Life & Stories

O tom, jak vítr fouká do kanceláře a čumí mi sem pořád nějakej dědek.

11/10/2010

Než začnu dělat něco velkýho, tak se předtím co? Co uděláte všichni, než si vezmete něco obrovskýho na starost? Všichni jedním hlasem: PŘIPRAVÍME SE NA TO.

Jsou tady všude divný lidi, něco jak ti dva v reklamě na Českou spořitelnu. Jsem asi nikdy v televizi neviděl víc dva slizký divný lidi najednou. Okousala jsem si z toho kůži okolo všech nehtů. Začala jsem už o víkendu. Celej vejkend jsem byla ponořená do piva. Od pátku do neděle. A tohle budu každej víkend opakovat do nekonečna.

Potřebuju toho ještě tolik udělat. A zakázala jsem si přemejšlet a myslet a tak vůbec. Dneska jsem si asi zhnusila kuřecí maso ze zelenejma fazolkama na kari, jelikož jsem to tady obědovala LEDOVÝ, ztuhlý a snědla jsem asi půlku a dál to nešlo. těším se domů, protože tam mám misku vločkový kaše s jabkama a skořicí, včera mi dělala matička k večeři a zbylo. Byt v nedohlednu, já v edohlednu a veškerý všechno čemu se dá říkat ňáká budoucnost – v nedohlednu.

Pro soumedžik napsala zhrzená Sabina Natalia Peréz Sláviková.

You Might Also Like

4 komentáře

  • Reply pól 11/10/2010 at 21:31

    ty reklamy sporitelny jsou fakt votresny, mam chut se tomu chlapovi vzdycky vycurat do obliceje… nejhorsi je ta s batohem…

    pan X rikame kamosky milenci, jsem se musel smat ;DDDD

  • Reply Jane 11/10/2010 at 21:45

    Jsem reklamu s batohem neviděla, ale celkově jsou HROZNÝ!!!!

    Slečno Sláviková, vydrž!!! Bude líp. A bacha na ty kletby! ;)

  • Reply sumiko 12/10/2010 at 18:40

    Někteří páni majitelé jsou *******, jako například ten náš, z bytu, kde jsem bydlela loni. Už měsíc nám dluží vratnou kauci (jestli má teda v plánu nám ji vůbec vrátit). Ach jo

  • Reply Natalia 15/10/2010 at 17:16

    • pólíku, jsou nejhorší no. mají divný obličeje a hlasy.

    • jane, jsou nejhorší!

    • sumiko, NÁM TAKY PANÍ DOMÁCÍ JEŠTĚ NEDALA VRATNOU KAUCI. čekáme i na zálohy za topení, ty jsou někdy začátkem novýho roku. no děs.

  • Leave a Reply