Life & Stories, Parties

S pekly nejsou žerty

01/01/2012

Tak vás vítám v novém roce :) Bohužel dřív nějak nebyla nálada napsat příspěvek, tak se mi tady toho nakupilo trošku víc, lepší pro vás na čtení, horší pro mě. Vůbec nevím čím začít, takže to vezmu časově, jak to šlo za sebou. Teďka jsem dostala sama sebe a musela jsem si najít datumy z fotek a budu přímo pokračovat minulým příspěvkem.

Během Štědrýho dne se mi postupně nálada docela i zlepšila, odpoledne přijel k domu F a dal mi velkou tašku, že prý tam mám taky nějaké dárky. Docela mě to překvapilo, protože jsme se dohodli, že si nebudeme dávat žádný dárky takhlenc v naší situaci. Tak to převedl na to, že to mám poděkování od obou, že jsem tam byla a snažila jsem se starat se :) Byla jsem šíleně zvědavá co tam je, ale vydržela jsem tu tašku rozbalit až jako úplně poslední dárek večer sama v pokoji.

Vánoce mi vždycky hrozně dlouho utíkají, protože se těším ke stromečku prostě. Nastalo ale půl šestý a konečně jsme šli všichni jíst. Naší tradicí je jíst (jsem fakt myslela, že k obědu jako) klobásy + zelí + chleba a řízky + bramborový salát. Nikdo u nás v rodině nemá oblibu v kaproj nebo jiných rybách a tak rybu nemáme. Jednou, když jsem byla malá, tak mamka udělala na talíř rybu z bramborovýho salátu a to byla celá rybí kariéra u nás na Vánoce. A jednou jsem taky měla špagety, si pamatuju.

Najedli jsme se, děda si naschvál přidával a jedl pomalu a já jsem byla nervózní. Vzala jsem ze šuplíku 5 malých nožů a každýmu jsem jeden přidělila, jakože na rozdělávání dárků, tak se mi tlemili XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Měli jsme nějaké drahé víno, já jsem ho teda ani neochutnala, protože jsem měla ject pro Lucii v osm. Vždycky na Vánoce se otevře nějaký archivní, něčím speciální. Povídali jsme si i o ceně vína, proč jsou různý vína různě drahý a dozvěděli jsme se od strýce spoustu zajímavých informací.

Všichni byli s dárkama spokojení. Mamka dostala vysněný hodinky, táta konečně notebook, děda kávovar a já KONEČNĚ po milionech letech co jsem ho chtěla jsem dostala… ano… iPhone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byl bohužel k vyzvednutí až druhý den, takže jsem přímo místo něj pod stromkem měla obálku, kam se mi všichni složili, takže jsem se nemohla dočkat. Nejsme teda tak moc rich, abych mohla dostat nový 4S, takže mám rok „starou“ čtyřku naprosto nepoškrábanou nikde, ještě rok v záruce, paráda :)

Teďka bude surfování na netu pohádka prostě s tím displayem, když jsem musela odevzdat služební HTC, tak mi bylo smutno. Takže očekávejte smršť fotek v zrcadle, hlavně, aby bylo vidět jabko. Chápete XDDDDDDDDDDDDD Potom jsem se uklidila do pokoje a konečně mohla otevřít taštičku od F a od Tadeáše. Nikdy bych nečekala, že by mi mohl vybrat něco takovýho. Úplně se trefil do všeho. Dostala jsem krásnou černou šálu GUESS a od Tády Playboye Play It Sexy, která mi voní docela už dlouho. Takže jsem byla úplně v rozpacích :)

Všechny dárky pohromadě!
Nahoře zleva: Pralinky Lindt, zmíněný Playboy, Starbucks malý termohrnek od táty, říkal, ať si něco koupím ve Vídni a malý jsem potřebovala♥, Hello Kitty lesk na rty od Lucie se kterou jsem měla další jasně danou domluvu o dárkách, takže nikdy nikomu nevěřte a nedomlouvejte se :)  Pod tím krémové oční linky, černá Guess šála, oblíbené odličovací mlíko, feathers náušnice, iPhone, Chloé parfém, medový krém na pleť a andílek!

Detail náušnic

Toho anděla jsem dostala od babičky a je nejlepší. Svítí a mění barvy a všichni si myslej, že to je takovej ten wtf dárek, ale já jsem za něj fakt hrozně ráda. Ty oční linky jsou lepší, než ty z E.L.F. kdybyste někdo někdy váhal. A i štěteček mají mnohem lepší.

Anděl ♥

… po dvou a půl letech :)

A potom se stalo, co se stát nemělo. Jela jsem pro Lucii, ta už byla nalitá z vinotéky. Hrozně, ale hrozně jsem se opily. Milion litrů vína, piva, medoviny a velkých vodek. Byl to konec, po několika dlouhých letech jsem zvracela z alkoholu. Bohužel jsem zvracela, kde jsem zvracet neměla a tak jsem se rozhodla skončit s alkoholem! Nebo aspoň z větší části. Stejně mi je druhej den jen blbě, stejně, když jsem hrozně opilá, tak dělám šílený kraviny, viz. víkend před tímto víkendem.

Nevím, čemu jsem se pak jako divila…

V týdnu jsme šly s Lucií zase do čínské, zavdaly jsme se naše oblíbená jídla a povídaly jsme si jako vždy. Udělala bych z toho tradici, dokud to jde. Nikde nemají lepší kungpao než v Green Bamboo.

Já a kungpao s nudlema a záběr na talíř :)

A pomalu se přibližoval rok 2012. Měli jsme zase ject všichni, celá parta na chatu a mělo to bejt úžasný jako vždycky, jenže rok 2011 nám nadělil tolik zmatků ve všech vztazích všech členů a tak některý z členů měl zakázáno ject, druhý nechtěl, dalšímu se to nechtělo kvůli jednomu dni uklízet… a na chatu se prostě nejelo. Byla jsem z toho trochu smutná, ale říkala jsem si, že se teda všichni sejdeme v Klubu. NE. Ani tam to prosímvás nešlo, protože se nám jeden člen odčlenil, druhý nemohl ani do toho Klubu a slečna Lucie si vymyslela, že už taky po tý sobotě nebude nikdy pít. Já jsem jí tejden ukecávala, že budeme pít rozumně, neopijeme se tak, že nebudeme moct chodit, ale nenechala se. A že nejde ani do Klubu. A George, že taky nejde. A Andreja, že taky ne a pak zas, že jo.

No prase by se v tom vyznalo, co?

Takže jsem ještě včera dopoledne naprosto nevěděla, co mám jako dělat a málem jsem odjela do Prahy. Pak jsem to ale vymyslela, že prostě budu se všema. A tak jsem začala Georgem, seznámila jsem se aspoň s novýma lidma, plavala si v domě který jen tam někdo asi nemá, přesnou půlnoc jsem strávila s člověkem, kterýmu vděčím snad za celej rok 2011, že byl semnou – Lucií. A pak jsem první minuty novýho roku rychle jela zapít ještě se zbytkem :)

Bylo to velice náročné z bazénu na náměstí, ale jinak to nešlo!

Všechny jsem vám vyfotila XDDDDDDDDDDDD

Takže jsem byla naprosto spokojená. Tančili jsme pak v Depresi, já jsem za celou tu dobu měla asi sedmičku vína a něco málo k tomu, musí mi to prostě stačit. Takže si pamatuju všechno, mohla jsem konečně já Andrejíně vyprávět co říkala poprvý v životě!

A já teďka budu pokračovat ve vyklízení mýho pokoje. Kdybyste viděli, kolik já jsem vyhodila už věcí. 3 obří krabice od banánů, dva velký modrý pytle a jeden ten obří modrej pytel co nahrazuje popelnici. Stěhuju se totiž do novýho menšího pokoje a tenhle přenechávám mému otci. Třeba budu někde fuč a je škoda, aby on byl v tom malém a tenhle velký zůstal nevyužitý. Bude to taková moje základna prostě. Ale chci do ní jít s minimem věcí.

V pátek jsem byla v IKEE pro věšák na oblečení, protože se mi tam vejde jen jedna komoda. Docela se tam těším. Jinak vám všem přeju všechno nejlepší do novýho roku a pokud jste ten minulej měli taky tak pokurvenej celej jak já, tak ať se nám vydaří tenhle, což? :)

You Might Also Like

21 komentářů

  • Reply Kalanka 01/01/2012 at 20:56

    Pokoj budoucí je krásnej, samý dřevo! Ty náušnice si na Tobě úplně dovedu představit <3. Ať se Ti novej rok vydaří po všech stránkách, Nat.

  • Reply Mary 01/01/2012 at 21:12

    si bola uplne najkrajšia včera!!!!! A želám ti super rok 2012 a hlavne výlet na Slovensko ti želám.

  • Reply Kalanka 01/01/2012 at 21:18

    Aha, teď vidím, že už jsi je měla XD. Ale představovala jsem si to správně!Jsem mimo:)

  • Reply Spencie 01/01/2012 at 21:24

    nekde ti tam vypadl wolverine jako XDDD jinak to je krasny celej ten velkej blog. Fotky pekny .. Slusi ti to. Priste uz taky nebudu pit. Je to tak lepsi XD .. Doufam ze napises bilanci.

  • Reply nat 01/01/2012 at 21:34

    • Kalanko, jsem ti chtěla napsat, že sis nevšimla, že je mám včera :) Jsou nejlepší :) Jinak děkuju, do malýho se taky těším, bude tam ještě bílý lino teda pravděpodobně, protože ta podlaha je špatná a zeď vlevo asi líp udělaná. Uvidíme :) Děkuju a tobě taky, ať holky nezlobí :)

    • Mary, DĚKUJU!:) taky přeju, a TAKY SI TO PŘEJU :D

    • Spencie, no to jsem už nechala pro tvůj blog! Přece nemůžu napsat všechno XDDDDDDDDDDDD Díky, tobě to včera ale slušelo asi nejvíc, co ti to kdy slušelo. Jak jsme seděly v Depresi chvíli u toho stolu tak jsem si to říkala XDDDDD No bilance by neměla smysl.

  • Reply miriabel 01/01/2012 at 21:41

    vymeneny pokoj je krasny a andelicek nejlepsi :)
    silvestra jsi zvladla skvele, fakt super napad a to detske vino nejstylovejsi :)
    nat, zda se mi to nebo jsi za poslednich par tydnu silene zhubla? :)

  • Reply Jane 01/01/2012 at 21:43

    Strasne se mi libi ten tvuj pristup presunu s minimem veci, spravne!! Jinak ti to vcera seklo jak cyp! A darky krasny! :)

  • Reply nat 01/01/2012 at 21:55

    • Miriabel, těším se, až bude hotovej :) No, Lucie nepila! Tak jsem si jím připily. To se ti zdá, to je tou divnou fotkou s F žejo? Tam se nějak i blbě hrbím a mám tam divně rameno a vypadám jak z koncentráku trochu no. Ale pořád pořád mám 58kg. Měla jsem v létě i 56.

    • Jane, super že? :) Děkuju :)

  • Reply Zuza 01/01/2012 at 21:57

    fakt ti to seklo!!! jéé, fakt bilance nebude? :( a já pořár klikám, kdy už…

  • Reply Spencie 01/01/2012 at 22:07

    to si zrovna nepamatuju XDD tak moc děkuju :))

  • Reply sumiko 01/01/2012 at 22:08

    Mě úplně dojalo, jak ti F. přivezl ten dárek a ještě že se tak pěkně trefil…moc milé :) A slušelo ti to velmi! Krásný nový rok :)

  • Reply nat 01/01/2012 at 22:17

    • Zuza, děkuju taky :) No to by byl každý měsíc průšvih, něco ani snad nemůžu napsat.. asi by neměla smysl. Fakt šílenej rok

    • Spencie, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • sumiko, děkuju, taky mě dojal, hrozně :))))) tobě taky

  • Reply Luuuc 01/01/2012 at 22:32

    Přeju ti, aby rok 2012 byl pro tebe naprosto skvělej a vyšlo ti každé tvé přání:)) mimochodem ty jsi tak hubená a krásná v tom topíku nebo co to máš na sobě na silvestra…:)

  • Reply nat 01/01/2012 at 22:41

    • Luuuc, díky, tobě taky, jsou to šaty. Kupovala jsem si je právě přímo na silvestra, tak jsem byla zděšená, že nemám kam jít :DDD

    • Reply Janae 10/08/2016 at 04:45

      Hmmm a Comment on that Dolph Lundgren &#8u20;G2nnar” thing As Dolph is from Sweden, Gunnar is actually a common name for men here in sweden. It might be a pun of some sort, or the characters real name, and not just a nick name.

  • Reply Berry 02/01/2012 at 01:24

    Fakt ti to seklo na Silvestra! Krásna štíhla :)
    Náušnice sú super, pristanú ti! A nech sa ti v novom roku darí :)

  • Reply miriabel 02/01/2012 at 12:05

    Nat: jj, presne tou, jsem se prave lekla, ze te ten rozchod tolik sebral… Jsem rada, ze jsem se spletla :)
    Ta fotka neni divna, ostatne komu se povede ubrat si na fotce takovych deset kg?:)
    Ale hodne stihla jsi i na vsech ostatnich, proste se ti uplne nejlip povedlo zhubout a je jedno kolik vazis :)
    Ps a uzivej si iphone, ja mam trojku uz hrozne dlouho a nedam na nej dopustit :))
    a tesime se na tu slibovanou kupu zrcadlovych fotek:D

  • Reply nat 02/01/2012 at 13:05

    • Berry, děkuju, tobě přeju taky! :)

    • Miriabel, to je nějaká blbá pozicióne no :) F tam má taky krk tlustej co nemá :DDD já jsem chtěla 3GS k narozkám, ale sehnala jsem jen někde za 8k a už 2,5 roku starej, takže bez záruky. tak jsem ráda, že mám od známého ještě rok v záruce za 6k <333 fakt nejlepší, fotky budou, brzo zblbnu :DDD

  • Reply lucienda 02/01/2012 at 15:00

    HK tam prostě nešla nechat.. apropó to bylo za to že sis pro mě přijela :)

    fotky super! sem si říkala, že sem ty šaty na tobě ještě neviděla :DDD

  • Reply katie 02/01/2012 at 22:26

    chloé <3 voní nejlíp na světě žejo! jsem ráda,žes dostala takové krásné dárečky a že i silvestr se vyvedl :)

  • Reply nat 03/01/2012 at 11:26

    • Lucienda, chápu, ale prostě jsou nějaký dohody! XDDDD no jsem si je kupovala na silvestra nó.

    • Katie, kejtó voní nó, ale mi víc pořád asi voní Embrace XDDD

  • Leave a Reply