Make it!

Udělej si sám: Obnova Mask Of Magnaminty z Lushe

10/06/2011

Dneska jsem si dělala pořádek ve věcech, vyhodila jsem asi 5 kilo papírů a 2 kila ostatních věcí a mezi nima jsem našla chudinku MASK OF MAGNAMINTY, což je skvělá a výborná maska z LUSHE. Dala jsem ji tam někam asi před měsícem, protože už byla taková trošku jakoby zaschlá nebo spíš se blbě nanášela. Drolila se na obličeji a nešla rozmazat. Tak jsem ji vyřadila s tím, že s ní něco udělám… udělala jsem až dneska, stydím se. Ale chci, aby se mi život vrátil do normálu a já dělala zas takovýhle různý věci a vychytávky, začala zase dělat náušnice, koule a začala malovat.

No, to je jedno, ale pokud nestíháte svoji Mask Of Magnaminty používat a taky se vám začala drolit, mám jeden tip. Myslím, že jsem to vymyslela sama, ale je možný, že to už někdo někdy vymyslel předemnou, cojávím.

Úplně jednoduše neuvěřitelně jsem do ní dala trochu vody a olivového oleje extra virgin. Už asi nezaschne na obličeji úplně jak by měla, ale účinek to mít bude <333

Taky bude zase chladivější (dejte si ji do ledničky<3) a celkově příjemnější. Rozmazává se skvěle, obličej je po tom jemnej. Na expirační datum si u týhle masky vůbec nehraju a je plně funkční a bezpečná i rok prošlá XDDDDDDDDDDD

Maska je pěkně tekutá, mastná, oživená a nad udělá na pleti nějakej pořádek. Olivového oleje jsem se nebála proto, že ho někdo používá v kosmetice běžně. Třeba jako masku na vlasy nebo na ruce. I já sama jsem se občas na sluncem přesušený obličej večer dala trochu olivového oleje. Příroda je mocná :)

Zítra konečně Lidice a před nima ještě McChicken menu po šíleně dlouhý době :)

POZDĚJI: Tak dámy a pánové, už nechci nikdy tuhle masku bez výše uvedené úpravy. Schne to, je to prostě boží!

You Might Also Like

8 komentářů

  • Reply mary 10/06/2011 at 21:28

    jooo to vyskusam, trvanlivost jej skončila v marci XD

  • Reply katie 11/06/2011 at 15:01

    diik za napad, moji skoncila trvanlivost pred mesicem a jeste jako hoodne OK, ale pozdeji to vyuziju (pokud ji driv nevypatlam, ja si toho vzdycky davam tuny :D)

  • Reply Lou 11/06/2011 at 16:40

    Já si olivovej olej dávám na konečky – hezky o víkendu, když sedim doma.. Tejden nemytý vlasy, olivovej olej a pak přežijou i mejch pět trvalejch a tunu peroxidu ;) Trvalivosti věřím jen u šunky a jogurtu a taky žiju :D Lidice můžu doporučit, byla jsem na premiéře, narvaný kino k prasknutí a lidi odešli až po tom, co skončili titulky, jak kdyby drželi minutu ticha, jsem nazežila ještě!

  • Reply ai. 11/06/2011 at 18:15

    dneska!!! dneska jsem ji otevřela a zjistila, že je zaschlá. :D

  • Reply pól 11/06/2011 at 18:39

    dik, za radu, taky mam vyschlou

  • Reply nat 12/06/2011 at 08:16

    • VŠICHNI: je to úplně super, jako já ji mám prošlou někde rok, ale prostě ono se to nekazí tak co a tohle jí pomohlo úplně nejvíc. Navíc bych řekla, že je lepší s tím olivovým olejem než předtím, nad čímž by mohl LUSH přemýšlet jako edice pro lidi se suchou nebo citlivou pletí :)))

  • Reply Dáda 12/06/2011 at 09:16

    Strašně moc gratuluji k zaměstnáníííííí!!!:-) Je to super a závidím Ti!!!! Snad mně to již brzy také čeká!!!! A jaká je Tvoje pozice, nějaká asistentka?? Napůl hosteska, wau! S tím Šepsem v tom fialovém Ti to hrozně slušíí!! Vypadáš fakt skinny!! Jo a olivovým olejem se asi pomažu celá, třeba to pomůže a z hnusáka bude princezna :D :D
    Jo a btw, nevím jestli už jsem se ptala, ale máš facebook?:-))))
    D.

  • Reply Jane 13/06/2011 at 11:08

    Natalush, proste, no. :)

  • Leave a Reply