Life & Stories, Moleskine

Hello September!

02/09/2011

Musím vám něco říct. Já miluju září a pak ještě miluju i říjen, ale ten o něco míň, než září. Prostě září je pro mě úplně nejvíc nejlepší a nejkrásnější měsíc v roce (a nejenom proto, že mám v září narozeniny!)

Končí léto, nemám ráda velký vedra. Brzo bude barevný listí a já nejvíc na světě ze všeho miluju barevný listí a ten vzduch podzimní. Můžu celý odpoledne sedět na lavičce uprostřed barevných stromů a dejchat. A čumět. Úplně bohatě mi to stačí ke štěstí a pokud během září najdu nějakou práci, bylo by to nejlepší a nejhezčí září na celým světě. Nemohl by se za mě někdo modlit nebo udělat nějakou voodoo na mě pracovní?

Včera jsem se hrozně naštvala a rozhodla jsem se, že já budu zase já. Kvůli práci jsem teďka dva roky chodila slušně oblékaná, měla nevýraznou hnědou barvu vlasů, abych pro lidi vypadala dobře a seriózně. Vlastně nevím, proč jsem to dělala, jsem si asi myslela, že mi to pomůže. Končím s tím. Koupila jsem si úplně volný béžový kalhoty s rozkrokem visícím někde níž, než by měl být, moje vysněný prostě. Vzala jsem si k nim podpatky vysoký a takový rezatý tričko a cejtila jsem se úplně jako dřív! Sebrala jsem životopis a jela do jedné firmy, kde bych docela chtěla pracovat (celkem pěkný plat na Trutnovsko). Paní na recepci, co bere i přihlášky a nosí k personalistkám úplně vstala a říká mi dobrý den. A já úplně tak rázně jako dřív taky dobrý den, řekly jsme si co jsme potřebovaly, vyplnila jsem si přihlášku, paní mi tam přicvakla životopis a najednou řekla, že normálně se to vhazuje do schránky, ale že to moje odnese nahoru na personální a hrozně vypadala, že se jí líbím :)

Takže jako nazdar XDDDDDDDDDDDDDDDD Tak. No, ještě chci napsat něco málo o tom měření svalů a tuků v těle. Jsem na tom už docela dobře, zdravě. Pořád teda tam něco málo % přebývá i chybí někde, kde by mělo být víc. Chybí mi bílkoviny ještě a mám docela dost přebytku tuku stále. Takový ten tuk, co člověk nepotřebuje vůbec, akorát ho tíží, viscerální tuk mám skvělý úplně (to je tuk, který tělo potřebuje, obaluje orgány a všechno, kde je potřeba, ten člověk ani nijak shodit nemůže, ale může ho mít přebytek z obezity třeba a pak zatěžuje vše…). Zdá se to neuvěřitelný, ale mám pořád ještě +7 kilogramů úplně naprd tuku! Přesně vím kde… což znamená, že když jsem říkala pořád, že jak jsem malinká, že můžu mít klidně 50 kilo a všichni nééé, že jsem měla pravdu. Takže se mi omluvte jako XDDDDD Prostě na moji malou stavbu těla, kostí a všeho mám fakt ještě tolik zbytečnýho tuku. A to není všechen zbytečný, je to spočítáno k mojí štíhlosti. Možná ani sedum hubnout nechci, už jen čtyři, ale jde o moji pravdu! XDDDDDDDDDDDD

Pán dělal i HERBALIFE, takže nám druhou půlku sezení cpal produkty, já je znám, dělá to známý, tak měl trošku nervy. Štval mě, že mi cpal, ať k snídani piju nějaký jejich produkt a nejím snídani, trošku jsme se hádali kvůli tomu, já jsem mu říkala, že člověk by měl jíst zdravou snídani, žvýkat prostě jídlo a dát do sebe vyvážený potraviny a pán chtěl prodat HERBALIFE SHAKE… nedala jsem se, jsem ráda, že mám propočítané ty tuky a svaly a že vím, že bych měla dostat tělu ještě proteiny.

Taky říkal, že je úžasný si ihned po probuzení dát 250 – 300ml čisté vody. Prostě se hned napít. Odplaví to všechno, co chtělo tělo přes noc vyloučit z těla. Další dobrá věc pro mě.

Jinak jsem měsíc neběhala, v pondělí jsem to zkusila a v úterý mě zas bolelo v krku jak prase. Tak snad teďka v pondělí už budu moci. Dobrý je, že mám pořád okolo 57kg a nepřibírám i když teda neběhám a docela žeru co nemám :) Těším se zase na aktivity, úplně hrozně. Příští týden zase objedu další firmy s životopisem a vrátím se i do téhle se zeptat, co a jak. Prostě chci, aby viděli, že tam chci fakt pracovat. Taky se hrozně těším, až přijde ten Moleskine na zapisování běhání a cvičení a jídel. Vždycky, když už něco takovýho mám, tak mi to celkově pomůže pravidelně něco dělat jenom proto, abych si tam mohla zapsat čas XDDDDDDDDD Já vim, že to je debilní no <333

A ano, horní obrázek HELLO SEPTEMBER je udělaný speciálně pro so-magic z mých vlasů! Chtěla jsem to udělat už tak dávno! A včera, jak jsem se na všechno vyprdla jsem to konečně udělala. Tak takhle přesně vším tímhle se dámy a pánové slušně vítá vás nejoblíbenější měsíc v roce!

Mějte se tak hezky, jako se mám (když nemyslím na tu práci…) teďka já a budu se mít na lavičkách v barevným listí již brzy! To bude panečku fotek a keců <3

You Might Also Like

19 komentářů

  • Reply el 02/09/2011 at 16:14

    tu vypadas jak simona stasova

  • Reply nat 02/09/2011 at 16:18

    • el, dík! XDDDD

  • Reply Elilína 02/09/2011 at 16:56

    Já ti budu hrozně držet palce, mně se teď podařilo dostat hroznou haluzí úplně vysněný projekt, tak doufám, že budeš mít taky štěstí ;)

  • Reply mary 02/09/2011 at 17:04

    mne tam tou pózou pripomínaš audrey hepburn! neviem prečo ale XD
    prajem ti krásny september, aby ti všetko vyšlo!!!

  • Reply p. 02/09/2011 at 17:05

    Simona Stasova krizena s Vilhelmovou (jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje, tak jsem to hledala pod „chodi s Dykem :DDDDD)

  • Reply nat 02/09/2011 at 17:44

    • elilínko, DĚKUJU DĚKUJU DĚKUJU, mi přijdeš, že ty máš vůbec štěstí takový na všecko ale!

    • mary, jůůůůůůůů! děkuju, tobě taky!

    • p., to je ale ošklivé od vás!

  • Reply Bárb 02/09/2011 at 18:40

    !!!!!!!!! tyjo.. tenhle příspěvek je tak úžasně pozitivní a normálně se tady culím jak pipka, jakou mám vnitřní radost z toho, že ses k tomuhle všemu takhle naráz odhodlala a vykaslala ses na vsechno a zena na recepci jeste cumela! (woooooooooot)

    jako ja nevim, co k tomu vic napsat :)))

    jen asi: ukaz kalhoty, slibilas to v Mekáči, a co se slíbí v Mekáči je svatý! XD

  • Reply Lauren. 02/09/2011 at 19:18

    taky mám strašně ráda září, a taky mám teď narozeniny :D a na fotce ti to strašně sluší!

  • Reply lucienda 02/09/2011 at 19:50

    boží vlasy <3

  • Reply desticka 02/09/2011 at 20:03

    To je hezkej zápis, mám z toho úplně fajn pocit a moc ti přeju aby se ti zadařilo a práci sis co nejdřív našla. A myslím, že s takovým pozitivním přístupem, to nebude trvat dlouho :)

    A vlasy krásný, moc ti to sluší <333

  • Reply Jane 02/09/2011 at 20:27

    to je spravnej pristup, zadnej pesimismus a jen tak dal, at zije podzim, ja to rikam porad, kocko!

  • Reply nat 02/09/2011 at 21:12

    • Bárb, XDDDDDDDDDDDDDD jupí, dík. ty volný? vždyť ses na mě koukala už v kabince ty vole, jak jsem vám udělala polostriptýz v tý kostkovaný košili! XDDDDDDD

    • Lauren, žejo, je boží, ale né kvůli narozeninám. celkově, zase nějakej řád má rok! díky moc, jsem fakt HROZNĚ šťastná, že je mám zas red.

    • lucienda, díky, jsem ti to říkala, že to udělám, a jsem konečně šťastná jako, teď nebudu už protivná!

    • destička, zkusím bejt poziticní, uvidím, co přijde! díky moc, kdyžtak viz. Lauren :)

    • Jane, s tebou nekamarádím za ty dva Francouze! XDDDDDDDDDD

  • Reply andilek 02/09/2011 at 21:18

    Strasne moc ti drzim palce at ti vsechno dopadne!!

  • Reply nat 02/09/2011 at 21:26

    • andilek, já vím, vy jste hodní, držíte už TAK DLOUHO! :(

  • Reply moni 03/09/2011 at 09:11

    uaaaa :-)) to je super! me to tak krasne naladilo dneska to cteni :-) takova kocka jsi a jestli je to to, co ti chybelo k sebevedomi a k tomu, abys to byla zase ty, tak ted uz ta prace proste musi prijit :-)

  • Reply elis 03/09/2011 at 10:45

    souhlasím s komentářema nade mnou – dost možná jsi se nejdřív musela stát sama sebou, abys pak mohla najít tu vysněnou práci ;) jsem moc ráda, žes na to přišla (protože na to nemohl přijít nikdo jinej, jen ty), a moc držím palce na další cestě :)

  • Reply miriabel 03/09/2011 at 11:01

    taky mam rada barevne listi a hlavne positivni clanky!:) obrazek z vlasu je uplne dokonaly, stejne jako jejich barva:)
    ps, vzdycky jsem verila, ze v zari zacina uplne nova etapa a je prilezitost zacit odznovu a lip:) tak ti preju hodne stesti, aby se ti povedlo najit tu praci prave na podzim:)

  • Reply nat 05/09/2011 at 07:47

    • moni, to je dobře, no tak asi to nebude to klíčový, ale jsem ráda, že jakoby mám co chci :)

    • elis, nevím jestli úplně sama sebou, ale pořád jsem hrozně ráda, že mám něco, co chci. ke spokojenosti bych musela mít ještě piercing kde chci a vytetovaný rukáv.. XDDDD

    • miriabel, jo, já se TAK těším. budu pořád fotit něco do nekonečna. musím rychle, protože tady hned pak napadne sníh. díky :)

  • Reply cassidy 05/09/2011 at 15:18

    to Hello september! Miluju ty obrázky a tenhle má úplně fakt i takovou semptember barvu a tak <3 taky se těším na barevný listí, doufám, že bude letos takovej ten hezkej podzim a budeme moct všichni sedět na lavičkách a čumět.

  • Leave a Reply