Inspiration & Fashion, Life & Stories

Webcam girl

31/08/2011

Vůbec nemám chuť napsat o celým dnešním Hradci, napíšu to příště. Jednalo se o konzultaci mého těla (tuky, svaly…) takže příště to sem určitě napíšu. Teď ale nemám náladu, protože jsem dostala e-mail se zprávou Na základě Vaší účasti na výběrovém řízení na pozici konzultanta prodeje Telefonica O2 Vám s politováním sdělujeme, že pro danou pozici byl vybrán jiný vhodnější uchazeč.Děkujeme za Vaši účast a přejeme hodně štěstí. takže jsem zase úplně v prdeli. Ani o tom nechci moc psát. Hrozně jsem se vybrečela na záchodě, utřela oči, najedla se a začala vám fotit webkou všechno možný, abych se odreagovala a bylo mi dobře a docela to pomohlo :)

Dneska jsem konečně sehnala boží padnoucí podprsenku <333 Protože na formspring moje čtenáře nejvíce zajímá velikost mojí podprsenky a jestli nosím tanga, rozhodla jsem se vyfotit vám koutek mých intimních hadrů v podobě ponožek například! Doufám, že budete rádi a tuto skutečnost náležitě oceníte!

Tato fotka se jmenuje ACHJO
Vytiskněte si ji, dejte do peněženky a až vám bude smutno nebo budete v prdeli, podívejte se na ni a řekněte si, že je super, že jste na tom pořád líp, než tahle holka!

Potom jsem odtemnila závěsy a rozhodla jsem se, že vám vyfotím svoje nudle ze Sakura’s

A konečně NÁKUP. Sehnala jsem levně ponožky z Tesca, potřebovala jsem nutně na běhání, spotřebuju dva páry denně no.

1) 12 párů ponožek, balení 37 CZK TESCO
2) Krásná černá podprsenka, 170 CZK TESCO (možná nemám momentálně lepší – lépe padnoucí)
3) Krásná černá podprsenka na mých prsou
4) Šátek z NY, který jsem si chtěla hrozně koupit v Praze a přemýšlela jsem o něm 15 minut, 79 CZK
5) Basic tílko z NY, 29 CZK
6) Basic tílko z NY, 29 CZK

Takže prostě nejvíc nejlepší kauf. Nejvíc ráda jsem za tu podprsenku a ponožky, protože to jsem fakt potřebovala už. A to je prosímvás konec všech nákupů, sice nebyly bohaté, ale byly přínosné a nyní, protože mi došly už stravenky z OZP ještě, mám zase útrum. Bylo to krásných pár dní, kdy jsem mohla kupovat alespoň věci ve slevě a díky mým rodičům, kteří mi mé pražské nákupy dali předem k narozkám mám i troje kalhoty na podzim a zimu jupí.

Teď nevím, jestli mám ještě dneska brečet nebo až zejtra. Každopádně jdu do vany a napatlám na sebe zase Mask of Magnaminty, protože jsem po ní včera měla ksicht jak dětskou prdýlku. Zítra jdeme asi na Rýchorku, potom nechám vytisknout životopisy a jedu obnovit přihlášky a připomenout se do firem, že prostě jako chci nějakou práci.

Dneska jsem snědla takových kalorií, že by mi to mělo dát asi na 3 dny, jupí.

You Might Also Like

12 komentářů

  • Reply Maya 31/08/2011 at 19:10

    Tílka za 29, uá, to nutně potřebuju. Já mám strašnou spotřebu černých a bílých, pod halenky, v zimě a tak. Snad tam ještě něco bude, dík za tip :) S tou prací mě to mrzí .. už jsem nabízela něco Pólovi, ve firmě mého táty, ale nějak jsme to nedořešili. Myslím si, že možná ty bys na to i byla ten typ, kdyžtak se mi zkus ozvat, PP, kdybys, chtěla :)

  • Reply pól 31/08/2011 at 19:12

    ty ponozky z tesca mam taky :D jsem si je kupoval s bellou, erakis a barb :DDDDDDD

    a ty sis ten satek s ptackama nakonec koupila!!

    achjo tisknu, ale mohl jsem vytisknout klidne sebe, no

  • Reply Michelle 31/08/2011 at 20:59

    S tou prací je mi to líto:-(!
    Na tílka vyrazim taky, zrovna jsem si říkala, že nějaký potřebuju!
    Šátek jsem si nejdřív myslela, že jsou kraťáskový kalhotky:-D nevim proč.
    NESMUTNI!!!

  • Reply Jane 31/08/2011 at 22:22

    Hele, je mi to lito, ale aspon se ti ozvali, mne nikdo ani neda vedet, ze si nasli nekoho „lepsiho“. :/
    A nakupy uplne nejlepsi!!

  • Reply miriabel 01/09/2011 at 07:19

    Nebuď smutná, Nat. Bude líp, určitě. Mám pocit, že ty fáze, kdy je všechno na nic se s těma šťastnýma z nějakého neznámého důvodu musí střídat s železnou pravidelností… Možná abychom si pak těch radostnějších víc važili. (fuj, i když takhle uklidňuju sama sebe, nesnáším to, ale nějak nevím, co jiného – a jestli vůbec něco – na takové chvíle pomáhá…)
    Budu držet palce dál, ať si najdeš nějakou jinou práci a třeba ještě lepší!:)
    ten šátek je hrozně moc pěkný:) a stejně jako Michelle jsem si ho prvně spletla s těma kraťáskovýma kalhotkama:D

  • Reply Spencie 01/09/2011 at 11:37

    Chtěla jsem tě poslat ještě doprdele za ty trička za 29,-, ale protože mě dojala tvá fotka ACHJO, tak nepošlu a popřeju ti hodně štěstí v hledání další práce :)

  • Reply nat 01/09/2011 at 13:15

    • Maya, jojo, já mám strašnou spotřebu všech, hlavně černých a béžových a hnědých světle – pořád XDDDD. nosím je i pod trička třeba, jako takové bezpečí XDDDD. ale nejvíc se těším na dlouhý BASIC trička od TallyW. <333333

    • pól, JUPÍ! jo, musela jsem, stál už 79,- jenom, tak ho mám na podzim :)

    • Michelle, dík :( je to nahovno. Vyraž, ale už je to probraný. né, já bych takový kraťáskový kalhotky na sebe nikdy neoblíkla!!! :D já musím mít samý sexy prádlo XDDDD

    • Jane, díky moc no :(

    • Miriabel, hele máš trošku pravdu s tím, aby si pak člověk všeho víc vážil, úplně přesně jo, no. taky to mám trošku v hlavě takhle. celkově pořád si myslím, že něco je za něco a tak :) snad něco brzy přijde nebo se zblázním. né já tohle ani vůbec nenosím tyjo :DDD

    • Spencíčka, :DDD vole. díky :)

  • Reply elis 02/09/2011 at 10:10

    já nejdřív myslela, že šátek jsou trenky pro F :D
    k tomu ostatnímu, víš jak to je… člověk je smutnej, že nevyšlo to, co si přál a čemu věřil, ale pak zjistí, že může bejt vlastně rád, protože díky tomu může vyjít něco mnohem lepšího, co by předtím třeba ani nenapadlo… aneb všechno je jak má bejt. já tomu prostě věřím :) a teď je divná doba celkově, dost lidí je v prdeli s financema i s jinejma záležitostma. ono se to všechno vyjasní a srovná, jen je potřeba to náročný období přečkat a zůstat v klidu. drž se, zvládneš to, seš přece Natálije ;)

  • Reply nat 02/09/2011 at 10:50

    • elis, XDDDDDDDDDDDDDDDDDD vy jste hrozní s těma spodkama všichni!

    no jasně, já vím, ale už to je dlouho hrozně, co není normální práce a už jsem fakt nervózní a odnáší to jen okolí, jsem hnusná, pritovná, prostě už chci mít klid. Dneska jsem byla v Continentalu dát ZASE žádost, doufám, že tam viděj, že tam furt lezu :)

  • Reply katie 02/09/2011 at 14:42

    coo tilko za 29 czk! ja chci taky :)

  • Reply nat 02/09/2011 at 14:53

    • katie, ja chci jeste 10 :( :D

  • Reply Joll Burr 06/01/2012 at 02:56

    po Mask Magnamity či jak se to jmenuje mi vyskákaly odporné pupínky! a tílka z NY taky skupuju!

  • Leave a Reply