Recapitulations

Máme tady jeden rok plně funkční so-magic.net!

24/09/2011

Už je to tak! Dneska je to přesně jeden rok, co píšu na téhle adrese. Už jednou jsem na soumedžiku byla, dokonce dva roky. Jiná byla jen koncovka. Chtěla bych vědět, kolik tady mám pamětníků!

Když mi bylo 12, udělala jsem si v HTML vlastní stránku a vlastní blog na adrese mujweb.cz/www/sexysabinne. Vy se tomu budete smát, ale vypadala jsem tak na 15 a tohle byl můj nick na xchatu. Kdybych tam neměla to sexy, psal by si semnou někdo? (Nepsal.)

Moc jsem ale nepsala, spíš to bylo jako stránka o mně. Pravidelný blog jsem začala psát ve svých 13ti letech na sabinne.wz.cz a za rok následně přešla na chestra.wz.cz. V 15ti jsem měla možnost jít poprvé jako hostees na doménu. Takže jsem psala na chezza.my-december.com. Po dalším roce na mě padla touha mít vlastní doménu a myslím, že jsem dva roky vlastnila infinite-zone.net a bylo to boží. Pořád jsem pravidelně blogovala a přidávala fotky.

Druhý rok na infinite-zone.net jsem už ukládala na počítače, takže tady mám i layouty, který jsem dělala a do kterých byl psát blog. Střídaly se snad po týdnech. Všechny nás bavilo dělat layouty. A když se podíváte na ty links, tak nás dodnes moc nezůstalo.

A potom vůbec nevím, jak to bylo postupně! Teď si myslím, že jsem byla právě dva roky na so-magic.org, datumy tady mám totiž úplně popletený. Vím, že jsem tam asi 3/4 roku nepsala, měla jsem hrozně dlouhou pauzu a taky jsem asi dva roky neměla schválně komentáře.

Tahle doména mi, jak vidíte, asi nejvíc přirostla k srdci. Zbavila jsem se moderního org a dala tam klasický net. Nevím proč, ale myslím si, že mi to vydrží.

Vám pamětníkům tady pro připomenutí vložím pár layoutů, které jsem na adresách měla, abyste si semnou mohli zaplakat :) Jestli si tohle všechno někdo pamatujete, neváhejte mi to sdělit. Ale od první adresy to asi nebude nikdo.

Taky jsem byla na adrese visionproofglass.org kterou jsem hodně milovala. Ta adresa měla něco do sebe. Vlastně všechny domény co jsem měla jsem měla pojmenované kvůli něčemu…

Taky jsem chvilku bydlela u Póla na anothersunnyafternoon.tideturned.org a on mě pak ošklivě vyhodil!  A nevím proč. Ale vím, že jsem si uraženě sbalila věci a odešla jsem k Mary. Ale ještě před tím jsem byla na merdososiglo.blogspot.com kde moje příspěvky najdete dodnes!

U Mary jsem žila chviličku na fluentblues.meow-rules.net a potom jsem přešla na glanceround.meow-rules.net také u Mary. Nebo aspoň si to myslím… snad dobře.

Když se na to tak dívám, tak si říkám, že hned teď chci zpátky tenhle design s Vikki Blows! No, potom jsem šla na ohsaysaysaywait.blogspot.com a tam jsou taky moje posty dodnes.

A z téhle adresy jsem na jaře v roce 2010 koupila SO-MAGIC.NET kde právě jste. Začala jsem psát až ke konci září. Poprvé jsem začala používat WORDPRESS díky slečně Carrie, která mi šíleně pomohla se vším. Díky ní tady můžu mít archiv a vše funkční. Někdy si říkám, že bych do archivu hodila postupně všechny starší příspěvky, ale jsem na to šíííleně líná.

Ale myslím si, že potřebuju po roce trošku změnu stylu stránky, takže až bude mít jednou zas Kerča na ICQ čas, spáchám s ní mé představy. Mám dvě a nevím kterou. A teďka se mi do toho zamotala ještě Vikki <333

Prostě jsem vám chtěla poděkovat, že mi sem roky a roky chodíte, někdo rád a ti druzí taky rádi, jen dělají, jak mě hejtujou, ale nedovedou si představit život bez mýho blogu prostě XDDDDDDDDDDDDDDDD. Já končit nemíním, je to můj koníček, píšu ho ráda a ráda bych začala psát o všem. Né jenom o tom, co se TEĎ děje a dělo minulej víkend na párty, ale třeba psát i pocity a plány. Teďka, když budu mít práci snad budu moci život konečně trošku naplánovat!

Dobrou noc nebo dobrý ráno :)

You Might Also Like

58 komentářů

  • Reply Parera 25/09/2011 at 19:20

    No já si vždycky nějak ten čas rozvrhnu, ale je to oříšek :D Naštěstí většina z nich vychází v pátek :D

  • Reply Lendula 25/09/2011 at 20:59

    :)) normalne si pamatas? tak to ma prekvapilo, ale aj velmi potesilo :)) tesim sa zo vsetkych tvojich uspechov a drzim palce dalej, nech sa ti stale dari ;) pekny vecer!

  • Reply Jan 25/09/2011 at 21:46

    Je pravda, že ty kosmeticko/kuchařské posty moc nečtu – což bylo někdy docela težké, protože v jednu dobu to skoro nebylo nic jiného. :) Ale jinak je to pěkný blog. :)

  • Reply Athelas 26/09/2011 at 00:20

    Hohooo, ja si jeste pamatuju Alika a sabinne.wz.cz. A piercingy. A koutek. A to je uz davno…. :))))

  • Reply nat 26/09/2011 at 07:57

    • Lendula, pamatuju, máš hlavně i pořád stejnou přezdívku a vím, že jsem si psala se slovenskou lendulou a hodně. :) někdy si říkám, že kam jako to vymizí do ztracena potom…

    • Jan, nojo, můj zájem velký to je :) tak snad do půl roka tady budeš mít i hodně výletů a cestování :)

    • Athelas, NO! ty seš nezapomenutelná! :))))))))))))

  • Reply elis 26/09/2011 at 08:37

    sabinne.wz.cz a pak chestra a fotky u zdi s růžovejma vlasama a pruhovanejma návlekama na rukách :)))

  • Reply sara 26/09/2011 at 20:42

    ALIK XDDDDDDDD

  • Reply katie 29/09/2011 at 17:39

    já jsem kurva pamětník :D ale to vííš, ještě z alííka

  • 1 2

    Leave a Reply