Life & Stories, The London Life, United Kingdom Life

Londýnem na kole!

17/06/2014

Mám se tady neuvěřitelně dobře. Bydlím v centru Londýna mezi Jubilee line a Bakerloo line. V Hyde Parku jsem na kole za 20 minut a to si jedu fakt výletově. Moje rodina je dokonalá. Prostě úplně. Paní Třešňová je nejlepší, nejhodnější a nejvíc cool člověk v celým Londýně. Vyhovujeme se časově a různě ve všem, jak můžeme, neměly jsme ani jeden problém, připomínku. Všechno funguje, jak má a mám prostě jen samý benefity! Starám se o malinkýho kluka, kterýmu je 15 měsíců a mám ho na krku skoro celej den, ale je docela hodnej. Holčičku mám ráno chvíli, odpoledne dlouho a ona je peklo, ztělesnění malýho ďábla, pořád ječící a brečící, ale nějakým zvláštním zázrakem jí mám taky ráda a snažím se s ní pracovat, jak můžu, aby neječela pořád a vysvětluju jí věci. Škoda, že tady nebudu dlouho, myslím, že bych s ní mohla udělat časem nějakej pokrok, jako jsem udělala s Patrickem, ale takhle ani nestihnu, aby mi nějak víc věřila třeba… uvidíme.

Nejsem tady jako au-pair, ale jako full time nanny + housekeeper. V pondělí pracuju od 6:00 do 12:00, pak mám volno do 14:30, kdy jedu do fitka makat a pak vlakem pro malou do školy a pak pracuju do 20:00. Různě musím poklízet dům, udržovat pořádek, mám u toho dítě pověšený na zádech a je to masakr, ale baví mě to docela :) V úterý pracuju jenom dopoledne, pokud přijde čínská chůvička a přebere si děti. Zatím přišla každý úterý, takže jsem měla všechny úterní odpoledne volný a využila jsem je k tomu, že jsem vždycky jela na kole na Oxford Street, skrz Hyde Park a užívala jsem si strašně Londýn<333 Číňanka má za úkol celý odpoledne být s dětma a mluvit na ně výhradně čínsky, vůbec ne anglicky a je to boží. V úterý k nám chodí uklízeč v košili a uklidí celý dům, převlíkne postele včetně tý mojí. Odnese mi prázdný lahváče z nočního stolku a dům je čistej. Já teda stejně každej den stírám a myju kuchyň, protože prostě je všechno furt strašný. Klidně bych to mohla dělat 2x denně. Taky máme dva malý psy, který denně venčím a denně jim vařím kuřecí prsa. Středu mám stejnou jako pondělí, pracuju téměř celý den od šesti od rána nastoupená v kuchyni, takže si představte, v kolik musím vstávat. Malej se totiž v šest budí a je strašně akční… Středy budeme chodit od zítra s malým plavat. Prý ho mám ve 12 šoupnout do dětskýho koutku po plavání, odcvičit si svoje pak a pak až domů<3

Čtvrtky pracuju zase jenom dopoledne, protože odpoledne jde malý do takový skupinky mimin, aby se socializoval a malá má hodiny navíc s Miou, což je ta čínská chůvička. Čtvrtky dělám prádlo a nevěřili byste, kolik toho mám. Můžu žehlit klidně 5 hodin. Když se mi povede nažehlit si to v jiných dnech, jakože se mi to minule povedlo, mám zbytek odpoledne volný a většinou zase jezdím do centra na kole. Jsem pořád na kole, fakt. Paní mi půjčila svoje kolo, je boží boží boží.

Pátek je stejný jako pondělí a středa. Celej den s dětma a poklízení okolo. V sobotu pracuju zase od šesti od rána do poledne, pak mám volno a v neděli od oběda do devíti do večera. Takže se tady docela napracuju, ale mám za to fakt hodně fér peníze a benefity, jakože třeba to kolo a taky mi moje nejlepší paní zaplatila permanentku do fitka. Fakt<333 Hnedka za tři dny, co sem sem přišla, tak prostě řekla, že mi to zaplatí.

Nemám já se nejlíp prostě? Online nákupy dělám taky já, takže si tam dávám jídla, co jím a co budu vařit dětem. Řídit jsem ještě nepotřebovala, ale budu řídit krásnou Audi Q7.

Napsala bych tady dalších asi milion tisíc pozitiv, co tady mám navíc a jakou tady mám dokonalou pohodu, ale fakt asi nejvíc happy mě dělá jezdit Londýnem na kole a to, že je malej fakt docela hodnej a že rodina je ke mně hodně hodná. Můžu si tady půjčit cokoli prostě co jen chci, brusle, věci na cvičení, paní mi už dávala i svoje boty, když jsem řekla, že jdu ven, ale to nevěděla, že jdu pít lahváče do parku. Seznámila jsem se s jejím bráchou, kterej je v mým věku, milej týpek, pili jsme pivo na dětský klouzačce na zahradě, smáli se a povídali jsme si jeden hezkej jarní večer.

Když si teďka vzpomenu na ty debily, od kterých jsem utekla, ale pořád jsem si tam říkala, že to není tak strašný, co dělaj a tak, tak ty vole… TO BYLO DOPRDELE STRAŠNÝ A WTF. Tady je to fakt fajn, jsem happy. Škoda, že jsem je nenašla dřív. Bych tady byla klidně roky, fakt roky roky roky. Paní mě zejtra zneužije na jeden školní projekt, budu muset namalovat obří strom. Pes tady blije na podlahu, super XDDDDDD

You Might Also Like