Life & Stories

PRAHA

22/08/2011

No prostě… tohle všechno je na dlouhý vyprávění. Že se mi nechce na OAMF Trutnov jsem podle programu věděla už v červnu. Ten festival sám o sobě není nijak skvělej, chodím tam kvůli známým, je to taková naše akce, poslechnu si asi 10 kapel stejných každej rok, zbořím se na červený hlíně a jdu spát do stanu, za 3 dny přijedu celá špinavá a nemytá domů a svět funguje zase dál. Jenže letos by mě tam zajímaly asi 4 kapely, z čehož jsem 3 viděla na Rock for People… takže jsem všem celý prázdniny říkala, že pokud neseženu free vstup, tak na to seru.

Protože zas tam šlo hodně kamarádů, pokoušela jsem se ve čtvrtek o pásku zadara, ale nevyšlo to. F říkal, že se mu taky moc nechce, že prodá lístek a že si uděláme nějakej pěknej víkend spolu, že můžeme někam ject, přepsat, co budu chtít <333

Jsem zlá a poslala jsem ho na OAMF XDDDDD. Docela chudák koukal. Prej ho od sebe poslední dobou odháním a taky je prej divný, že jsem začala nosit samý krajkový tanga poslední dobou. Říkal.

Tak jsme to v pátek řešili a já mu říkám, ať jde na festival prostě, že se zabavím nějak. On nechtěl pořád. Tak říkám, že pojedu do Prahy, že má Pól narozeniny a že ho tam tím třeba překvapím. Tak nejdřív chtěl ject semnou, ale potom si to rozmyslel radši, protože by prý stejně nepochopil naše vtipy, jako třeba MNL TDN. První autobus jsem nestihla, tak jsem pak ještě přemýšlela, jestli nejít jen tak na ten fesťák, o to horší to bylo, že mi volal kamarád a nabízel mi ten lístek free, že ho před půl hodinou získal. Takže jsem tam nakonec mohla jít, jak jsem chtěla no. Tak dlouho jsem přemejšlela, že jsem skoro nestihla bus druhej, vzala jsem si na sebe to první co jsem měla nahoře na kupičce s tričkama, prostě skoro nic s sebou, myslela jsem si, že v sobotu ráno zase pojedu do Krkonoš…

Po dvou letech autobusem, ještě, že jsem nic nejedla celej den, jinak bych nemohla ani ject. Říkala jsem si, co když to nestihnu nebo tak. Restauraci, kde se všechno odehrávalo jsem hledala taky na poslední chvíli a zjistila jsem to jen z navštíveného odkazu někdy před dvěma měsíci! Jinak bych musela někomu napsat, že tam jedu a to jsem hrozně nechtěla udělat.

Tak jsem jela a jela… byla jsem zpocená jako prase, pot mi tek po zádech, po ksichtě a vypadala jsem fakt nejhůř. Tak mě mrzí, že mě všichni viděli tak <33 Příště už budu voňavá a vlasy nebudu mít zacuchaný a pokroucený <33

No, tak jsem vyšla nahoře na Muzeu a šla do El Puebla, kde se to konalo. Cestou jsou různý kluby a bordely a všechno, nějaký nigga mě tahal dovnitř, asi vypadám jako děvka. Vešla jsem do příjemný mexický restaurace,  slečna servírka mi řekla, že jestli někoho hledám a není nahoře, že bude dole XDDDDDD Tak jsem šla dolů a úplně jsem za paravánem viděla, jak tam Pól čumí, kdo přichází XDDDDDDD Tak jsem přišla ke stalo a všichni „TY VOLÉÉÉ!“ a Bárb normálně přestala mluvit na chvíli XDDDDD A já jsem málem zkolabovala, sedla jsem si, tekl ze mě pot, nemohla jsem dejchat, měla jsem hlad a žízeň a fakt mi bylo zle, což se spravilo po první malé studené desítce docela. Pak už byla sranda, nejlepší byl vtip Bárb prostě, kdo by to řek, že ta holka má v sobě takový humor!

S Haničkou nás obtěžoval na ulici nějaký muž a ona ho odpálkovala svou francouzštinou takovým způsobem, že týpek nevěděl prostě a tak zase šel XDDDD To jsem měla fakt respekt. Ještě, jak ona jak Francouzka vypadá.

Teď to pochopí asi jen PLURK:
Bella: … no minulý týden my říkáme
Bárb: my minulej tejden máme
Hanička: tyjo my říkáme minulej týden!
Bárb na TPK: no a ty řekneš MNL TDN!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No. Pak jsem Haničce šáhla na prso a jela jsem na byt spát, byla jsem hotová úplně. Už jsem mohla prozradit své tajemství, že jsem v Praze a tak jsem napsala hnedka Delfičce, jestli s námi ráno neposnídá a posnídala :)

Hanička mě tam čapla za záda a chtěla mi podpálit vlasy o svíčky.

Jak jsem teď fashionbloggerka, tak jsem musela jít do Paula žejo. Přiznám ale, že jsem lepší crossiant nikdy nejedla!

Potom jsem pomalu zamířili všichni k Palladiu a jen tak chodili po obchodech a tak různě, co vesničan v Praze dělá. Udělala jsem vám fashion fotku, jenže jakjsem socka, tak jsem od minula akorát vyměnila triko no.

Tílko: New Yorker, stálo asi 79 CZK před dvěma lety, je opraný a hnusný <3
Ostatní: jako minule

Křeč!

V jednu chvíli jsem dostala křeč do prstů na noze a to je šílený. Bárb to vesele fotila a Delfa se semnou přiběhla vesele fotit XDDD Nikdo nesdílel moji bolest a trápení. Ještě tam mávají do skla prostě.

Večer jsme šli do kina na tohle a bylo to dost dobrý. Potom za náma přišli nějací tři mladí cizinci a zvali a nutili nás ject s nima na nějakou párty. No nebolet mě nohy, být tam sama a být na někoho nasraná, tak normálně jedu.

Jsem zapomněla napsat, že jsme se vlastně na té snídani u Paula dohodli, že zůstaneme v Praze do neděle. Prostě jen tak. Tak jsem si musela koupit kraťasy a tričko a byla jsem od tý doby SAFARI. Ještě, že jsem měla troje kalhotky, ani nevím proč. V neděli jsme snídali na Arkádách v McDonaldu. Bárb mi doporučila nejlepší obchod na světě, kde byly samý hadry pod stovku a tak, díky <33

Domů jsem vyrazila v poledne, málem jsem nestihla autobus do Buků, podcenila jsem časovou frekvenci nedělního metra nějak. Tam mě čekal již střízlivý přítel s miskou nudlí z festivalu.

Safari a nudle už doma :)

Jako bylo to super, až na sobotní večerní chvilky teda nějaký, nelituju toho, že jsem nešla na OAMF vůbec. Jsem ráda, že se mi povedlo překvapení, taky chci poděkovat, ač si to nepřečtou, všem sponzorům mé cesty a rodičům, že mi řekli, ať si něco koupím a že mi to dají k narozkám a tak <33 Konečně jsem vypadla a užila si víkend. Měla jsem tam být dodnes!

Už nemám sílu, takže o Vodafone, dnešku, dnešní večeři a všem ostatním až zítra :)
Jsem ráda, že jsem je poznala úplně všechny. Třeba Erakis mě mile překvapila úplně, tak jsem prostě ráda za celej vejkend, díký :)

You Might Also Like

22 komentářů

  • Reply Eva Liliana 22/08/2011 at 22:21

    To je hezký. A chci tvoji postavu z fešnfotek!!!

  • Reply johanka 22/08/2011 at 22:27

    a hlavne je super, ze se to povedlo, takovy dobre pozitivni blog :)

  • Reply pól 22/08/2011 at 22:31

    já děkuju tobě, žes přijela a udělala mi nejlepší překvapení na světě prostě <3 milujeme tě, ale to víš, viď! a vůbec za špagty, zítra si je dám k obědu a taky za vybrání filmu v kině a za sektání s delfou! ;) xoxoxxx

  • Reply moni 22/08/2011 at 22:32

    taky jsem rada, ze se to povedlo :-) a prosimte tys jela jako prekvapeni a melas teda domluveny spani? nebo se te nekdo ujal? :D ja abych vedela, az se naseru nekdy a pojedu, jestli me nechaj prespat :D
    taky mame minulej tyden
    a to tvoje tricko shanim uz tak dva roky, je mi jedno jakej bude mit potisk/motiv/barvu .. chci chodit v leginach a nemam k tomu jediny dlouhy tilko/tricko
    tally weijl je nejlepsi a je to muj nej obchod no uz dlouho, za lidove ceny :D

  • Reply Bárb 22/08/2011 at 22:33

    Můj vtip, hele, nepřestane být nikdy vtipný :D
    Každý je někdy ale mrzutý jako! A ty jsi hodně starostlivá a hodná <3
    Bylas super překvápko. A Delfička je zlatíčko.
    K Póloj zase někdy zajdeme i s Haničkou! :)
    F. je hodnej, že na tebe poslušně čekal i s nudlema!

  • Reply mary 22/08/2011 at 22:35

    Ja len dúfam, že aj mňa raz tak prekvapíš <3 (12.9. mám meniny XDDDDDD )

  • Reply Erakis 22/08/2011 at 22:41

    Jé, jsem v blogu!! :) já byla taky moc ráda, že jsme se konečně viděly a snad se to zase brzy zopakuje! :) Skvělá akce.

  • Reply hardyz 22/08/2011 at 23:52

    jéé tak tohle je úplně starej dobrej natálčin blog ♥ mě teda baví každý článek, kterej napíšeš, ale tohle je takovej ten typickej plnej fotek, zážitků a srandy :)

  • Reply mirabel 23/08/2011 at 05:52

    Oprany a 2roky stary… O to ale nejde. Ty mas proste vkus a vzdycky to uplne skvele nakombinujes:))
    A souhlas s hardyz:)

  • Reply nat 23/08/2011 at 06:52

    • Elilínka, žejó, jsem konečně někam vypadla, ale chci za tebou do Berlína ještě někdy letos i kdyby to bylo na chviličku XDDDD Ty máš dobrou! :P

    • johanka, jono <33 jsem ráda úplně hrozně

    • pól, já vás taky miluju, všechno problěhlo hladce a v pohodě a bylo boží, že jsme tam prostě jen tak zůstali do neděle! :))

    • moniskka, se spaním byl taky problém, protože v bytě spal už někdo, takže jsem tam nakonec spala s cizím mužem no XDDDDDDDDDDDD to triko je boží, ale už je fakt dost takový opraný, spíš na doma už, škoda ho. to seženeš všude ale takhle levný, v NY.. :) TW mám taky ráda, když mjaí slevy, tak máš hned 3 věci za 3 stovky :)))

    • Bárb, NEPŘESTANE NO XDDDDDD. ne ty ne. já jsem. XDDDDD Jojo, musíme! :) No nedovolil by si nečekat! XD

    • Mary, takhle brzo to nedopadne a překvapení to asi nebude, ale já fakt doufám, že bych někdy přiject mohla! :(

    • Erakis, jojóó! :))

    • Hardyz, jó tak to je dobře, až bude úplně dobře, tak to bude furt :D

    • Mirabel, ježiš tak to děkuju, já nenosím už moc žádný extrémy jako dřív, i když jsem si tam koupila kalhoty béžový a to jsem nikdy nenosila, jen černý a růžový, tak jsem na sebe zvědavá :) tak snad do budoucna jich bude víc.

    DALA JSEM TO SEM VČERA V 11 VEČER A NECHÁPU, JAKTO, ŽE MÁM 9 KOMENTÁŘŮ, VY NESPÍTE? XDDDDDDDD

  • Reply sumiko 23/08/2011 at 08:23

    Z těch fotek jídla mám hlad, jdu snídat! Moc vám to všem sluší, taky bych se chtěla zůčastnit nějakého srazu…a zrovna když jedeš do Brna, tak já tam nejsem :/

  • Reply katie 23/08/2011 at 08:28

    juu! pekne napsano :) jsem rada, ze jste si ten vikend tak uzili :)

  • Reply katie 23/08/2011 at 08:28

    p.s. a libi se mi jak jsem na te fotce neviditelna :D

  • Reply Hanička 23/08/2011 at 09:42

    prostě jupí, ne XDDDD těším se někdy zase!

  • Reply lucienda 23/08/2011 at 09:47

    sem ráda za tebe, že sis to tak užila <3

  • Reply consuelle 23/08/2011 at 12:37

    hej pipko tobe to slusí jako blazen <3333

  • Reply Dáda 23/08/2011 at 23:54

    Já bych s Tebou šla taky na snídani mumínku :) Proč si mi nedala vědět?? Sice jsem nebyla v Ph, ale já bych přijela :D jakoooo..
    a super konec s nudlema jako vždy!:)
    -D-

  • Reply Dáda 23/08/2011 at 23:55

    joooooo a zapomněla jsem dodat vyvedenej fešn blog!<33333 :-DDD

  • Reply nat 24/08/2011 at 11:52

    • sumiko, tojono :( to mě taky štve. tam nejezdím zrovna moc často. vlastně vůbec. kdyby tam nebyl Zmetek, tak nikdy.

    • katie, díky :) JSI NO :( XD

    • hanička, jupí já taky XD

    • lucienda, no ale my dvě jsme úplně zabitý poslední dobou!

    • consuelle, díky tobě s těma novýma vlasama taky <3

    • Dáda, na tebe nemám telefon a nic vůbec :( tak příště jdeš taky! :) ale napiš mi na FB do zpráv telefon! :)

  • Reply Jane 24/08/2011 at 20:13

    Jeee to zni paradne, moc ti to preju, vsechno. A Polova oslava vypada skvele a vubec vsechno na me skvele pusobi! :) Pujdem bydlet do Prahy a bude!

  • Reply Spencie 26/08/2011 at 11:48

    Diky ty fotce uz jsem pochopila SAFARI !! XDD příště už budu mávat na safari a ne na holku v růžovým XDDDD Chtěla bych toho tolik okomentovat, ale máš tady toho tolik, že nestíhám a jdu číst dál XD

  • Reply nat 27/08/2011 at 21:11

    • jane, JO :)

    • spencie, XDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Leave a Reply