Moleskine

NATCAKES (NATALUSH) NABÍDKA 07/12

28/06/2012

Dámy a pánové, je to tady! Jak jsem slíbila, tak učiním. Sice mě to bude stát neuvěřitelný úsilí, protože na to mám 48 hodin na všechno, ale nemůžu prostě dopustit, abyste zapomněli na moje Natcakes, nemůžu prostě.

Kdyby náhodou někdo nevěděl, oč jde, tak se tady připomínám s minulými Natcakes. Jedná se o olejové balistiky do vany za použití olivových a kokosových olejů, bambuckých másel a dalších ingrediencí. Jsou pro lidi, které normální balistiky vysušují, pro lidi, jež milují olejové koupele! Hodně lidí je používá na dvakrát, protože obsahují opravdu hodně olejíčků a stačí na dvě koupele. Jsou velice vhodné jako dárek a milé překvapení! Jako minule nemám přednafocené balistiky, protože je budu dělat v červenci, až budu v ČR. Podmínky zůstávají, ceny zůstávají. Mohu vám je osobně přivézt 25. a 26. července do Prahy, ale museli byste být na určeném místě v určený čas. Jinak opět platí, že pošta.

Jako obvykle budou zapytlíčkované, aby nevyprchala vůně a přísady, ručně popsané svými jmény, zabalené každá zvlášť v novinách ve vycpaných krabicích a bublinkových obálkách.

Pokud se pořád nemůžete rozhodnout, tak tady mám pro Vás tři úžasná videa od pravidelných odběratelů! Sweet Butterfly jsem natočila já. Christmas Cake natočila Moniskka. Päärynä je tady od naší Bárb, Rosé od Cassidy a Happy New Year od Mary. Pokud máte ještě někdo nějaká videa, prosím, pošlete a nebo natočte nová s novými Natcakes, budu moc ráda!

Pokud se mi sejdou třeba dva kupující z Brna nebo Pardubic jako minule, přes e-mail bych vám nabídla jedno poštovný! Jinak určitě řekněte svým mamkám, kamarádkám a známým, protože zase platí akce 10 + 2 zdarma! Letos se budu snažit o další vylepšení balistik, jako přidání ingrediencí a barev.

Budu poprvé v životě dělat i mycí želé (sprchový gel v podobě želé, se kterým je hrozná sranda ve vaně, něco podobného, jako nabízí například LUSH) ale nemohu to dát do dnešní nabídky, protože to bude first time a já nevím, jak se mi povedou! Budou ve dvou příchutích a barvách a jediné, co můžu udělat, pokud budou skvělý a boží a perfektní, dát je na blog později, vy si je doobjednáte a doplatíte a já vám je pošlu ke konci července či začátkem srpna v balíčku s Natcakes a Pražákům je přivezu toho 25. – 26. července do Prahy a mohou si je doplatit hotově nebo mi je doplatit později přes účet. Všechno se dozvíte tady na blogu a včas!

Před Vánocema určitě nebudou, ale pokud je necháte v těchto pytlíčkách a dáte například ještě do uzavřené plechovky, měly by vám do Vánoc vydržet! Nezaručuji nic úplně 100%, ale já jsem je měla půl roku i 3/4 roku v pytlíčkách a používala jsem je.

Jdeme na to!

OBJEDNÁVKY BYLY UKONČENY :(

Summer fruit cake je a bude největší peckou Natcakes, protože to je nejvíc letní balistika, která tady kdy byla :) Pyšní se svěží MELOUNOVOU a JAHODOVU vůní, je krásně růžová a úplně se na vás těší :)
Cena: 59 CZK

Jasmínová princezna je tady každý, ale úplně každý rok, je to největší stálice a je nejoblíbenější balistikou vůbec, protože je nejvíce aromatická, protože milujete jasmín a protože provoní koupelnu, chodbu a celý byt na celý den!
Cena: 59 CZK

Sweet Candy voní po cukrové vatě, jahodách a třešních. Pokud jste doma měli Sweet Butterfly, čekejte malou inovaci. Je krásně světle růžová, hodí se pro všechny princezny, malý i velký. A je s překvapením! :))
Cena: 59 CZK

Citrus Paradise je podbná Citrus Mixu, který byl v nabídce někdy v roce 2010. Je to světle zelená svěží balistika s vůní limetek, citronů a sem tam, když se pořádně načucháte, ucítíte i letní louku!
Cena: 59 CZK

Daisy je královnou všech květinových balistik. Sedmikrásku tady nehledejte. Čeká vás vůně fialek a růží ve fialové balistice. Spousta květin, spousta vůně, spousta všeho :)
Cena: 59 CZK

Vanillacoco je obrovský letní speciál, kdy se mi spářila La Vanilla s Coco a vytvořily spolu úžasný letní pár! Přece jenom se vanilka hodí spíš na zimu a kokos je moc bílý!
Cena: 59 CZK

To je letošní nabídka Natcakes. Doufám, že si každý vybere svoje oblíbené a doufám, že budu mít zase hodně objednávek, protože jim s hroznou láskou věnuji svoje dva dny, svých 48 hodin, který jsem mohla strávit například s láskou mojí, se kterou se na sebe mimochodem hrozně neuvěřitelně těšíme a strávíme spolu tedy dny zbylé a budeme vám občas podávat report o tom, jak se máme :)))

Nabídka tady bude viset pravděpodobně do 2. července 2012, což by mělo být pondělí a nebo do vyčerpání zásob, což znamená, že když uvidím počet, který asi tak stihnu udělat, bohužel stáhnu Natcakes z nabídky a vrhnu se na ně! K vám domů se dostanou buď 25. – 26. července osobně v Praze (upřesnila bych čas a místo) nebo poštou, kdy zaplatíte 49 CZK do 4ks balistik a 80 CZK nad 4ks balistik. Přijde Vám domů pojištěný balíček, budu mít v ruce podací lístek pro případné reklamace pošty. Nejsem si úplně jistá dnem odeslání, ale pravděpodobně to bude první týden v srpnu. Pokud budete někde na dovolené a budete je chtít zaslat později, dá se se mnou úplně rozumně komunikovat o všem :)  Osobní předání je samozřejmě zdarma.

LZE SI OBJEDNAT POUZE 3KS NATCAKES A VÍCE. PŘI OBJEDNÁVCE NAD 10KS SI MŮŽETE ZVOLIT 2KS ZDARMA. OBJEDNÁVKA ZASLANÁ NA MŮJ ÚČET JE ZÁVAZNÁ. Do několika dnů Vám přijde pokyn k platbě. Číslo účtu, cena, všechno. Jako vždycky :)

_____________________________________________________________________________________

Objednávku zasílejte na e-mail: morning_glory@centrum.cz a uveďte předmět: OBJEDNÁVKA NATCAKES 2012
Objednávku odešlete ve tvaru (příklad):
3x  Summer Fruit Cake
2x Jasmine Princess
2x Sweet Candy
1x Citrus Paradise
1x Daisy
= 9ks = 531 + 80 = 611 CZK
Lucie Nováková
Pražská 1111
110 00 PRAHA 1
+ můžete připojit nějakou poznámku, pokud něco chcete sdělit či potřebujete zaslat jinak :)

Opravdu si stále nemyslím, že byste byli idioti a neuměli si spočítat všechno, ale já takhle aspoň perfektně vidím, že si rozumíme a všechno je pro mě jednodušší. Takže kdo můžete, zkuste prosím poslat i známým, budu moc ráda a snad to všechno stihnu! O želé se dozvíte co nejdříve to bude možné! Děkuju za váš čas, za vaši věrnost a za vás za celý!

Nat

You Might Also Like

7 komentářů

  • Reply Bárb 28/06/2012 at 08:11

    Ahoj.

    Natcakes tentokrát nemůžu brát, mám doma ještě asi 8 a nestíhám si dělat relaxační koupele :(

    ALE CHCI TO ŽELÉ!!! Takže ať se ti kouká povést!!! XDDD

  • Reply Zuza 28/06/2012 at 08:41

    Hm… tak původně jsem si řekla, že je brát nebudu, páč ještě mám, ale lákají mě, tak aspoň něco zkusím.. a želé chci taky :)))

  • Reply Jane 28/06/2012 at 08:55

    Natálko, objednáno a sdílím, kde se dá. <3

  • Reply Fina 28/06/2012 at 13:14

    Natálko, je v některý překvapení uvnitř? Takový ty věci co vyskáčou ven? To je totiž nejvíc terno <3

  • Reply Adelka 28/06/2012 at 19:29

    Poslu to mamce, ta zas udela mega objednavku Daisy urcite XDDD diky moc! <3 a kdyz se povede zele, tak se hlasim! (nebo klidne rada udelam pokusnyho kralika!) :D

  • Reply Joll Burr 29/06/2012 at 00:43

    juuu máš ode mně email :)

    a jako stejně na tvém blogu jsem vždycky jak v nějaké jiné dimenzi!:D

  • Reply nat 02/07/2012 at 19:46

    • Bárb, taky se skoro nekoupu, je to hrůza :)

    • Zuza, <33 díky

    • Jane, díky!!<33

    • Fina, je to napsanýýýý u nich přecí!

    • Adelka, DIKY DIKY :)))))

    • JB, jů dík♥ a dimenze :D

  • Leave a Reply