Moleskine

Další bombardování čtenářů mým zadkem

18/07/2011

No, tak když chcete XDDDDDDD. Tuhle fotku vám sem dávám proto, že jsem nevěděla, že mě někdo fotí. George si prostě musel vyfotit jak si vymačkávám z podprsenky vodu, z toho vznikla nefejková fotka, kde jsem nic nikde nemohla zatáhnout a ani se postavit dobře. Jako já vím, že už to je dobrý oproti tomu, jaká jsem byla, ale prostě kdybyste dřív vypadali TAKHLE jako já dřív, tak byste si vlastně teďka ještě připadali „tlustí“. Tak moc mě mrzí, že nemám fotky, kde jsem měla 70kg. Mám myslím někde jen břicho vyfocený, ale nevím kde.

No a dneska jsem si u rodičů přebírala nějaký věci, chci toho hodně vyhodit a mít prostě jen pár sbalitelných krabic. A našla jsem tam úplně skvělou věc XDDDDD Pramínek mých vlasů, co jsem si na památku ustřihla, když jsem byla v pubertě XDDDDDDDDDDDD

Takže to je prostě hustý. Někdy v roce 2005 a dnes :)

A jinak nic, jako pořád je všechno divný, v neděli jsem byla v práci na koupališti, dneska v Trutnově a zítra budu mít stánek na náměstí. Dobrý bylo, že v tu neděli jsme odpoledne jeli zase na Opaťák, jinak bych umřela vedrem.

Byla jsem poprvý v životě snad na šlapadle, taky jsem byla shozena dolů z něj! A tak. Projekt jste si nikdo ještě nerozmyslel? Nebo jak jako :)))

You Might Also Like

7 komentářů

  • Reply Bárb 18/07/2011 at 19:41

    Máš prostě ale moc pěkný záda :) Myslím, že zadek by mohl i zůstat, jen zpevnit.. a stehna by ještě trochu chtěla, hm? Ale jako jak říka většina, už takhle vypadáš líp něž spousta dalších lidí.. prostě máš dobrý křivky, vlasy a opálení a je to sex :) Ale rozumím o co ti jde a jsem s tebou za jedno v tom! (cozy)

    Moc se mi líbí ty meruňkový plavky a opálená kůže.. teď když jsem se rozhodla, že se budu opalovat je hnusně, áchjo.. ale tak snad se ještě vyčasí :D

    Ty vlas O_o !!!

  • Reply lucka 18/07/2011 at 21:17

    Natálko! bomba a jak píše Bárb, máš úžasný křivky a je krásný, když na nich není žádný sádlo ;). a odkud máš prosím ty plavky? moc se mi líbí ta barva..
    do projektu bych se přihlásila, ale psala jsi, že když někdo nemá čas to dodržovat, at se rači nehlásí, tak se nehlásím, mám takovej nepravidelnej život a to by znamenalo do něho závést řád a to by mi asi nešlo.. :) ale rozhodně, kdybych si měla vybrat nějakýho kouče, brala bych jedině tebe. a v čem spočívá tvoje nová práce? nějak jsem to nepostřehla..
    měj se moc krásně

  • Reply Zuza 19/07/2011 at 12:48

    já bych se klidně přihlásila, ale já zas nechci shazovat, ale zpevňovat a to teda pořádně :D hlavně břicho, zadek, stehna..klasický problémový partie, ale vždycky s něčím začnu a pak zase přestanu..to je to, že se bojím, že bych to nedodržela a brzo pustila a měl by se přihlásit asi někdo jinej :D zvlášť když něvím, v čem ten tvůj projekt spočívá :))
    Jinak náhodou máš krásný tělo a úchvatný plavky, jde to k sobě nádherně, závidím opálení.. já dohněda nikdy něbude, jen trošičku..to je maximum co ten můj pigment zvládne :( njn…

  • Reply nat 19/07/2011 at 13:04

    • Bárb, záda? XDDD to mi ještě nikdo neřek nikdy. právě, že zadek chci takovej větší, se mi líběj pořádný zadky, ale asi stejně půjde dolů, nevím. zpevnit ho bude ale šílenost, tam je pořád děsně moc tuku a než se to promění na svaly, tak bude 2025. ony jsou spíš hodně křiklavě oranžový než meruňkový, ta fotka má divný barvy, vůbec jako ten Jirkův telefon je divnej. mám video, kde mám bílej obličej celej XDDDDDDDDD

    • lucka, díky :) plavky jsou z Tesca. no, to se nehlaš, to bych měla nervy XDDDDD reklamní kampaň pro OZP, stánek, letáky.. :)

    • Zuza, to je o hubnutí ještě pořád. Zpevňovat se bude za dlouho až :) pak můžu něco doporučit. Já jsem hnědá hned, je to výhoda, hlavně mám ráda úplně hnědý opálený lidi :D

  • Reply Dáda 19/07/2011 at 17:21

    Máš fakt dobrý záda jako, ani jeden malej zábyh, kterej by nevypadal dobře!! Jenom já mám tlustý špekatý záda :D :D
    -D-

  • Reply Della 20/07/2011 at 17:29

    A co budeš na stánku prodávat?:) Jináč v tom minulým postu je na těch fotkách hrozně vidět, jak se ti krásně formuje postava:)

  • Reply Jane 22/07/2011 at 23:53

    vypadas skvele, kocko! hau, domluvil jsem.

  • Leave a Reply