Life & Stories, Moleskine

Můžete si HO vzít do ruky klidně!

03/11/2011

Poslední týden v Praze byl náročný a hektický. „Maturita“ se hrozně blížila, všichni jsme byli unavení a báli jsme se jednoho programu, komise, prostě celých zkoušek. Říkala jsem si, že nechápu, jak tohle někteří mohli udělat. Já bez hlasu, bez mysli měla jít ve čtvrtek ráno první. Přišla jsem do budovy docela brzo, že si zokapuju něco a viděla jsem se na rozpisu ve 14:30 hodin. Prostě člověk co jede 160km někam do hor a lesů je odpoledne a Pražák ráno. Tak jsem rázně zakročila a najednou to šlo v 10:45 celý. Vynervovaná jsem stepovala před třídou, kde jsem měla mít 45 minut prodejní scénku se třemi muži. Říkala jsem si, jak se budu soustředit a nenechám se vykolejit v ŽÁDNÝM PŘÍPADĚ ať se stane co se stane. No a pak přišel týpek co byl dvojče Vina Diesla, tak jsem nenašla ani mapu v infonetu, 14 dní v Praze bez fyzických kontaktů mi teda dalo čočku…

Samý jedničky z toho nebyly, ale důležitý je, že mám certifikát a můžu vesele pracovat.

A taky pracuju. V pátek byl naštěstí státní svátek, tak jsem si mohla odpočinout. Odpočinek a úleva netrvala dlouho bohužel. Myslela jsem si, že je všechno teda teď dobrý a prej není a tak mám nervy doteď, asi nenajdu nikdy klid nebo co. To je jedno, důležitá je teď práce.

V sobotu jsme měly jít s Luc na Halloween a jediný co jsme pěknýho z toho večera měly bylo, že jsme se namalovaly asi. Tam jsme byly všudyvšeho asi půl hodiny a prostě… nic a všechno je divný a jí vůbec nevím, co mám nebo nemám dělat přiznám se.

Halloween 2011, co nebyl vlastně ani Halloween…

Od pondělí jsem začala pracovat natvrdo. Ráno v 6 jezdím do práce a podle směny se vracím z práce. Tenhle týden tak okolo půl sedmé a dýl. Takže do práce za tmy a z práce za tmy a vůbec to není frustrující no.

Ale zase jsem v Jičíně objevila už pár perfektních krámků s jídlem, což mi připomíná, že jsem se zvážila a po příjezdu z Prahy mám 3 kila nahoře! Jó, nudličky, KFC a kvůli vám ty Mekáčky, teďka mám zas špekáčky.

Takže jsem nasadila zase jídla dle mého BMR. Dneska jsem měla k obědu jen rýži a kukuřici a bylo to úplně fajn a dostačující. Pečivo musím omezit hlavně a jíst večer k večeřím (protože se fakt pozdě vracím a budu třeba i v devět se vracet) zeleninu hodně. To jsem zvědavá, jak na ten režim zase přejdu O_o.

Dnešní SMS s Lucií a s F

Dala bych si totiž zas pizzu napůl a vymazala bych bramboráky ze světaaaa. To mi pak je úplně k hovnu, že jím k obědu rejži bez prasáren, když si dám prasárnu večer… ACHJO.

Taky se mi dneska v práci podařil nejvíc největší FAIL prostě no. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD achjo vol 2. Už byla venku docela tma a na prodejnu přišel týpek, asi 30 let, docela pěkná bunda. Prohlížel si telefony, šla jsem za ním, ptal se na nějaký mobil. Něco mu říkám a chvíle ticha. A já prostě jsem si nějak neuvědomila, že určité procento mužů myslí trošku jinak a říkám: „(NADPIS BLOGU!!!)“ načež on se na mě začal culit, následně se smát a já jako wtf XDDDDDD Otočím se a tam v tichu prodejny vedoucí a kolegyně zadržují smích taky XDDDDDDDDDDD

TAK KDE TO SME XDDDDDDDDDDD

Už nebudu nic říkat jako.

Chtěli mi bojkotovat blog!

O víkendu bych chtěla jít najít dvě keše a jednu vysadit (available in winter *88*) ale pravděpodobně to nestihnu. Takže budu nasraná. Taky je DEVĚT BRAN 2011 v Trutnově celý týden a já fakt nevím. Chtěla jsem stihnout příští týden jeden koncert a divadlo, ale fakt nevím jak to mám všecko stihnout…

Mám novej budík co mě budí v lehkým spánku a když ho chci vypnout, tak musím spočítat dva matematické příklady, takže NEMÁM šanci 45 minut oddalovat po pěti minutách buzení a následně nadávat, že nic nestíhám, protože mě matematické úlohy proberou úplně ihned.

Ani seriály nestíhám jako.

No hoši.

You Might Also Like

19 komentářů

  • Reply Michelle 03/11/2011 at 22:35

    Jééé co to je za budík, bych potřebovala pro přítele – ten si budík posouvá klidně hodinu!
    Jinak to mají koukám všichni stejný, od rána do večera pryč a na nic čas.
    Velká gratulace k certifikátu a doufám, že všechno ostatní bude taky v pohodě zase!:-)

  • Reply mary 03/11/2011 at 22:55

    tyjo, to je super budík!!!! no flákaš to tu, ale ja ťa mám aj tak rada (kozy)

  • Reply Zorka 04/11/2011 at 10:32

    Každej den jsem pravidelně ráno a večer klikala, co kdyby náhodou a dneska huráááá – novej článek! je to prostě tak že jednou je člověk nahoře a podruhý dole, já se v Montpellier jednou cítím jak pravá Francouzka a podruhý jak cizinec, kterýho nikdy nepřijmou :/

    ale zase jsem měla možnost jít na super haloweenskou party a nešla jsem, trubka :D

  • Reply moni 04/11/2011 at 11:40

    ten budik bych taky potrebovala fakt moc :-))
    Vin Diesel me dostal :-D jsem si to predstavila, co sis asi predstavila.. :-D
    to je dobre, ze mas praci a ze se ti tam dari!! mam radost! a vsechno ostatni se taky spravi..casem urcite.

  • Reply Spencie 04/11/2011 at 12:22

    Uka mi ten budik jako !! :D
    Halloween byl voser no, ale v Klubu to byla pohoda :)

  • Reply elis 04/11/2011 at 14:29

    gratuluju! :) snad máš aspoň volný víkendy, makat je potřeba, ale odpočívat taky! držím palce, ať se daří :) jen pro zajímavost, jezdíš autem nebo busem? kolik času denně teda strávíš na cestě?
    budík mě taky zajímá, Zansquare mě kdysi naučil ho oddalovat přesně jak píšeš, a ještě jsem se toho nezbavila za ty roky :D

  • Reply miriabel 04/11/2011 at 16:02

    Mne uz se dokonce zdal sen, zes napsala clanek:D a tak jsem se pak rano koukla a nic:D
    Drzim palce, at se ti spravi i osobni zivot, kdyz uz ti ta prace tak hezky vysla:)
    Obcas se prerekne kazdy:)) aspon na tebe zakaznici nezapomenou:))

  • Reply Dreja 04/11/2011 at 19:44

    Ten budík xDDDDDD
    Gratuluju k práci a nejvíc ti fandím, abys tam byla spokojená!!! Páč to je málokdo a mě to hrozně štve, že si 90% lidí stěžuje, že svoji práci nesnáší…

  • Reply nat 04/11/2011 at 20:16

    • Michelle, hele na ANDROID MARKETU jich je zadarmo snad osm, stačí si z nich vybrat :) Jsou různé :) Děkuji. Nojo, to je život asi prostě. Třeba se někdy posunu někam jinam :)

    • Mary, <333

    • Zorka, ó pocta :) Nebylo kdy, snad ještě za víkend bude něco k sepsání na neděli na večer :) Já teda asi pořád nevím, kam patřím.. :)

    • moni, viz. Michelle :) na Marketu jich je dost. No vážně vypadá jak on! Díký :)

    • Spencie, no viz. Michelle! :) všude je to voser :/

    • elis, děkuju, no bohužel i soboty makám některý. jezdím s vedoucím autem, když máme stejnou směnu nebo autem když můžu a busem když musím :) Nebo spíš budu muset, ještě jsem nejela. Autem s vedoucím trvá cesta přesně hodinu, mně trvá cesta asi 50 minut když jedu jak mám. Busem hodinu a 15 – 20 minut. Já jsem schopná oddalovat HODINU! :))))))

    • miriabel XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD prej zdálo. no, to je závislost! díky díky:) na mě nezapomenou :DDD

    • Dreja, jo, díky, zatím jsem! :)

  • Reply Michelle 05/11/2011 at 09:38

    Dekuji za tu minulou ukazku bot <333
    Nejak jsem necetla blogy, tak jsem na to prisla az ted :( Jinac ja tam jela, tesila jsem se, jak si je koupim, byly mi aj dobre, ne jak ty z Gate, jenze jsem chtela ty cerne a ta moje velikost byla hrozne znicena, tam chybela ta povrchova uprava uplne na nekterych mistech a jine nemeli, takze mam hovno :( Ale koupila jsem si misto toho cerne kozene boty nad koleno :)
    Jinac u nas minuly halloween byl nejvic nejlepsi a letos taky na nic a byla jsem z toho smutna. Takze asi to je globalni.
    A chcu bramboraky! :D

  • Reply lucienda 05/11/2011 at 11:25

    Halloween v Praze pro příště!

  • Reply sumiko 05/11/2011 at 13:17

    Ty zuby vypadají děsivě, trochu se tě bojím! :D

  • Reply Bárb 06/11/2011 at 12:30

    Vetsi fotky kostymu :(

  • Reply nat 07/11/2011 at 21:32

    • Michelle, nemáš zač, ale jako višco!

    • lucienda, úplně někde v prdeli :)

    • sumiko, Lůca se taky bála :D

    • bárb, to je celý XDDDDDDDD to už je jen tričko. asi jsem věděla proč se na to vysrat :)

  • Reply Michelle 09/11/2011 at 10:14

    Jako nevim co, bo kdyz to sleduju, tak furt neni novy blog!

  • Reply Michelle 21/11/2011 at 14:08

    NATALIJE!

  • Reply Dreja 25/11/2011 at 15:40

    Kde se flákáš? xDD

  • Reply nat 30/11/2011 at 19:26

    přátelé, je to teďka hrozně moc těžký, mějte trpělivost prosím! nat

  • Reply Athelas 01/12/2011 at 09:03

    to je v pořádku, hlavně že víme, že žiješ:)

  • Leave a Reply