Jídlo, paleo a sport, Moleskine

Light Brown Hair <333

26/07/2011

Prosímvás (a teď přijde novinka!) jsem kokot no. Víte, jak jste mi psali ty e-maily na které mám zasílat posty s heslem? Ano, ty posty by tady už dávno byly, jenže z 67 lidí já jich mám ve skupině 66. Prostě jsem fakt postupně úplně jela jméno po jménu a ukládala si vás všechny do skupiny, že budu do skryté kopie dávat celou skupinu, jinak bych se zbláznila… a jeden člověk chudák mi vypadl a já bych neusnula, kdybych ho jen tak vynechala. Takže já asi udělám to, že všem pošlu e-mail nějaký a ten jeden člověk, který ho nedostane a psal mi o hesla se mi ozve. Datum a čas UPŘESNÍM někdy příště. Kdyby se mi někdy stalo něco jako, že všichni uvidíte všechny e-maily na které posílám něco, tak se předem omlouvám, ale jak již víte, jsem kokot. Ale zas dobrý je, že se můžete navzájem všichni kontaktovat, vytvořit společný chat 67 lidí a zorganizovat mi oslavu narozenin, let stíhačkou a tak! XDDDDDD

Včera jsem se naštvala. Byla jsem asi 3 hodiny úplně blonďatá s nazrzlými prvky. Chtěla jsem z těch docela tmavých vlasů vyplodit vlasy světle hnědé a nešlo to jinak, než je nejdřív odbarvit zesvětlovačem. Vygůglila jsem si ten nejlepší na světě a udělala to. Následně večer jsem si na ně dala nejsvětlejší hnědou a teďka mám krásnou světlehnědou a nazrzlou barvu, líbí se mi to a na podzim ji ještě dozrznu <333

Člověk nemá na kadeřnici a pak si i sám dokáže vytvořit, co se mu líbí, super <333

No a jinak si tady žeru kungpaa a rezatý rizeta. Taky si tady žeru Tatiany, ty miluju. Dneska jsem byla na tom pohovoru. Ty pohovory snad nemají smysl vůbec ani. Samej živnosťák, peníze jen z prodeje, nikde už vám nedají fix. Vlastní auto, mobil, notebook. Udělala jsem malý fuck a šla jsem za PK Pod Lékárnu. Dala jsem si presso s mlíkem a povídali jsme si, kšeftovali trošku a smáli jsme se hrozně tragédním věcem. On mi pořád říká, že jsem jako fakt strašně viditelně zhubla, tak jsem z toho celá šťastná a blbá, protože jsem dneska večeřela až v deset hodin večer.

Věděla jsem, že tenhle tejden bude produktivní, ale nevěřila jsem, že konečně nafotím a udělám fotky, nad kterýma přemýšlím snad měsíc! Tak jsme to dneska všechno s Lucií udělaly za pomocí mého ‚hele sem si stoupni, ne musíš sem přesně si stoupnout a sem dát foťák‚ a mám přesně fotky podle mých představ prostě, neuvěřitelné. Udělala jsem jim i přesný úpravy, jaký měly mít a to i pár umělých, nepochopitelných barev, což mi hned pomluvil Pól a tak jsem se hrozně nasrala a smazala jsem se z toho z facebooku, plurku a smazala jsem i gmail. Ne sranda. No zjednodušeně: mám přesně fotky, který jsem chtěla i přesně tak upravený a stvořený. Jsem fakt ráda za ně a děkuji Lůce za trpělivost a že musela koukat na mé nahé tělo, které se co měsíc stále tvaruje do víc hotbody. Když budete hodní, podělím se, což mi připomíná, že jsem sem chtěla dát i víc fotek od Alana.

Podělím se ještě o jídlo, tenhle týden se snažím jíst zase trošku jako člověk, nemluvě o tom, že kvůli mé nemoci bych měla mít nasazenou podobnou, horší „dietu“ stejně, takže si snad pomůžu i trošku zdravotně zase :)

Tohle jsem nazvala jako takový falešný kungpao nebo u nás se tomu asi hodně říká „čína„. Bez oleje, dost dobrý. Osmahnete si kuřecí maso bez oleje na nepřilnavý pánvi, pak do toho naházíte celej, na kolečka nakrájenej pórek, papriku a cibuli, zalijete vodou a sojovou omáčkou a půl hodinky to dusíte pod poklicí a doléváte vodu sem tam. Nic víc, nic míň, je to výborný a žaludek vám poděkuje.

Rezatý rizeto je vlastně mleté maso (vepřové+hovězí) opečené s kořením červená paprika a kari dohromady. Přidaná rýže a hrášek, cibule. Taky nic víc. Pokud kupujete mleté maso, vybírejte libovější. Existuje mleté z různých částí těla zvířete taky. Pokud opravdu hubnete, tak si mleté vepřové nedávejte příliš často, nedá se říct, že by bylo zrovna dietní. Ale nepřehánějte to s tím :) radši běhejte a jezte, než že nejíte.

Potřebuju sakra už titulky k SaB S01E08, snad zítra budou. Zítra se možná bude fotit ještě něco. Prostě produktivní týden, říkám to pořád. A kdybych měla svůj pokoj, tak celý týden kreslím a maluju a tvořím! Tady to vážně nějak nejde, nevím proč.

Jdu spát, musím ráno běhat. Když jsem dneska viděla fotku, jak se mi pěkně tvaruje už zadek, tak toho teď nenechám. To bych nebyla kokot, ale ultrakokot. Kolikrát jsem dneska napsala kokot?

You Might Also Like

20 komentářů

  • Reply Spencie 27/07/2011 at 05:07

    Kdybych nešla do práce, tak ti ty kokoty spočítám XDDD .. jinak tyo ti vynadám, že jíš týden jak prase a týden hezky! Už si mohla být zas kousek dál XDD Rozhodla jsem se, že ti dám celý máslo, protože já už ho jíst nebudu, hodná vid. Tak zase ahoj XD

  • Reply Spencie 27/07/2011 at 05:07

    Jůů jsem první asi po 18468489 letech

  • Reply nat 27/07/2011 at 07:10

    • Spencie, to jsi hodná! První jsi proto, že jsem to dávala asi ve 12 v noci a ty vstáváš v pět do práce XDDDD No ale právě, že já ho nechci celý, to si můžu rovnou koupit! XDDD já potřebuju vážně jen 2 lžíce XDDDD

  • Reply mary 27/07/2011 at 07:59

    Ja POTREBUJEM vidieť tie fotky!!!!

  • Reply Elilína 27/07/2011 at 08:43

    Co je to SaB?
    Ten odbarvovač jsem taky používala, taky ze mě (!!!) udělal blondýnu, haha… hezký to máš, more.

  • Reply nat 27/07/2011 at 09:03

    • Mary, však jen co bude čas udělat všechny, tak já se pochlubím ráda, když jsou fakt přesně, jak měly být <333 úúú jsem za ně ráda <333

    • Elílín, Switched at Birth :) díky, blondýna ÄVCHEN jsi byla? XDDD

  • Reply lucienda 27/07/2011 at 09:18

    na živo ty vlasy vypadají ještě líp <3

  • Reply Eiffelovka 27/07/2011 at 09:19

    Ahoj Nat :)
    Tvůj blog čtu už dlouho a strašně ráda :) vždycky mi dodá takovou energii a sílu něco dělat :)
    Ty vlasy máš úžasný. Já ke kadeřnici chodila na melíry a úplně mi to zničilo vlasy než když jsem si je barvila sama, takže „fuck hairdressers, make it on your own!“ se stává mým heslem :)

    A hlavně jsem ti chtěla poděkovat za odkaz na ten seriál, zkoukla jsem to skoro najednou a už se nemůžu dočkat na další díly…jinak dneska už jsou titulky na serialzone

  • Reply nat 27/07/2011 at 11:04

    • Lucienda, jé dík tyjo :)

    • Eiffelovka, ahoj, děkuju, jsem ráda, že se někdo třeba těší až se na so-magicu objeví nový článek a rád si ho přečte, fakt <333 děkuju. Uvidím, co mi to udělá s vlasama, protože já narošený mít docela chci, kvůli účesům a tupírování. SaB jsem viděla už v 7.30 ráno dneska, musela jsem prostě a taky se strašně těším na další díly. Fakt mě to hrozně baví! :)

  • Reply miriabel 27/07/2011 at 11:18

    mohla bych te taky poprosit o tvuj mail nebo odkaz na ten clanek? moc rada bych cetla tvuj blog dal, ale tenkrat jsem psala porad nejake prace do skoly a nestihla ti napsat. byla bys moc hodna:)
    ps, barva je skvela!:)

  • Reply elis 27/07/2011 at 12:56

    pěkná barva :) na zrzavý si teď taky ujíždím, dělám to hennou – příroda <3 příští týden se na to zrovna chystám :))
    pokud si vzpomínám, na ty posty s heslem jsi chtěla IP adresu, já ji v tý době nevěděla, páč jsem měnila připojení… teď už ji vím, tak pošlu až budeš posílat ten kontrolní mail :))
    a mletý maso bych koupila jedině v řeznictví, v marketech nějak nevěřím, že tam nenamelou to, co se neprodalo :D ale budu dělat tu tvoji sekanou jsem se rozhodla, tak za měsíc a kousek, místo narozeninovýho dortu :D a udělám s ní někomu fakt radost :)))

  • Reply Adelka 27/07/2011 at 13:10

    jsi proste kunda, to je jasny!
    mail ocekavam a tesim se na fotky *88*
    a mam radost, ze proste nesedis doma, ale mas tuhle kreativni naladu, nabity tyden a tak, ono to hrozne nabiji energii a mam taky chut neco delat.
    jo a udelam si to rizeto, uz se tesim!
    no a ted jsem zjistila, jak me strasne ovlivnujes jako XDDDD

  • Reply Dáda 27/07/2011 at 14:46

    Nafoť Váš byt!!!
    A nechápu proč se směješ mým rajčátkům jako??? :D
    A ten džus se tak jmenuje – antioxidanty..znáš to ne??
    -D-

  • Reply Tina 27/07/2011 at 15:31

    Co to bylo za odbarvovač? Já chci taky světlejší vlasyˇ, hoď sem tip jak na to!!!
    Taky jsem pro fotky bytu, vypadá to vždycky strašně pěkně.
    Už se taky snažim jíst normálně, ale dostala jsem k svátku samou čokoládu, tak je snad budu muset vyhodit, protože jinak je sežeru…

  • Reply nat 27/07/2011 at 17:35

    • Miriabel, já ti jej pošlu až zjistím, kdo byl ten jeden chudák jo? :)

    • elis, já se henny bojím zrovna. taková moc příroda XDDD ok ok pak ti řeknu a dáš vědět. ta sekaná je božská no, no úplně nejlepší by bylo koupit si totálně libový vepřový a umlet si to doma <333

    • Adelka, diky ty taky seš ale, hlavně jsme byly, jak jsme byly blond! XDDDDDDDDDD ja mam taky radost! ja bych to delala POŘÁD TEĎKA ÚPLNĚ, já snad něco udělám někde tady XDDDDDDDDD to rizeto je bomba, užereš se! to je dobře, ale ne? mě taky ovlivňuje plno lidí :)))

    • Dáda, RAJČÁTKA XDDDDDDDDDDDDDD

    • Tina, to byl PALETTE UIL <333 bála jsem se jako prase!

    • DÁDA + TINA, holky nejde to :) to není můj byt ani náš byt, to je byt přítele a jeho bratra, určitě by nebyli rádi. je to soukromý takový dost :) navíc je takhle fajn jen kuchyň, jinak všude to je jinde hodně zastaralé, prostě po rodině, co měla tři děti a nemohla si dovolit nikdy nic renovovat. až budu mít někdy svůj, tak ukážu :)

  • Reply Tina 27/07/2011 at 18:10

    OK s tim bytem chápu ;)
    Tak snad bych to mohla taky zkusit to palette, snad mi neslezou vlasy…

    P.S.: taky se hlásím s mailem, nějak jsem to prošvihla asi…

  • Reply Jane 28/07/2011 at 10:08

    Ta prvni fotka je naprosto skvela a vlasy vypadaji skvele! A chci videt ty fotky!!

  • Reply nat 28/07/2011 at 11:36

    • Tina, :))) vlasy ti neslezou, dokonce mi přijde, že je mám úplně ok <3

    • Jane, díky! :)

  • Reply Lúca 28/07/2011 at 19:25

    Chci se zeptat, na to tvoje rezatý rizeto – je nutný mít tu Passatu nebo co to je? Nejde to něčím nahradit?? Rozhodla jsem se to uvařit a dát rizetu znovu šanci, ale tohle jediný mi chybí!!

  • Reply nat 01/09/2011 at 12:43

    • Lúca, v rezatým PASSATA není :) ta je v tom dietním! :)

  • Leave a Reply