Life & Stories, The London Life, United Kingdom Life

Fire, fire, fire!

30/06/2014

Tak jsem si za tu minulou jednodenní „depčičku“ vysloužila nový fleky na prstech, který se dneska ještě trochu rozrostly. Dík! Depčička přešla, byla jsem celý odpoledne v Hyde Parku na bruslích, po deseti letech jsem stála na bruslích, který mi nebyly velký. Zapomněla jsem všechno. Jsem na tom jak tragéd. Už mi prostě není patnáct. Ani dvacet. Ještě nedávno jsem tady měla v levým sloupečku, že 17yo. Taky jsme byli u moře, strašně jsem se spálila. I jsme se koupali. Psala jsem X k narozeninám, prej mu chybím. No haha. Mám nějaký nový ixy, mezinárodní ixy.

Celou dobu, co jsem šla dneska do školy pro malou (jela jsem vlakem, takže jsem na to měla fakt čas) jsem přemejšlela, jestli ti druzí lidi přemejšlí taky stejně třeba. Jestli si ten druhej říká to samý. Nebo jestli chce udělat to samý, ale je mu to blbý, že by ten druhej nechtěl a nebo tak. Jestli na to prostě taky myslí. A jestli jsou v nějakou chvíli ty myšlenky fakt stejný nebo jestli to toho druhýho člověka ani nenapadne. Jak hodně je trapný, kdyby ten druhej nechtěl?

Američan je hodně cool a neví, co to je kinder bueno. Francouz je nejvíc sexy na světě a bydlí u Oxford Street a já miluju J. Dneska mě políbil na pozdrav na obě dvě tváře (poprvý!), vždycky řek jenom čau. A taky mi řekl, že kdybych se někdy nudila, tak ať přijdu na párty nějakou k nim. Tak jsem mu udělala večeři. A taky jsem se mu strašně nenápadně otřela nohou o nohu a řekla mu, ať se jde podívat na divadlo o krvácení, umírání a bolesti kolen. No a tam jsem se mu otřela o tu nohu. Strašně nenápadně. Možná to ani necejtil. Jsem nechtěla, aby to bylo nápadný XDDDDDDDDDDDDDDDD Ještě tady je pan cyklista a Joe, ale to bych i vynechala.

Vlastně bych docela vynechala všechno. Kofola prostě.

30_06_2014_uk1Tahle fotka měla bejt o mym novym Cynthia Rowley tílku, ale pravděpodobně se vám bude spíš líbit můj pokoj. A Brighton<3

Ostříhala jsem si víc jak 10cm vlasů, ale není to na tý fotce vidět. Za 11 budu na chvíli bez práce a nevím, co mám dělat. Musím rychle něco sehnat. Nechci nic nedělat. Nedělala jsem nic strašně dlouho v ČR.

30_06_2014_uk2Jakej by byl asi život bez IKEA kuliček?

30_06_2014_uk3_vitiligo_hand_fingers
30_06_2014_uk4_vitiligo_hand_fingersZMRDSTVÍ JEDNA A ZMRDSTVÍ DVA! Jop, když si nekoušu nehty, tak si koušu kůži okolo nehtů.

You Might Also Like