Life & Stories, United Kingdom Life

Uklízečka si pořídila uklízečku

03/10/2013

Jsem asi jedinej člověk tady na tom ostrově, kterýmu nevaděj stopy vodního kamene na sprše. My totiž doma máme všude čirý průzračný skla ve sprchách, což se pro některé situace zdá být i dobrým nápadem, nýbrž takové situace nikdy nenastaly, nenastávají a pravděpodobně nikdy ani nenastanou, takže podle mě nám jsou tyto super sprchy všem úplně akorát na obtíž, protože tam jste asi jako holky v Amsterdamu.

Rozhodla jsem se proto, si sprchu neomývat limescale removerem a nechat je tam, dokud neudělají miliony malých bílých teček a v té sprše mě neschovají. Dneska už jich bylo ale přes milion a neměla jsem chvíli doma co dělat, takže mám opět a zase čirý sklo ve sprše. Tak čirý, že jestli na to večer zapomenu, budu si myslet, že je ta sprchá otevřená a rozbiju si o to sklo hlavu.

Mojí paní se úplně nelíbilo moc, jak doma uklízím. Když nebudu komentovat nic okolo, protože bych se akorát rozhořčila, tak to je taky hlavně kvůli tomu, že jsem placená na 5 hodin denně a já tyhle hodiny opravdu dělám snídaně, vařím, řídím, vařím, řídím, řídím, jdu se psem, řídím, řídím. Takže jsme se dohodly, že si můžu pořídit na doma cleanera pořádnýho, že mu bude platit něco. Pořádnej profesionální cleaner stojí asi 15 liber na hodinu, takže brzo sešlo na cleanera za 7 liber na hodinu. Našla jsem nějakou Španělku, která to dělá po okolí a nemohla jsem se tady na ni koukat. Za tři hodiny udělala třetinu domu, neomyla WC a tak dále a tak dále, že jsem se rozhodla to vzít a pracovat tady teda víc hodin denně.

Myslím, že až zejtra přijede domů, že si rozbije v její sprše tu hlavu ona. Fakt.

Jo, mám alergii na rajčata. Sežrala jsem strašně moc rajčat najednou a najednou po ksichtě vyrážka. Vyrážka je fajn, vyrážka zmizí. Ale pro mě, jako pro člověka bez akné a bez pupínků to je něco masakrálního, mít na pleti nějaký nerovný povrch.

Alergie rajčinová

Od tý doby, co jsem sem přijela, to moc neutíká. Celkově asi jo, ale od pondělí do pátka to je divný. Docela se nemůžu dočkat zejtřka, asi uvidím nějaký lidi, jdeme s Jackem na párty. Řeknu vám, myslela jsem si, že neumím německy ani slovo. Prostě fakt maximálně guten tag a švajne. Přísahala bych.

No… z angličtiny pro začátečníky jsem měla 92%. Lidi, to je pro první třídu ale. Měla jsem ject do Berlína ty vole. Prej: „No, to máš v genech!“ Asi jo. Layout je přechodný, vždycky nemůžu psát už do těch starých. Škoda, že posledních 6 jich bylo přechodných. Jeden programátor mě ignoruje a druhej nechápe moje otázky. Nakonec jsem dneska něco zkoušela sama, radila jsem se s googlem a hrozně mě rozesmály starý kódy nějaký, jak se psaly a tak.

Měla jsem mít dneska babysitting a nemám, což mě hrozně vytáčí, protože jsem tu dvacku nutně potřebovala na zejtra. Nový album Kings of Leon je jedno z nejlepších hudebních alb všech dob. Fakt doporučuju koupit, stáhnout, whatever, protože je fakt dokonalý.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Athelas 04/10/2013 at 07:00

    hmm, divím se, že host mum neví, jaký to je být ženou v domácnosti a jak dlouho trvají jednotlivé úkony.. a rajčata to někdy dělají, holt jich nesmíš tolik :)

  • Leave a Reply