Life & Stories

Okousala jsem si nehty!

19/10/2011

Jo! Jsem debil. Dnešní školení bylo tak vyčerpávající a náročný, že jsem si nervózně okousala nehty. Tři jsem nechala jen tak tak. Na pokoji jsem pak vzala pilník a upravila je, aby aspoň trošku vypadaly, zkrátila tři neokousaný a nalakovala výrazným lakem, abych měla stále na očích jedovatou barvu a už to neudělala.

Ale abych to vzala popořadě. Vůbec se mi nechtělo vstávat, natož si dělat něco s vlasama. Venku pršelo. Zabodla jsem do vlasů skřipec a čau (Bárb přesně ví, jak to vypadá v praxi XDDDDDDDDDD) Na snídani byly dobře uvařená vajíčka! Poprvé co tady snídám nebyly převařený, ale úžasný. Zejtra si dám zase. A úplně čerstvá vánočka, mňam. A teplé toasty s pravým máslem. Úžasný.

Potom jsem vyrazila směr BBC. Cestou jsem si v BILLE koupila jogurty a koblihy, kvůli moudráku, ale dneska to ani nebolelo. Měla jsem nový problém – můj hlas. Prostě nemám hlas, nemůžu mluvit. Mluvím jak kokot. Paní lékárnice mi zakázala mluvit úplně, dala mi prášky a Vincentku, tu jsem vypila hned, jsem úchyl na Vincentky <3

<333

Zmoklá jsem došla na školení. Na školení máme pár super lidí se kterýma bych si rozuměla. JÁ! Ani by mi nevadilo třeba si s nima povídat cestou ze školení až k hotelu! JÁ! Fakt! Třeba slečna Dominika je super, škoda, že bydlí strašně daleko. A pak slečna Martina, se kterou máme deset společných facebookpřátel a je z Trutnova! Jeden člověk už skončil školení, že prý to nezvládá.

Catrice má nejhezčí rtěnku na světě, hrozně bych ji chtěla. Modré džíny stále nemám. Dneska jsem chtěla ject na Floru, ale neměla jsem na to. Padla jsem s B-SMART na postel a ležím tady doteď.

Potřebuju ještě na milion míst a chci jednu virtuální cache z Karlova mostu. Ale všichni pražští tady na mě serou, tak se musím obejít bez nich, sama! Zítra je oslava a nemůžu mluvit, tak budu jen koukat :)

A kde v Praze je nějaký boží sekáč levný???

You Might Also Like

10 komentářů

  • Reply Michelle 19/10/2011 at 20:13

    Džíny bych teď taky nějaký potřebovala (takový ty hodně úzký), ale museli by být taky hodně levný:-D. Jinak na pořádnej sekáč jsem tady zatím nějak nenarazila, kolem I. P. Pavlova jich pár je třeba, ale nic moc mě nezaujalo. Takže jestli ti někdo něco dobrýho poradí, budu ráda. Dneska byl venku totální hnus! a já táhla věci ze včerejšího divadla a kytku a deštník a nemohla jsem se ani vysmrkat, jak jsem měla plný ruce, což je úplně debilní, když má člověk strašnou rýmu…:-D no nic, to už jsem se zase nějak unesla koukám s tím komentářem….

  • Reply Kleer 19/10/2011 at 20:39

    co jsem všude četla tak se sekáčema je to tu dost blbý :D ale koukni se na http://www.mujsekac.cz ten největší je až někde v prdeli v Radotíně, ale mají i pobočky, já zatím byla jen v jejich pobočce pod Petřínem (je to zastávka újezd), kterou nechápu proč, nemají na těch stránkách. Platí se tam na váhu, třeba za džíny jsem platila 140 asi.

  • Reply elis 19/10/2011 at 20:47

    ohledně sekáčů, jestli jsi na nyxu, tam je o tom super klub s aktuálníma informacema, seznamem všech sekáčů a třeba fotkama, co kde mají…
    a vypít hned celou vincentku? co tomu říkaly ledviny? :O
    drž se a ať jste s Tvým hlasem zase brzy spolu <3 :))

  • Reply Hanička 19/10/2011 at 21:19

    že nat už ví, co je BBC :D:D:D

  • Reply Lou 20/10/2011 at 00:35

    Co je to pravé máslo? :-O Jinak o nemluvení mi povídej, já to mám zakázaný prakticky furt a je jistý, že bduu do konce života chodit na operace, takže se fakt štři, není o co stát! ;)

  • Reply nat 20/10/2011 at 05:51

    • Michelle, takhle tahám po praze ten těžkej kufr a zabíjí mě to šíleně. dneska nemůžu mluvit už vůbec, snad to rozmluvím aspoň trochu :( jak píše Kleer, našla sem včera taky jen Radotín, ale je to 45 minut z Míráku asi 4ma busama no… tak se mi tam zrovna 2x nechce ject, jedině ty pobočky, ale zas ty budou menší.

    • Kleer, přesně to jsem našla jako jediné :) vypadá to dobře, obrovsky, ale zas mě tam štve, že znají už značky a nasadí ceny :(((

    • elis, je to naprd. moje tělo je zvyklý na Vincentku :D

    • Hanička, JUPÍ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • Lou, no normálně MÁSLO XDDDDDDD ne žádný Ramy. to je hrozný ale! :(

  • Reply katie 21/10/2011 at 02:46

    a v FF jsi byla na džíny? tam mají i za 349 a tak! :))

  • Reply Michelle 21/10/2011 at 08:46

    Nevim teda, kde přesně to v Radotíně je, ale rychle se tam dá dostat ze Smíchovskýho nádraží vlakem (7 min.) a tam pak kdyžtak autobus, tak by to nemuselo být tak daleko.

  • Reply Bárb 22/10/2011 at 08:05

    Bárb POTVRZUJU!

    Vím o božím sekáčí teď od čt, ale nená moc levnej.. :(

  • Reply pól 22/10/2011 at 12:15

    clever <3

  • Leave a Reply