Life & Stories, Parties

Mám pěknej průser, přátelé.

20/12/2011

Ale neměla bych ho mít, si myslím. Protože jsem dodnes truchlila doma a protože si myslím, že bych měla mít nárok se bavit, protože třeba milý ex F se baví každý víkend od doby rozchodu a bavil se i ten den, kdy sem měla ‚jít už konečně do prdele‘ a tahala jsem celej večer těžký krabice, tak jsem se rozhodla prostě jít se ožrat a bavit se a na všecko se už vysrat, protože jsem mladá a každá promarněná chvíle doma je pro mě zbytečná.

S Lůcou jsme si doma zavdaly 2 flašky růžového vína (naučila jsem se pít víno nějak) a pokecaly i s Andrejínou. V nějakých deset večer jsme se oblíkly a Andrejína nás hodila do Trutnova. Tam jsme si na ty dva litry vína daly každá dvě malý černý Krušovice (na prsa) a v tom tam vběhl Fox a to byla osudová chyba XDDDDDDDDDD Měl u sebe nějakou flašku čehosi, tak jsme to musely ochutnat. Byly jsme tak skvěle v náladě, že jsme z toho šly Pod Máy, což je taková hrozně diskodiskotéka. Tam jsme si daly velký pivo, tančili jsme všichni ani už nevím proč a k čemu to bylo dobrý XDDDDDDDDDDDDDDD

Jenže Club Deprese měl v sobotu narozeniny a všichni jeli tam, takže jsme museli udělat Trutnovu pápá a jeli slavit narozeniny. Free vstup, spousta známých, nálada úplně nejlepší konečně po dlouhý době. Další dvě velký piva a pak už nic nevim <333

Což jsem přesně potřebovala.

Najednou si tak stojím s Foxem na bedně a tancujeme, a DJ řek, že je soutěž, jsem ani nevěděla o co XDDDDDDDDDDDD. Tak tancujeme a nějaký dvě mladý kozy si dole sundaly trička a DJ jako, že teda asi vyhrajou oni, což jsem nemohla dopustit přece, jenže jsem měla jen šaty… XDDDDDDDDDD

VYHRÁLI JSME. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Flašku medoviny. Vypili sme ji!

Podle mě nic zas tak příšernýho se nestalo, na koupališti jsem odhalená mnohem hůř a ještě mě do toho naváděl. A teďka je nasranej, protože viděl fotky, vůbec se semnou ani nebaví skoro (snažili jsme se udržovat tak nějak přátelský vztah bez hádek a tak). Podle mě na to nemá právo. Hnusně se se mnou rozešel před měsícem a půl, tak jsem si myslela, že jako se můžu bavit, asi ne. On jó, já né. Chlap.

Jely jsme do Trutnova, čekám na auto, dopíjím víno :)))

V Depresi nó.

Já, Fox, Lůca

S Pívem a s Pájou naším jediným XDDD

Jsem se prostě bavila, no XDDDDDDDD

Už hodně lidem prý přišly Natcakes, doufám, že jste taky těmi šťastnými. Dokonce i na Slovensku už jsou! Udělejte nějaké video ve vaně, jsem zvědavá, jak to vidí ostatní i když je to stejný :) Brzo dodám nějaké nové recepty na jídla.

Dneska jsem dělala vosí hnízda, neuvěřitelná piplačka. Udělala jsem do nich i domácí máslovou náplň, nevím, jestli stihnu i Raffaela a medovník. Potřebuju totiž uklízet bejvalej pokoj a mít absolutně co nejmíň věcí osobních. Kvůli stěhování do menšího, mnohem menšího pokoje a kvůli stěhování se obecně :)

Chápete.

Zítra do kina, ve čtvrtek menší vánoční večeře v Green Bamboo. Kdybych měla někoho, kdo mě má rád, strávila bych s ním úžasnej pátek, v sobotu Vánoce a večer párty, George se mi vzpamatoval totiž. A pak ví Bůh.

You Might Also Like

8 komentářů

  • Reply Mary 20/12/2011 at 16:39

    Tie fotky sú parádne, vždy som sa tak chcela baviť <3 a na F. sa môžeš vykašlať, nech si o tom myslí čo chce…

  • Reply Jane 20/12/2011 at 17:37

    +1

    (Na F. kašli a bav se!)

  • Reply Jan 20/12/2011 at 17:43

    Asi to stálo za to :) A koneckonců proč ne ;)

  • Reply Tyna 20/12/2011 at 18:52

    óch, drsně ty:D ani nevypadáš moc opile na těch fotkách:D a na ex kašli, taky to tak dělám :D:D

  • Reply Zuza 20/12/2011 at 21:02

    hustěěěěěě… ty máš ale odvahu! klobouk dolů!!!! o ex nemluvím..víš jak: Když vidíme svoje EX v přítomnosti někoho jiného – měli bychom si vzpomenout na to, co nás v dětství učili rodiče ..Abychom své opotřebované hračky darovali chudákům na charitu ! takže.. i když to není tenhle případ tak poslední věta mě baví, když maj hemzy… ;) joo heled, tak bioaquanol už mám doma, jak se to nanáší a kolik? aby mi to pak spíš nevypadalo :D

  • Reply katie 21/12/2011 at 07:55

    ten rytmus :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD si prehnala!

    hehe

    máš boží břicho voe*

  • Reply nat 21/12/2011 at 10:09

    @ all to víte no :)))))

  • Reply Lou 24/12/2011 at 11:00

    Ja myslela, zes byla uplne naha. XDD A kvuli tomuhle vyvafi? Jeste po rozchodu? Tak na to nemam slov… Pochopila bych jeste, kdybyste byli spolu, ale ted teda fakt ne..
    Muj byvaly byl zarlivej az za hrob a je asi dobre, ze nevi, ze jsem podobne jako ty tancila na baru jednou XDDDDDD On nechapal, ze nahota je naprosto prirozena!!!

    Natcakes budou v pristim spotu i s videem. ;-)

    Jo a ten rytmus tam XDDD

  • Leave a Reply