, jsem rada, ze vy s F jste schopni se aspon bavit, ze jste se neztratili jako dva lidi. Vsechno chce cas, to je jediny, co cloveku pomuze – a co mu zbyde. Vsak bude zase lip, jednou. Tenhle post cloveka donuti trochu premyslet :)

  • Reply Eva Liliana 03/01/2012 at 18:31

    Noo, sranec. Tak ňák stejně.

  • Reply nat 03/01/2012 at 19:44

    • Athelas, jo, však já si nestěžuju, je to těžký :)

    • Elilína, jakó neuděláš nic :/

  • Reply skalain 03/01/2012 at 19:48

    Ale mela jsi i krasny zazitky ;-) treba ten vylet na kolech s mamkou musela byt nejvetsi pohodicka… moje nejvic favorite fotka je v tech lososovych plavkach <3
    A at se ti vse vydari v novem roce ;-)

  • Reply miriabel 03/01/2012 at 21:04

    na zářijové fotce máš krásné vlasy :))
    tve shrnuti roku 11 se cetlo krasne, jen me mrzi ten konec, ale to se spravi letos. urcite.
    nedivim se, zes pak prestala behat, asi´s potrebovala energii na zvladnuti vsech tech problemu okolo, co ke konci roku postupne prichazely… tak si to nevycitej :) ono zase bude lip a dostanes se do toho zpatky. a tvuj clanek o behani nemel chybu, mel by si ho precist kazdy, kdo rika, ze je jogging nuda:))

  • Reply aravisina 03/01/2012 at 21:28

    vítej v klubu „mám za sebou asi nejdebilnější rok“. a nejhorší je, že nikdy nemůže být tak strašně, aby nemohlo být hůř :))) ale nee, bude zase líp! (cozy smajlík)

  • Reply nat 04/01/2012 at 11:39

    • skalain, u toho jsem se trápila právěže XDDD díky a tobě taky :)

    • miriabel, jo? díky, ale necejtila jsem se v tom úplně ok a nešlo k tomu nic nosit, hlavně růžová, tak to musím pomalu ničit :) jsem bohužel přestala ještě dřív, chyba, napravím. ale je fakt, že bych stejně musela přestat. :)

    • aravis, že♥

  • Reply Adelka 04/01/2012 at 15:37

    Tak jsem se k tomu konecne dostala! jako 2011 byl tak strasne divnej rok, nektery momenty totalni fail, ale na druhou stranu jsi toho taky hodne dokazala! Je dulezity vzit si z toho to pozitivni a nevzdavat to. Musis verit, ze 2012 bude mnohem lepsi! Vzdyt uz ted za ty 3 dny mas tak trosku nahradu za lonskej rok XDDDD

  • Reply nat 04/01/2012 at 16:25

    • Adelka, vsak ja se letos nevzdám! ani náhodou nejvíc ne a máš pravdu, to mám pořádnou omluvu za 2011 od někoho! Hahá! :))))))))))))

  • Leave a Reply