Moleskine

Příspěvek o Štědrém dni…

24/12/2011

… jsem se rozhodla napsat. Zrovna jsem zabalila pouhopouhých 5 dárků pro rodinu. Tátoj přijde ještě knížka po Vánocích a mamce nějaké náušnice, pošta nestíhala, ale oni to určitě pochopí. Od rána mi je mizerně. V noci jsem nespala. Jsou to moje tak nějak první Vánoce bez boyfrienda a jsem z toho celá zničená. Úplně vím, co bych mu dala a co by chtěl, je to prostě zvláštní. Musím na to pořád myslet. Sice teďka chci bejt sama, ale já jak jsem zvyklá někoho mít, tak mi přijde, že jsem na Vánoce sama úplně… prostě, to se těžce vysvětluje tohle, fakt je to divný.

Ještě, že tady jsou kamarádi, žejo. S Lůcou jsme se rozhodly si dárky nedávat a zašly jsme si jeden den v týdnu do Green Bamboo na jídlo a já sem zrovna Lůce dala skoro třináct gigabajtů fotek a videí. Chtěly jsme si povídat a tak, ale hlad byl hlad a měly jsme to za chvíli sežraný a ona si nechtěla dát ještě jednu porci a já nevím proč!

Večeře s Lůcou

Doufám, že půjdeme ještě na povánoční někdy v tejdnu. Kino se nám ve středu nekonalo kvůli státnímu smutku, ale půjdeme na film jinam. Ještě, že jsem si zavdala punč ve Vídni, protože tady ty naše trhy v Trutnově jsou takový k smíchu, myslím, že tam snad mají jen svařák z krabicáku.

Zásilka šamponů <333

V týdnu nám dorazila i zásilka obřích balení šamponů, kondicionérů a masek na vlasy, objednávaly jsme to s holkama. Měla skoro patnáct kilo a konečně zase mám nejlepší masku na světě.

Dneska jsem byla doma naprosto překvapená. Neměli jsme oběd. Jsem si myslela, že tradičně budeme obědovat klobásu, zelí a chleba a večer řízky a salát, ale budeme mít všechno až k večeři. Byla jsem nasraná úplně z toho, protože já se večer nechci přežrat žejo. Ale jak jsem od rána celá divná, tak by mě dneska sralo asi všechno stejně, takže je to úplně jedno.  Ani nechci žádný dárky, nechci nic, prostě to je hrozně blbej den. Nebudu tím snad nikomu kazit náladu, zkusím se přetvařovat, že jsem veselá a vánoční. A večer má bejt Christmas Party se všema, takže se můžu zase a opět tvářit jak kakabus tam <333

Vy si ale nenechte kazit Vánoce ničím, vůbec né mnou a mojí blbou náladou a užijte si je. Mějte hóóódně dárků a važte si toho, že máte někoho, kdo vás má rád a vy máte rádi jeho. Tak ahoj.

You Might Also Like

12 komentářů

  • Reply Mary 24/12/2011 at 15:05

    Dúfam, že sa ti nálada do večera vylepší a ak nie, tak najneskôr do zajtra. a kakabus XDDDDDDD

  • Reply terka 24/12/2011 at 15:07

    V rámci možností krásné Vánoce, Nat!;) Ty příští budou za chvíli a budou vydařenější a hlavně určitě sněhové!:)

  • Reply Adelka 24/12/2011 at 15:41

    Taky doufam, ze se nalada zlepsi a ze si Vanoce nakonec uzijes! je mi jasny, ze je to nezvyk byt sama, ale zkus si z toho vzit jen to nejlepsi! Krasne vanoce! <3

  • Reply skalain 24/12/2011 at 17:15

    me vsechno taky sere a darky chci, aby aspon neco z toho

  • Reply Zorka 24/12/2011 at 18:16

    Tyhle Vánoce jsou vážně nějaký divný. Pro hodně mých přátel jsou netradiční anebo nějaký blbý… i pro mě jsou nic moc. Sama ve Francii s cizíma lidma a cizí řečí… ale držme statečně falešný úsměv, třeba se časem promění v opravdový ;)

  • Reply Lucienda 25/12/2011 at 12:25

    proč ?? protože pak jsme měly co dělat vůbec přejít náměstí k autu!! :DD

  • Reply Athelas 26/12/2011 at 19:41

    a mate aspon snih…? v brne ani vlocka!

  • Reply Zuza 28/12/2011 at 19:15

    úsměv na tvář.. žádný chmury, nestojí to za to :)
    heleď, chtěla jsem se zeptat, hledám jeden blog (a vy blogeři/blogerky se většinou znáte :)) – jenže jsem zapomněla jak se slečna jmenovala. Pamatuji si jen, že studovala/studuje medicínu a myslím, že byla blonďatá.

  • Reply izik 28/12/2011 at 22:32

    ivuska? To byla ale zubarka a myslim,ze uz nepise..

  • Reply Zuza 29/12/2011 at 10:37

    nene.. byl to asi i fashion blog.. a mám dojem že t jméno bylo nějak Danita, Anita nebo tak… sakra mě to vrtá hlavou :-/

  • Reply TiNA 29/12/2011 at 11:57

    Nat, já mam vždycky o Vánocích blbou náladu, je mi vždycky strašně líto, že to všechno tak strašně letí…
    Bude líp, neboj! ;)

    Zuza: http://www.daniaonthestreet.com/

  • Reply Zuza 29/12/2011 at 12:07

    Tina: děkuju děkuju děkuju!!!!!

  • Leave a Reply