Moleskine

Vytřídila jsem skříííň <3

25/06/2011

Ano, tak se mi povedlo vytřídit jakože skříň. Dala jsem pryč velký věci nějaký, který už nikdy nechci mít na sobě. V tak maličkým těle prostě nemůže bejt tolik tuku, co bylo. Slíbila jsem už na plurku, že dám věci k prodeji na internet a až potom zbytek dám mé známé do malého sekáče, takže někdy zítra večer by se to tady mělo objevit. Kdo by měl zájem :) Nejhorší na tom je, že tam jsou i věci, co mi perfektně jsou, líběj se mi, ale já je prostě z absolutně neznámýho důvodu nenosim. Nevím proč, prostě je nenosím, ale je mi líto dát je pryč, jenže jsou tady zbytečně. Takže se pokusím překonat a nafotit je taky…

A taky jsem udělala asi 15 párů náušnic k prodeji, konečně. Měla jsem v peněžence jenom dvacet korun a tak mě to nějak donutilo. Abych měla dalších pár drobných. Zítra udělám dalších 15 párů dopoledne a všechno snad večer stihnu dát sem. Snad se vám budou líbit a udělají radost!

Post o běhání určitě bude, ale je toho strašně šíleně moc, co napsat a já prostě na to nějak nemám náladu. Takže se omlouvám. Hlavně teďka moc neběhám, určitě ne každej den, protože v práci celej den lítám venku a stojím, chodím, stojím, chodím, stojím a tak mě bolí nohy. Už abych seděla někde zavřená a těšila se na sport, teď mám dost sportu v práci – no jako oproti tomu, že jsem jen seděla na gauči, jedla a spala :)

Reklamní kampaň OZP je docela těžká a unavující. Fyzicky i psychicky. Ještě jako bonus za to nejsou skoro žádný peníze, prostě maličko, minimum totální, ale sežeňte v tomhle posranym kraji práci, měla jsem jít do tý Prahy v prosinci, když mi nabízeli práci dobrou a měla jsem být ve spolubydlení se dvěma super slečnama za pouhých 5k ve velkým vlastním pokoji. Ale odejít zatím pořád nějak nejde, je tady toho hodně, o co by se člověk měl starat ještě nebo se dohodnout…

Nemám peníze na Rock For People. Už druhej rok nemám peníze prostě, protože tady není práce a protože jsem byla blbá, že jsem si zaměstnání nenašla dřív. Můj přítel mě prosí, brečí, kňučí, že on má peníze na RFP pro nás oba, že mi koupí lístek a všechno mi zaplatí, ale já jsem hroznej člověk a je mi to šíleně blbý a tak jsem řekla, že nepojedu, protože bych tři dny myslela na to, že za mě někdo něco platí a umřela bych z toho.

Včera jsem udělala šíleně dobrý kapustový karbanátky. No prostě vynikající, studený jsou ještě lepší, než teplý. Právě jsem dojela poslední kus a klidně bych si zajela pro kapustu zase a udělala si dalších 6 :))) Zdravá dobrá strava a ještě to vyjde tak levně. Kapusta za 12 korun, půl sáčku sojovýho granulátu za 7 korun, 3 vajíčka, česnek, sůl, pepř, malá cibule a malá mrkev jedna. Je z toho 6 velkých kousků.

Vůbec na nic nemám náladu.


Hubnutí mi jde díky běhání skvěle, jsem nikdy na ruce neměla vidět dole takovou tu čárku, co vidíte na fotce XDDDDDDDDD Nebo aspoň, co si pamatuju. Břicho a stehna jsou na tom trošku hůř, ale už fakt nejsem to prasátko, co mělo docela velký faldy i na zádech, bylo mi to vážně nepříjemný. Teďka už se cejtím vcelku fit a za chvíli se budu děsně nudit, protože budu hubená přesně tak, jak chci a co pak jako budu dělat? Budu vás otravovat posilováním těla. A až ho budu mít pevný tak se budu nudit, musím dopředu vymyslet, čím se budu tak strašně moc zabejvat!


Je mi trošku líto Christiny, která je prasátko zrovna teďka. Zrovna ona, která měla postavu vždycky k sežrání. Ty její ženský boky pěkný, ale vcelku štíhlý pevný nohy se proměnily v kejtičky. Ona snad ale nebude mít problém shodit. Ona má celé dny čas a peníze na to, aby si najala trenéra a on ji dal za půlrok zase dokupy v sexy kočku.


A já už chci takhle skákat někde u vody, jako tahle slečna. Máme s holkama už vybraný dva termíny na Slapy a pojedeme v ten, kdy řeknou v éteru krásný slunečný počasí. Žádný plány 3 měsíce dopředu, prostě vyjedeme až řeknou, že nebude chcát! Takže, Živohošť boj se. A peníze, přihrňte se mi odněkud. Dík.

Takže já se pokusím stihnout do zítra do večera všechno připravit, kdo bude mít zájem o něco, buďte připravení :) Čáu!

You Might Also Like

12 komentářů

  • Reply Nea 25/06/2011 at 17:45

    Držím palce v hubnutí! Ale co se běhu týče, tak to s tím hubnutím & tvarováním není úplná tutovka… Za sebe můžu říci – moje váha není kdo ví jak – soudě dle čísla – ideální (začíná šestkou :o)), ale zase dělám profesionální trenérku a co vím z reakcí okolí, tak by mi nikdo netipoval pomalu ani těch 55 kg. Jestli si pamatuju z nějakýho dřívějšího postu, jsem od tebe vyšší asi jen o cca 8 cm. Všechno je to o tom výběru pohybu, správných cviků a tvarování partií. Sice mám taky svoje tukový zásobárny :o) ale prostě ten prvotní dojem je „normálně štíhlá“. Taky jsem s tím předtím bojovala, vydávala se pravidělně na kilometrový běhy a výsledek se úplně nedostavoval (až na zlepšení vytrvalosti). Až při získávání trenérské kvalifikace a praxí jsem se dostala k poznatkům a zkušenostem, které mi v tomhle hodně daly… Ale to je fakt na dlouhé vyprávění :/ Každopádně jakýkoliv pohyb lepší než nic, žejo… Minimálně se ti urychlí metabolismus…
    Jinak mě ta Aguilera docela zděsila posledně… a hned na to mě rozesmálo toto http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-vip/154718/stihla-christina-aguilera-aneb-zazracny-photoshop.html

  • Reply nat 25/06/2011 at 18:24

    • Nea, ahoj, ano, tu fotku v časopise jsme taky rozebírali na plurku, že jako proč tohle dělají… tak prostě teďka je docela tlustá, tak ať je, ubírat jí 10 kilo je blbost, taky to je akorát trapný… no, já jsem teda během shodila už skoro na váhu, jakou chci. nebo chci, už jsem víceméně spokojená se svým tělem, vypadám štíhle taky docela, v oblečení úplně, v plavkách bych se taky nestyděla vylízt, už jsem i byla :) to chápu, že je to na dlouhé vyprávění, ono z fakt tlustýho člověka na pevnýho člověka to je dlouhá cesta, ale proč ji nezdolat, když mi je jenom 22 a chci začít konečně víc sportovat :))) díky za komentář.

  • Reply merry 25/06/2011 at 19:21

    já bych potřebovala alespoň část tvé vůle, aby mi to šlo :-)

  • Reply skalain 26/06/2011 at 02:40

    blaznis!!! Ja nevidim zadny duvod, proc by chlapi nemeli platit svym holkam veci… ja bych se nejradsi konecne nejak poradne vdala a hodila si kopyta nahoru, prace je na picu, vubec me to nebavi a az mi jednou nekdo nabidne, ze za me bude platit ani se nebudu ptat na nic a beru xDDD

  • Reply nat 26/06/2011 at 07:10

    • Merry, je fakt, že to je těžký jako prase a pořád dělám nějaký chyby, už dávno bych měla 55 :)

    • Skalain, mám tento blok odmala a když mi babička dávala třeba dvě stovky, nebyla jsem schopná si je prostě vzít. Celej život jsem viděla, jak máma s tátou choděj v 5 ráno do fabriky a ty peníze jsou hrozně těžce vydělaný a tak jsem si je nedokázala brát :)

  • Reply Becky 26/06/2011 at 07:42

    ani my nemluv :( vypadala jsem jak tři velryby vedle sebe :D teď na to vzpomínám už jenom s ůsměvem, a tenkrát jsem to ani tolik nevnímala, nechápu.. fotku před a po mám :D i když to není před a po ale před a ted když jsem měla 72..
    tady to máš: http://1.bp.blogspot.com/-NzYE20DIgrU/Tcl1zYPZCVI/AAAAAAAAAmM/wTI7oYjK4aw/s1600/Nepojmenovan%25C3%25BD+1.bmp

  • Reply mary 26/06/2011 at 09:02

    ja by som ťa zabila niekedy za tento tvoj prístup k peniazom XDDDDDDDD fakt akože, keby sme sa stretávali, tak už by si dostala po zadku, ja si neviem predstaviť že by sme niekde spolu išli, ja by som nám išla kúpiť nejaké drinky a ty by si si to potom nevzala lebo si to proste nezaplatila…ghghhh!! :)))

  • Reply nat 26/06/2011 at 09:23

    • Mary, no prostě – koukni, co jsem psala Skalain, já všechny peníze vidím jako šíleně vydřený, že někdo na jediný kafe pracoval manuálně hodinu a půl v hluku u stroje a tak víš… a F je má taky šíleně vydřený.

  • Reply Jane 26/06/2011 at 12:08

    Mne se strasne ibilo to, co jsi napsala o tech penezich! <3 Ja mam kolem sebe prave opak, takove ty "zlatokopky" a holky, co si nechaji zaplatit vsechno vsude…a pritom jejich pritel se dre, aby vubec neco mel a tak ti za to dik!
    Jinak s tou Christinou to mame stejne, ja teda cekala, ze az se uvidi v telce s The Voice, tak na hubnuti vlitne, ale asi to s ni nehlo. Ona se kazdopadne nebude davat dohromady pul roku, ale dva mesice. To se vsad. :)

  • Reply nat 26/06/2011 at 13:57

    • jane, no, to já nechci vůbec dělat tohle nějak. kdybych měla přítele bohatýho, co nic moc nedělá a viděla bych nadbytek, tak možná třeba i jo, ale takle né. to je fakt, je čas a prachy, tak hned je i postava :D

  • Reply terka 26/06/2011 at 19:58

    za tenhle přístup ohledně peněz Tě moc obdivuju. ne každej to má takhle hozený. respekt.

  • Reply pól 27/06/2011 at 10:22

    jsem zvedavej, cim budes prudit po hubnuti a posilovani ;D uz se tesim, co to bude :D :D :D

  • Leave a Reply