Moleskine

Žeru šálu

26/02/2011

Ve čtvrtek jsme teda byly s holkama v Hradci v kině na Burlesque. Ten film nebo muzikál tak trochu, jak kdo chce, vás ani nenadchne téměř okopírovaným příběhem z Coyote Ugly, ale vším prostředím, co všude okolo je. Nejde se pořád nedívat do pozadí a nejde si nepředstavit zatuchlou vůni na chodbě již zmíněného klubu. Nejde. Jako bonus, každá Aguilery písnička se rovná zamrazení na zádech.

Ale musíte sami. Kvůli zvuku je kino asi dobrou volbou. Zrovna jsem si zařídila členství v CINESTAR Klubu, takže jsme měly film za 129 korun. Taky jsme s Míšou zjistily, že když dáte McWrap do kabelky a on po nějakých 40ti minutách vychladne na tělovou teplotu, připomíná (na ohmat) pinďoura a tak jsme 5 minut osahávaly můj McWrap.

Zapomněla jsem se pochlubit, ale asi před měsícem mi F koupil tenhle boží zimní kabát v Promodu. A jako jen tak viď. No není hodnej. Se mi hrozně líbil, hlavně barva a seděl mi teda taky úžasně, tak byl můj.

Včera navečer jsme byli ještě narychlo v Trutnově a já jsem potřebovala lak na vlasy. Měla jsem málo přemálo peněz u sebe a říkala jsem si, že bych mohla vyzkoušet nějakej levnej lak na vlasy. Se všema jsem měla děsný zkušenosti, lepily odporně, nedržely… nevím proč, sáhla jsem pro ISANA lak ve slevě z 34 Kč na 22 Kč. Večer jsem si s ním upravila svůj emo účes, který běžně nosím a TY VOLE. Fakt jako, jsem čuměla, protože on je asi ještě lepší, než moje drahá Londa, kterou si kupuju u kadeřnice za 380 Kč !!! Londu teda z finančních důvodů nahradil lak Black z kadeřnických potřeb za stovku, ale tohle je lepší. On je ten lak takovej zvláštně „suchej“ nebo jak to říct. Prostě jsem si ho dala na jedno místo fakt docela dost a jinej lak by z toho udělal lesklej slepenej kus vlasů a tenhle tyjo ne! Vůbec. A voní. Boží.

Tak jsem si dneska dopoledne udělala armádu. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A přemejšlím ještě o rozšíření armády, dokud je takhle za dvacku, stejně to všechno použiju viď. Takže vlastně ušetřím. Ale já je už nemám kam dát :)

Taky jsme si pořídili domů meteostanici, protože jsme vůbec nevěděli, kolik máme doma a já jsem nevěděla, kolik je venku a když ráno nevím, kolik je venku, tak jsem fakt jakože nasraná. Tím jsem zjistila, že máme moc vlhko v kuchyni, tak častěji větrám od tý doby, co už. Moje NY boty se staly mýma nejvíc na světě nejoblíbenějšíma botama, nesundám je nikdy už z nohy. Doufám, že mi dlouho vydržej ale jako, fakt.

Kytice od Jane se stala poslední dobou mým nejoblíbenějším doplňkem. Je roztomilá a mám ji ráda. Tak jen aby viděla, že ji nosím :)

Od prvního března se dostanu do situace, ve které jsem nikdy nebyla a to, že budu nezaměstnaná na úřadu práce. Doufám, že co nejkratší dobu.

Tohle jsou moje 4 nejoblíbenější laky na nehty. Barvy. Ta hnědá možná momentálně nejvíc, ale červený a růžový odstíny musím taky občas mít. Jednu chvíli jsem používala jenom ten červenej a nemohla jsem mít jinej.

Spíš nechápu to, že jsem mohla žít bez zmatňovače laků na nehty. Fakt to nechápu dodnes. Mám ho nějakých 14 dní a nenalakovala jsem si bez něj nehty. Nejlepší věc na světě. Zvýrazní barvu skvělým způsobem. Vypadá to líp. Miluju ho.

Nějak ani nevím proč, měla jsem chuť vám tohle všechno ukázat :) Tak neva, ne? :) Včera jsem byla přepadena záhadnou nemocí, v krku mě škrábalo a tak, tak jsem se šla léčit do klubu, kde jsem si dala 3x klubčaj s rumem, to mě vyléčilo a pak jsem mohla pokračovat v pivech. Záhadně jsem se objevila v Depresi, kde jsem nedopila ani pivo, donesli nám pizzu a já jela domů. Měla jsem ale jenom dva kousky. Takových večerů, kdy se člověk nezduní jako prase a není někde úplně do rána moc není, tak jsem z toho taková hotová ještě dneska, vlastně mi není vůbec blbě a nic.

Tady Adélka dokázala něco přeúžasnýho. Já jsem zvážená, změřená na všech místech těla (kdo by řekl, že mám přes prdel přes metr?) a mám opsanou tuhle dietu. Chtěla bych s ní v pondělí začít. Ale pořád nějak nevím, no, ale asi jo :) Nechcete do toho někdo taky od pondělka jít, abych nehladověla sama a mohly jsme pak porovnat nějaký výsledky? V neděli jedu na nákup věcí na prvních pár dní…

Jinak jsem dneska ňáká přešlá.

You Might Also Like

11 komentářů

  • Reply lucienda 26/02/2011 at 18:19

    no ne že najednou od tý diety couvneš, já už jsem plně rozhodnutá od pondělí začít. Ještě mě teda čeká to měření a vážení…
    a ten lak na vlasy taky mám v Lbc a je fakt super, akorát je to pak horší rozčesat :DD

  • Reply Natalia Peréz 26/02/2011 at 18:27

    • Lucienda, ty vole tak jdu do toho teda no XDDDDD. Ale jestli to porušíš, tak tě zabiju šipkama, tvýma, fakt. Neporušim nic teda, pojedu přesně podle toho. Ten lak ty vole je nejlepší jako, já jsem nadšená. Já to nerozčesávám, mi to vydrží 3 dny ten účes a pak rovnou meju vlasy XDDDDDD

  • Reply Bárbuška 26/02/2011 at 18:45

    S Burlesque tak nejak souhlas :D Az pujdem spolu do kina, taky chci zkusit penis tvuj XD

    Ty LAKY NA VLASY ME DORAZILY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAKOZE FAKT! To muzes udelat fakt jen ty XDDD Jeste, ze ta ruzova rtenka nebyla nikdy v takovy sleve XD Jinak mas bednu celou!

    Kabat je moc peknej, skvele ladi s botama. O kytce nevim, ze mas od Jane. JAKTO? :D Osvetli nam to..

    Ja akorat zmatnila neonovou oranzovo-ruzovou. Chybi mi ve vyctu tvych NEJ laku ten ode mne a P. (annoyed) Je to NYC teda dobry? Laky a tak? Ja mam stiny a nemuzu si vynachvalit, ale nemuzu uz nakupovat NIC!

    Nevadi, zes nam to ukazala, naopak <3

    Brno bych jela, kdy?

    Do diety nejdu, ted cvicim zumbu 3 dny a jako je to mega, fakt mega..

  • Reply cassidy 26/02/2011 at 19:43

    hezkej post, milion barev. miluju tvojí aloečku prostě, chci taky takovou malou a s milion listama a koupim si jí do předělanýho pokoje a bude. ty laky tyvole xDDD NYC laky mě překvapily, je to levný, tváří se to jakože dráž a docela to i drží, co víc bysme mohly chtít :))

  • Reply lucienda 26/02/2011 at 19:49

    a čím tě můžu zabít já když to porušíš??? už vím, novýma botama !!! :DDD
    tak ty to máš jednoduchý, moje vlasy už druhej den vypadaj jak měsíc nemytý :DDDD

  • Reply p. 26/02/2011 at 20:03

    neva, vubec neva, tyhle blogy miluju :)))

  • Reply mary 26/02/2011 at 21:41

    Ja, ja, ja! od pondelka! Už mi nič iné nepomôže, len toto :D

  • Reply Adelka 26/02/2011 at 23:42

    Holky, jsem rada, ze do toho vsechny jdete, budu na vas myslet!
    Jinak Naty, blog krasny, myslim, ze vsichni tyhle blogy s utrzkama pribehu a porizenyma fotkama milujem! <3

  • Reply Jane 01/03/2011 at 11:13

    ta tvoje aloe <3

    s tim lakem, to znam, kolikrat je nekde neco v akci, koupis, zkusis a pak se modlis, aby to jeste meli za ty penize a vykoupis to :DDD

    jsem rada, ze kyticka dela radost a ze ji nosis. <3 ty jsi na ni presne typ totiz. :)

    Jo a do Brna holky až tam zase budu, prosííím. :D

    A už nevím, co jsem ještě chtěla, ale to ti řeknu zase příště… :)

  • Reply Natalia Peréz 02/03/2011 at 13:36

    • Bárbička, penis zkus :) Výborný! :) Ty vole, tak když byl za 22 korun, tak si ho za měsíc nepůjdu kupovat za 34! XDDD Kabát is dobrej nó. Vás mám ráda, ale to byly momentální zrovna, ale hrozně málo vydrží ten váš :((( Brno pojedeme 100% o prázdninách.

    • Cassidy, díky. Jo je pestrá XD

    • Lucienda, XDDDDDDDDDDDD těma lakama

    • p, :) ♥

    • Mary, pojď :)

    • Adelka, :) díky

    • Jane, díky :) jono, nemá smysl to pak kupovat dráž přece… :)

  • Reply katie 03/03/2011 at 22:23

    tybrdo ta armada laku na vlasy! dobre ty! ale tak proc si neudelat zasoby ze! ja jsem ty laky tam taky videla a rikala si,ze to bude asi nejaky sunt za takovy prachy..tak priste koupim :))

  • Leave a Reply