Moleskine

Kefír a blumy

02/08/2011

Včera jsme s Lucií tak bádaly a hledaly po internetu všechno a nic, až Lucie narazila na Chorvatsko za 1250 CZK na osobu, za podmínky, že pojedeme čtyři a budeme v jednom apartmánu. To se za tuhle cenu s dopravou dá fakt přežít, řekla bych, že za 1250 i vesele přežít. Za tuto cenu by mi dokonce ani nevadilo, kdyby deset dní pršelo a já čuměla na moře z balkónu a pila a pila a pila… jenže než jsme sehnaly dvě spřízněné duše, tak si to nějakej hajzl koupil. A já to mohla dostat k narozeninám >,__,<

No, nakonec jsem byla ráda, protože ke svému běhání a budoucímu geocachingu potřebuji nutně iPhone se všema těma aplikacema, který strašně moc využiju právě. Úplně mi stačí starej bílej 3GS s menší pamětí! Koukala jsem, že se pohybují okolo 6000 CZK už, takže než ukecám všechny, že budu mít narozeniny, tak seženu třeba za 5000 CZK a budu mít krásné a bohaté narozeniny s iPhonem, na kterým nejde pořádně napsat smska, čímž se odnaučím psát smsky za jízdy v autě! Koupě iPhonu tedy prospěje mnoha lidem. Já budu běhat s čipečkem a hledat u toho keše, F přestane být nervózní z toho, že píšu smsky za volantem, hlavně teďka, když prodává svou milovanou felicii a u rodičů nebudu mluvit už jenom o tom, jak si nemůžu pořádně změřit trasu na běh a musím pořád běhat ty samý změřený!

Android nechci, spíš mi řekněte, jestli neznáte někoho, kdo prodává bílej iPhone 3GS :)

A hlavně, kdo na prodej nespěchá, protože já všechny ukecám až okolo narozenin a to bude začátkem září. Složím celou rodinu v jeden dárek, to budou šťastní, že nemusí nic vymýšlet. A já taky. Jůůů.

Mám takovou bezlayoutovou náladu a tak to tady nechám chvilku takhle bělostně nijaký, líbí se mi to víc, než tady mít layout stejně. V práci to je divný a dneska jdu očumovat večer další práci, kterou bych dělala po večerech, možná dlouho do večera, takže náročný to sice bude asi úplně, ale když člověk potřebuje peníze, tak si myslím, že nemá jinou možnost než mít třeba dvě práce a smířit se s tím, že nebude mít skoro žádný volno… Chce to si to nějak naplánovat a ject podle toho pěkně. Takže já doufám, že všechno dopadne, jak by mělo a že se z toho kdyžtak neblázním.

V neděli jsem donutila F, aby se mnou šel na procházku pro keš nahoře nad vlekem, bylo hnusně, měli jsme úplně promáchaný nohy, ale keš jsem svým radarem v hlavě hned našla a pak jsme vám udělali fotku našich kopečků a dole kousek Buků a je tam vidět střecha našeho domu!

Ještě jedna fotka, první den, když přijeli Bárb a Pól a první keš. Hledala jsem to u zídky pořád dokola, protože jsem ještě nevěděla, že to má úplně přesnou navigaci na metry a přesvědčovala jsem je, že to je někde tam XDDDDDDDDDDDD A vůbec tak jako jsem vám teoreticky mohla ukázat víc fotek z minulýho týdne, ale vy si to vůbec nezasloužíte, protože děláte, jak kdyby tady nebyly!

Zítra jdu na odpoledne do kanceláře s kolegyní, dopoledne budeme mít stánek na náměstí, ještě, že bude prej pěkně. O víkendu si uděláme s Lucií nějakou menší túru i když jsem přemýšlela, že bych s ní dala tu Sněžku, aspoň bych věděla, kudy se tam úplně přesně jde XDDDDDDD A taky bych dala nějakej dlouhej cyklovýlet. A nevím kam. Všechno mám děsně projetý letos. Už mám 1000 km z běhu a kola za rok 2011 a to to počítám od dubna! Btw, sice jsem vám slíbila, že se budu vážit každej měsíc prvního, ale bohužel jak naschvál mi to nejde se ráno vysrat a hlavně se hrozně bojím, že jsem nic neshodila a tak se možná ani vážit nebudu, omlouvám se! Někdy v září to napravíme všecko.

You Might Also Like

12 komentářů

  • Reply mary 02/08/2011 at 15:15

    takýto layout je uplne naj! Super sa tváriš na tej fotke:D

  • Reply delfa 02/08/2011 at 15:17

    ta fotka je pekna:) na kese v zabkach:)
    a dej vedet jak si dopadla s pracema:)
    jo a darek – dobry napad :D

  • Reply nat 02/08/2011 at 17:53

    • Mary, žejoooo <3 no já tam něco černě ječím!

    • delfička, děkujeme, já netušila, že půjdeme pro nějaké keše! XDDD s prací to asi možná vyjde, ale pak no time forever teda… ale hlavní je, že se vyhrábů :)

  • Reply Kleer 02/08/2011 at 19:36

    joo, kešky, to už je posedlost pak hele, bacha na to! :D Táta už sbírá asi 4 roky, jezdí kvůli tomu na různý srazy… a hlavně ho to donutilo chodit do přírody, takže je to dobrá věc a hlavně jsou často na místech kam by ses jinak nedostala :)

  • Reply nat 02/08/2011 at 20:07

    • Kleer, až tady udělám já pár keší, tak sem přijedete je hledat jo? <333

  • Reply Kalanka 02/08/2011 at 20:52

    Buky krásný

  • Reply Dáda 02/08/2011 at 21:11

    Ty si fakt úchylačka :D Já už normálně koukala, co to je to hledání těch kešů – jsi mně úplně zblbla :D No hele, ale stejně jsem nepřišla na to, kde najít ty parametry, kde to mám jako hledat???
    -D-

  • Reply Jane 02/08/2011 at 21:35

    ty ses tim ted uplne posedla tema keskama. :DDD

  • Reply bet 03/08/2011 at 12:43

    Za keskovani mas plus bod :D.
    A proc nechces Android? Ja ho mam, je super! :)

  • Reply nat 03/08/2011 at 17:50

    • Kalanka, jojo <3<3 tam najdeš svoje okolí a kde ty keše jsou. :)

    • jane, NEJSEM POSEDLÁ XD

    • bet, jo vid<3 no ja nevim, prijde mi, ze to ma mozna min aplikaci, nez ihpone. na ihpone toho je silene megamoc. je velkej, obri display na fotky a filmy az bude nuda.. :)

  • Reply Kleer 03/08/2011 at 19:23

    noo, věřim, že se taťka dostane i do vašich končin :D tak kdoví, třeba pojedu s ním :D

  • Reply pól 04/08/2011 at 09:47

    vidim porad starej layout jako

  • Leave a Reply